Koca bir çıkmazzz...

Hele bir de bu duygularını ona anlatmışsın kesinlikle ayrıl, sen birşeyleri zorla oldurmaya çalışırken o su koyabilir
Anlatmaktan başka şansım yoktu ki hal ve hareketlerimden bir anormallik olduğu bariz anlaşılıyordu . Hep bir neden arama peşindeydi. Şunu da belirteyim. Ben bu duruma herşey yolunda giderken gelmedim. Yani onun hataları, kırdıkları, döktükleri yüzünden yavaş yavaş tükendim. Ve bunun ondan kaynaklı olduğunu bilmesini istedim.

Mutlu olmanıza çok sevindim . Sizin için zor olmadı mı peki hayatınıza yeni birini almak? Ne kadar zaman geçti mesela aradan ? Veya size onu hatırlatan şeyleri görünce içiniz sızlamadı mı mesela ?

Geçimsiz bir insan mı? Çok mu alttan aldınız, çok mu şans verdiniz? Uyardığınız noktalarda kendini düzeltmedi mi?
İnsan kendinden verdikçe tükeniyor, duygular da tükeniyor.

Geçimsiz bir insan mı? Çok mu alttan aldınız, çok mu şans verdiniz? Uyardığınız noktalarda kendini düzeltmedi mi?
İnsan kendinden verdikçe tükeniyor, duygular da tükeniyor.
Geçimsiz değil aslında. Öfke kontrol sorunu yaşıyordu. Sadece bana karşı değil herkese karşı aynıydı. Buna bağlı olarak zaman zaman ağızdan çıkan argo kelimeler. Sabrettim çünkü daha 19 yaşında ileri görüşlü olup ilerisinde doğacak sorunları düşünemiyorsunuz. Defalarca tekrarlandı bu durum. Benim onu asla bırakamayacağım özgüveni oluştu onda sonucunda da. Düzelmeleri oluyordu fakat en ufak sinir anında tekrar başa sarıyordu. Kendimden çok verdim kısacası.

Nasıl Yani
anlamadım
Adamın burnu önceden de büyük değilmiydi

6yıldır parmaklarının ince olmadıgını yenimi farkettin
burnu büyükse o halledilir bacım Ama seninki kalpten bitmiş

Bu konu kırmızı çizgi olmaya başlamış sizin için. Hak veririm, öfke kontrolü çok önemli. 19 yaş öyle hatta insan 20 li yaşlarının sonunda bile kendini tanıdığını ne istediğini biliyor sanıyor ama öyle olmuyor. Bir yıl sonra bile çok farklı kriterler oluşabiliyor.
İnşallah hakkınızda en hayırlı seçimi yaparsınız. Allah yardımcınız olsun.

Olayları bu kadar drametize etmeye gerek yok. Geç yaşta yaşanılan uzun süreli ilişkiler bir süre sonra bitmeye mahkum oluyor. Gelen gideni bazen aratsa da çok güzel ilişkilere gebe oluyor. Ayrılın ve ne yaşamanız gerekiyorsa yaşayın

Mutlu olmanıza çok sevindim . Sizin için zor olmadı mı peki hayatınıza yeni birini almak? Ne kadar zaman geçti mesela aradan ? Veya size onu hatırlatan şeyleri görünce içiniz sızlamadı mı mesela ?
Aradan 3 yıl gibi bir zaman geçti. Artıj kimse olmaz dediğim dönemde felaket aşık oldum. Yani bir süre acıttı o anılar ama aşık olunca gözüm ciddi anlamda hiç bir şey görmedi. Bodoslama daldım diyebilirim.

Allah herkes için en hayırlısını nasip etsin. Aşk sevgi evlenince en fazla 6 ay sürüyor . Sonrasında yerini saygı,uyum ve sevgi alıyor. Sevgim olmadan adım atmak bana bile bile lades demek gibi geliyor. Umarım sizin kadar şanslıyımdır ve yeniden heyecanlanacağım zamanlarım tekrar olur Teşekkürler yorumunuz için

Bence zorlamayın ilerde daha zor olur

Zaten evlilik aşık olmadan çekilecek çile değil. Yani ben bir tek böyle büyük bir aşk için rahatımı bozabilirdim. Onu buldum ve bozdum. Hakkımızda hayırlısı

Kuzum haklısın o zaman... Bazı şeyler yıpratır insanlar boşanıyor, bence ayrıl...

Böyle hissettiğin biriyle evlilik olmaz evlensen de evli kalamazsın o yüzden yolun başında ayrıl

Motivasyonunuz istediğiniz hale gelmesiymiş gelince bitmiş işte.

Aşkınız bitmiş yapacak bir şey yok ayrılacaksınız.

Motivasyonunuz istediğiniz hale gelmesiymiş gelince bitmiş işte.

Aşkınız bitmiş yapacak bir şey yok ayrılacaksınız.
Öyle değil aslında tam olarak. Ben bu hale gelince o istediğim hale geldi. Zaten ben bu duruma gelmeden istediğim hale gelseydi bu konuşmayı yapıyor olmazdım sanırım. Onu bu hale getiren kaybetme korkusuymuş. Ben öyle düşünüyorum

Ne güzel bir yorum ya

İnsanları değiştirmeye çalışmadan olduğu gibi sevseniz böyle bir sorun yaşanmayacak.
Görünuşünü beğenip ruhunu değiştirmeye, istediğiniz kaliba sokmaya çalıştıniz o insan sizin için kendini değiştirince beğenmemeye başladınız. Çünkü imkansızken güzeldi dimi ? Istediğiniz kalıba sokunca beğenmediniz.
Karşınızdaki insanı o olduğu için sevin olmasını istediğiniz gibi değil. Kızabilirsiniz bana bu dediklerimden dolayı ama haklıyım . Sevseydiniz bahane bulduğunuz parmaklar size mükemmel gelirdi. Adamın parmağı, burnu 6 yılda değişmedi ya, siz severken de böyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…