Koca bir çıkmazzz...

gulsahfener

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
154
109
103
Bursa
Merhabalar sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum. 25 yaşındayım.6 yıllık inişli çıkışlı bir ilişkim vardı. Şu an var mı yok mu belli olmayan bir durum söz konusu. Sorun şu ki hatalarını anlayıp tam istediğim olmasını hayal ettiğim insana dönüşmüşken ben ben değilim sanki. Birkaç yıl önce herşeyiyle severdim , can atardım yanına gitmek için. Şu an içi boş bir kutu gibi kalbim. Anlamlandıramıyorum. Fiziksel özellikleri içten içe sorun yaratmaya başladı. Parmakları ince değil, burnu büyük galiba gibi şeyler düşünmeye başladım istemsiz olarak. Herşeyi batıyor kısacası. Geçmişte yaşanan sorunlar sebebiyle tükendim galiba. Sabrım kalmadı artık.Soğudum, tahammülsüzleştim. Farklı arayışlar içine girdim sanki. Yeni bir hayat yeni bir insan yeni bir düzen ister oldum. Ben bırakmak isterken o bırakmıyor, bu kadar yıllık emek verildi ben sen kendini iyi hissedene kadar eskisi gibi olana kadar beklerim diyor. Ama ben bunu ona yapamam, yani sonu belli değil, eskisi gibi olabilir miyim bilemiyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım. Bir yandan da acaba yeni bir insanı tanımaya , çözmeye, sevmeye sabrım ve gücüm var mı diye kendimi sorguluyorum. Ya kötü bir insan çıkarsa karşıma, ya pişman olursam , ya gelen gideni aratırsa diyorum bir yandan da . Hayatıma giren ilk insandı ve sanki ondan başkasıyla yapamam gibi geliyor, çok zor geliyor yeni birini tanıma ihtimali. Tecrübelerinizle bana bir çıkış yolu gösterir misiniz?

Eger boyle ikilemde isen ayril bence. Erkek arkadasina hic degilse durust davranmis olursun. Baska birini bulana kadar bunu elimde tutuyum dersen hata edersin.
Boyle birsey yasamadim. Evlilikler de boyledir. Inisli cikisli. Hep ilk zamanki gibi ask kalmaz, zamanla aliskanliga doner, sevgi saygi kalir. Ancak 6 senenin sonunda onu begenmiyorsan ayril bence, cunku devam ettikce herseyi sana batmaya baslayacak, giderek tahammulsuzleseceksin, hic degilse saygi kalsin.

Gelen gideni aratmaz çünkü yeni kişiye de sen kriterlerine göre seçiyorsun, ben böyle düşünüyorum... Uzun soluklu ilişkiler bi müddet sonra tıkanıyor o yüzden hissettiklerin çok normal aşk bittiyse eğer sürdürmenin bi anlamı yok bence. şimdiden bu kadar kararsız kaldıysan, heyecanın bittiyse, yarın evlenince napacaksın. O yüzden eğer mutlu değilsen ve karşındaki insanda kusur bulur hale geldiysen herkesin kendi yola bakma zamanı gelmştir... Sanki...

Fiziksel özellikleri içten içe sorun yaratmaya başladı. Parmakları ince değil, burnu büyük galiba gibi şeyler düşünmeye başladım istemsiz olarak. Herşeyi batıyor kısacası.
....

Guzel olan sevgili degil, sevgili olan guzeldir. {Tolstoy}

Fiziksel özellikleri batmaya basladigina gore sevgililik halinizi sorgulayin derim.

Son düzenleme:
Bu emek nasıl birşey? Bunu ciddi soruyorum. Yaşanmış bitmiş neyi zorluyorsunuz?

Aynı duyguları hissettiğim anda yol verdim. Çok koştu arkamdan ama dönmedim ve kısa süre sonra eşimle tanıştım. Gelen gideni arattı mı dersen aratmadı. Çünkü onda olmayana özellkler eşimde var diye onu sevmiştim.

