- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
Yok hayir canimBaşak Burcu mu esiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayir canimBaşak Burcu mu esiniz
Esi yardim alsa da degismez. Konu sahibi calisan kadinsin bosan. Annen uzulse de yapacak sey yok. Yakinda sinir sistemin coker bilgine.O kadar güzel anlatmışsınız ki kendizi, gözümün önünde canlandı.. bu kadar mutsuz bir evliliği sürdürme çabanız aile olmasın. Onlar bir kac ay üzülür bakti ki siz böyle mutlusunuz daha mutlu olurlar.. ama böyle nereye kadar? Okurken muhtemelen 40 yaşlarında 2 çocuklu biri yazmıştır diye düşünürken daha 25 yaşında gencecik birinin bunları söylemesine üzüldüm
Eşin yardim almayi kabul eder mi?
Boşan kuzum devlet meselesi degik yaCokk mutsuz hissediyorum. Kocccaman bir boslukta hissediyorum. Surekli surekli tartismalar.. ne yazacagjmj nasil dertlesecegimi de tam bilmiyorum. Asla asla anlasamadigim biri var hayatimda. Artik nefret dahi ediyorum. Cok unutkan biriyim. Herseye takilan bir koca. Ince detayci! Evim heeer daim topludur her daim. Sadece arada unuttugum masa ustunde uzun sure kalan toka, bazen mutfakta kalan masa ortusu. Son trend konumuz bu. Etrafta.hicbisey birakmamilymisim cok rahatsiz oluyormus bunu soyledigim halde nasil bole birakiyosun sen beni biyerine takmiyomusun diyo....... unutuyoruuuuum unutuyooo. Calisiyorum. Ve ince detayci degilim. Bu sadece bi konu tabi. Cok mutsuzum cok. Anlasabildigimiz asla bi konu yok. Dun buyuk sehpayi devirdi. Hep diyodu bak deviricem diye. Sadeece guc gosterisi. O boyle burnumun dibine girip bagiriniyor ya icimden nefret ediyoruuum senden diye bagiriyorum. Buuuzzzz gibi soguyorum. Bagirabildigi kadar cokk bagirdinda. Yuzunu dahi gormek istemiyorum dun deliler gibi agladi. Gozlerim tam bir balon gibiyfi. Kalktim sabah ise gitmeden once buz tuttum uzun sure. Suan o dunku sinirim nefretim var ama yok yani dunku kadar yok. Bu huyumdan nefrrt ediyorum. Bu huyum olmasa binn kere bosanmistim. Bana neler hakaretler soyluyor sinirlenince. Herseyi bosvermis tavrim bana yapyiklarini hep bi kenari atiyor istemsizce.. hala nefret ediyorum evde tekken cok huzurluyum ama dinku kadar olamiyorum. Ayrildigimda cokk mutlu yasycakmisim gibi geliyor.. ama yapamiyorum.. hic tanismasaydim diyorum keske.... boyle isteyken falan cok keyifli oluyorum. Bazen kendimi gozlemliyorum sanki 25 degil de 18 yasinda gibi sacmalayabiliyotum esprildr yapiyotum kahkahalar atiyorum isteyken. Ama evdeyken tam 50 yasinda gibi hissediuotum. Kendim olamiyotum. Aytilsam ailemin basinda cok sukur olum buyuk hastalik olmasa da ugrastiklari birsuru dert var. Annrm babam kaldirabilit mi emin degilim. Annem uzuntuyu 100 kat kendine yasatan birisi. Kalbi falan var. Bi ablam zaten bosandi. Deli gibi uzulduler dert ettiler. KOCCCAMAN BODLUKTAYIM.
