Koca bir çıkmazzz...

Mecnuna demisler; 'ayy mecnuuuun sen de! Bu kara kuru kiz mi yani askindan çöllere düştüğün?"
O da demiş ki; "ah siz onu bir de benim gozumden görün"
Kim ne derse desin seven sevdigini güzel görüyor. Sanırım gozune pembe bir perde iniyor.
Benim yıllaaaar once bir sevgilim vardi. Cirpi bacakli-arizona kertenkelesi gibi birsey. Ama ben cok beğenirdim onu. Dalgali saçlarını falan severdim hep (sanirim tek guzel yeri orasiymis) ne bileyim bana yakisikli gelirdi. Boy boy fotolarimizi koyardim nete. Sonra bu benim gözümden düştü yaptigi birkaç aptal hareketle, resmen gözümdeki perde kalkti.
allahim,dedim bu arizona kertenkelesiyle gercekten beraber miydim???
Boyle oluyor işte . Insanin sevgisi bitince kusurlar görünür oluyor.
Hayatimdan cikmak bilmeyen bir cocuk var. O cocuk icin de tüm arkadaslarim ,fotosunu görenler falan yüz buruşturuyor. Pembe suratli-vucudunda tane tane sayacagin kadar az kil olan, sakalsiz, yüzü aknelerle dolu, top gibi yuvarlak kafali bir cocuk. (Bu kusurlu halini görmem bile iki senemi aldi). Ama ben yine de ona bakinca safir gibi lacivert gozlerini,dalgali sari saclarini falan görüyorum. Inci gibi dişler, minnaş burun...
Aşk işte böyle birsey .
Adamin parmaklarinda sorun yok ama sorun senin onu artik guzel gormeyişin.
Bence birbirinizi cok yipratmissiniz. 9 senede (hele de boyle genc yaslarda) insan degisir. Belki de siz eski siz degilsinizdir... bence sirf "bunca sene beraber geçirdik, bari ziyan olmasin" diye dusunup yanlis bir adim atmayin...

Sevginiz bitmiş belli, bu saatten sonra birlikteliğe devam etmek size sadece mutsuzluk getirir. En azından bi süre ara verin. O yokken nasıl hissediyorsunuz bi ölçüp tartın. Son kararınızı da ona göre verin.

Arada evlilik yokken neden israr.
Kimsenin göbek bağı kimseyle kesilmedi.
Aynı evde yasayinca tabi cok daha zor bu durum.
Seninki de zor tabi ama eli bile batiyorsa uzatma bence

ayrılırsınız, birini bulur, stalklarsınız stalklarsınız stalklarsınız veee ta ta ta tammm ayrıldığınızdan pişmansınız ve aşk acısı cekiyprsunuz. Bu bir dünya klasiğidir

Bu adamdan ayrılırsın karşına çıkan ilk kişiyle 3 ay sonra evlenirsin bu işler böyledir yaşamadan bilemezsin :) Birlikte yürüyeceğiniz yolu bitirmişsiniz belki 15-20 yıl sonra gelebileceğiniz noktaya gelmişsiniz . Olmuyorsa zorlamayın hem kendiniz hem karşınızdaki kişi için en doğrusu budur. Ama ola ki ayrıldınız , yalnız kaldınız veya hayatınıza başkasını aldınız hoşunuza gitmedi , eskiye de bir bağlılık var döneyim dersiniz sakın.. Bu sorunu biraz yalnız kalarak çözüme kavuşturacağınızı düşünüyorsanız öyle de yapabilirsiniz.

Uzun bir iliskim oldu ve boyle hissettim.Boyu kisa saclari dökuldu cok sinirli vs her seyi gozume batiyordu.O sogudugumu anladi ve extra caba sarfetti ama benden giden gitmisti bitirdim(nisanliydim) ve esimle tanistim 8 9 yillik iliski sonrasi asik olabilecegimi gordum esimin olumsuz seylerine ragmen evlendim ve iyi ki evlenmisim her ne olursa olsun taammul edebilecegim sevdigimle evlendim..