Bir an konuyu ben mi açtım dedim. Benim de 3 yillik. Bir ara cok soğumustum bazı sebeplerden ötürü sürekli sizin gibi düşünürdüm. Neyse su an iyiyiz istediğim gibi davranıyor bana bundan dolayı içim tekrar ısınmaya başladı. Ben de kendi hatalarimi tekrar etmemeye çalışıyorum. Ben bu süreçte iletişime arar verdim son bir kez denemeye karar verdim. Siz de iletişime biraz ara verin belki de son bir şans. Olmuyorsa da zorlamayın. Daha cok kırılırsınız

Yargılamak için yazmıyorum ama parmakları ince olsa ne kalın olsa ne anlayamadim
Aslinda soyle sanirim:
Gulu seversen dikenlerini gormezsin. Dikenleriyle seversin hatta. Ancak gulu sevmezsen bir sure sonra o dikenler sana batmaya baslar.
Sanirim iliski yipranmis. Ya da gecmiste cok sey yasamis, belki de adam cok uzmus bilemeyiz ve artik adamin hareketleri de batiyordur muhtemelen.

Bu adamı 19 yaşında sevmişsiniz aşk o demekmiş sizin için. Olgunlaştınız büyüdünüz. Hayata bakış açınız değişti. Artık o insan doğru insan değil belki de sizin için. 30 a geldiğinizde hepten mutsuz olacaksınız belki. İniş çıkış da yıpratmıştır. Uzun ilişkiler bu anlamda kötü.

Altı yıllık emek dediğiniz karşılıklı yaşanmışlıklar değil mi? Emek bence çocuk büyütmek gibi birşey ya ,ilişki nasıl emek oluyor? Ayrıca insanlar yeri geliyor 20 yıllık eşlerinden ayrılıyorlar,hayatının baharında sevmediğin bi adamdan ayrılmaya bu kadar neden korkar ki? Velev ki yeni birini bulamadın eskisinden de memnun değilsin ki yani ne kaybedersin??

Valla verilen sinyalleri iyi takip et belli ki bu iş olmayacak,olsa da memnun etmeyecek..

Ama ne güldüm şimdi varya Allah iyiliğinizi versin, inşallah ataşında yanmazsınız

Valla kardeşim ben bundan on sene önce ilk aşkımla neredeyse evlilikten döndüm yani ben devan dedeydim eğleniyorduk. Senin gibi hissetmeye başlamıştım batıyordu herşey beğenemeye baslamistim halbuki ilk aşkımdı yani çok saftım masumdu. Sonra kaybetme korkum gitti baktım kıskanmıyorum ve ayrıldım . Şuan diyorum ki iyi ki olmamış. Hiç pişman değilim . Tabiki sen iyi düşün tut ayrıl demiyorum . Ama evlilik bence aşk olmadan olmamalı.nebiliyim hayırlısı olsun hakkinizda

Fiziksel yanlarını sorun ettiyseniz sevmiyorsunuz zaten sizden yana herşey bitmiş gibi geldi bana.. hem kendinize hem karşınızdakini haksızlık etmeyin .. hakkınızda hayırlısı olsun

Kalmak isteyene sebep
Gitmek isteyene mazeret çok.
dürüstce konuş yeni arayış falan içinde olmadan kafanı bi topla sonra yolunu çizersin.

Aşk bitmiş de zaten, olmasını istediğim istedigim insana dönüştü gibi birşey yazmışsınız, o öyle olmamıştır muhtemelen insanlar değişmez. Ayrilmayıp evlenirseniz sizi kendinden soğutan hataların yine yapacaktır

aşk bitmiş,tahammülsüzlük başlamış,kalan saygıyı yok etmeden ayrılmayı başarmanız lazım.kırmadan,dökmeden o yüreği bitirin derim.insan oğlu aşıktır aşık olmaya bu benim sloganım.siz aşık olmayı istiyorsunuz.yeni bir ses,yeni bir soluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…