Bence sadece yılların alışkanlığı olmus artık o yüzden korkuyosunuz diye düşündüm. Bu düşüncelerle bide evlilik falan düşünmeyin sakin emek verdik bitmesin diye. İlk zamanlar aşk oldugu için kusurlarını görmemissiniz aşk bitince aslında tam kriteriniz olmayan birisi olduğu için herşeyi gözünüze batmaya başlamış alışkanlık olduğu içinde bırakmaktan korkuyosunuz.

Sevgi bitmiş karşındaki pırlanta olsa gözüne batar ve emin ol gelen gideni aratmıyor hatta daha olgun daha sevgi dolu bi hayat bekliyor

Geçmişte yaşadıklarınız sizi tüketmiş. Eğer ona karşı böyle hissediyorsanız, zorlamaya gerek yok bence ayrılın. İleride yine seversiniz merak etmeyin. ama böyle arada derede kalırsanız hiç yol alamazsınız. Karar sizin, içinizde bir çok şey bitmiş zaten kafanızda da bitirmelisiniz.

Aynı şeyleri yaşıyorum şu an , ekstra çaba sarf ediyor, şaşırtan bir çok şey yapıyor ama başaramıyorum sanki. Birkaç aydır bu durumdayım ama değişen hiçbir şey olmadı duygularımda

Olabilir, bende öyle düşünüyorum. Bunu ona da söylüyorum. Bu hislerimin hepsini açıkça söyledim. Ama sen sadece yoruldun , haklısın çok hata yaptım ama o eski ben değilim olgunlaştım diyor.

Evet bu ayrı kalma seçeneğini de düşündüm. Bunu da fikir olarak sundum. Belki yıpranmışlığımdandır düşüncelerim , biraz ayrı kalır özlersem, bir ihtimal değişebilir birşeyler diyorum. Ben seni yıllarca bekleyeceğim diyor. Bu kez de kendimi suçlu hissediyorum ona karşı. Hayatına engel oluyorum gibi geliyor.

Biz ne desek boş tatlım hayat senin hayatın ve karar verecek olan da sensin. Umarım hangi kararı verirsen ver pişman olmazsın , senin için hayırlısı olur

Teşekkür ederim yorumunuz için, yüzümü güldürdünüz benzetmelerinizle Evet tam olarak bu anlatmak istediğim. Korkum ve endişem şu aslında aylar sonra ben yeni bir insanı kusurlarını görmeden sevebilir miyim ? Aslında bu bir endişe edilecek ya da korkulacak birşey de değil, bunun da farkındayım. Bu sadece alışkanlık ve yalnız kalma korkusu. Çok fazla şey paylaştık ve gittiğim yerlerde aklıma gelecek, gardırobumu bile açınca o gelecek aklıma aldığı şeyleri görünce. Bu durumdan kurtulabilecek miyim? Ve aslında çok iyi biri. Merhametli, kimseye kırmaz, kötülüğünü istemez, saygılı... sadece bende birşeyler eksikk.

Ben de babamin fiziki ozellikleri birebir ayni olan esimle evlendim

Ammmaaaa ben babami fiziksel o.kadar begenmiyordum ki
Ne yapsam simdi 10 yillik kocayi sutlasam mi bilemedim.
Kardesim milletin basini yakmayin...
Herkes evlenmek zorunda degil ya ..
Ana kuzusu herkes .erkek kadin farketmez.
Hayirli esler olun birbirinize.
Olamayacaksan uzak durrrrruuuunnnn

Evlenirken beğenmişsiniz ki şu an evlisiniz. O zaman önemli değilmiş demek ki sizin için . Ama şu an babanızla aynı fiziksel duruma sahip 10 yıllık kocanızın yine aynı şekilde fiziğini beğenmediğiniz babanız gibi olduğunu farketmişsiniz. Bence sizde ilk günkü sevginizle şimdiki sevginizi teraziye koyup ölçüüüünnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…