Yok etmez. O zaten tek sorununun onj dinlemek ya da dinlememek, ve ona saygi gostermek oldugunu dusunuyot.O kadar güzel anlatmışsınız ki kendizi, gözümün önünde canlandı.. bu kadar mutsuz bir evliliği sürdürme çabanız aile olmasın. Onlar bir kac ay üzülür bakti ki siz böyle mutlusunuz daha mutlu olurlar.. ama böyle nereye kadar? Okurken muhtemelen 40 yaşlarında 2 çocuklu biri yazmıştır diye düşünürken daha 25 yaşında gencecik birinin bunları söylemesine üzüldüm
Eşin yardim almayi kabul eder mi?
Seviyorum diyemiyorum cunku ben sevmedigimi dusunuyorum. Dusunuyorum diyorum cunku gercekten duygulatim oyle karisik ki... tek bildigim suan bekar biri olsam cok mutlu yasiyacagimm. Dokundugunda optugunde hicbisey hissetmiyorum. Hatta tam tersi istemiyorum artik. Sevsem boyle olur mu? Ailemi inanin tanimiyorsunuz annrm tammmm bir dert sahibi herseyi ama herseyi cooooooookkkk fazla kafasina takiyor. Ve zerre huzursuz oldugumuzu bilmiyor. Esim cok iyi davranir onlara cok dusunceli.. vurdumduymazimdir. Bu huyumdan dolayi da tavir sergileyemem mesela esime kac gundur konuamuyorum evet kinusmaya calisiyor ama uzatamam yani. Olay korktugum ettigim de degil sirf, sanki yorgunluk gibi hissediyorum. Amaan diyorum. Okkadar kavga ederken gozlerim balon gibi sis ise giderken kimseye bisey belli etmemeye calisiyorum. Biyerden sonra sorunum oldugunu ben bile ikinci plana atip eglenebiliyroum. BilmiyorumSiz annenizi falan bahane etmişsiniz bu adamı hala seviyorsunuz. Çünkü anneniz evliliğinizin bu yüzünü görse boşanacağınıza ve kurtulacağınıza sevinir.
2. Eşiniz en sevmediğim tip erkeklerden. Hani şu ev işine karışanlar sanki çok biliyormuş gibi. Böyle tipler evde hiçbir şeye elini de sürmez anca konuşmayi bilir. Bu huyu da ona annesinden geçmiştir. Iyk. Kusucam. Allah sabır versin size. Boşanın diyemeceğim çünkü duygularınız halen var gibi hissediyorum ve duygularınız varken de boşanamayacaksınız bu seviyeye kadar dayanmışsınız.
Yok etmez. O zaten tek sorununun onj dinlemek ya da dinlememek, ve ona saygi gostermek oldugunu dusunuyot.
Mesela etrafta bisey gordummu benim gozum takiliyor takinyiliyim diyor. Tabi bunu guzelce soyleidgi oluyor olmuyor degil ama ya unutabiliyorum biseylet. Ya da kaldir drdigi anda ya sunu yapiyim kLdiririm diyorum icimden.. oyle kaldiriyorum misal unutuyorum iste kisaca. Sonra kopuruyir bana gecen bagira bagira diyor ki, ben bunu sana guzelce soyledim senin hala yapmayidin bana saygisizligindan..... beni takmayisindan... brn mi algilamiyorum allahaskina bu mu demek gercekten sorguluyorum kendimi. Herseyo gec bi erkegin bunlarla isi yok. Ha hakkaten ev alir basini gider herkes uyuz olur. Ama biximki bu degil
Tam bir ataerkil.. vardir ya boyle bir grup. Tammm anlamiyla oyle. Bi de din acisindan da dine duskun. Anca cok klabalik misafir gelince evet yardim ediyor hak.yiyemem. olay dedigim gibi sirf bu degilll. Kendimi ifade.edemiyorum sizlere bile.. olayy onun kafasinda benim daha once dedigim biseyo yapmadi/beni takmadi/beni onemsemedi/ kim oldugumh hala algilamiyor ben onun kocasiyim!!@ diyerek kafasinda kuruppp uzerime saldirmasi. Hep bana karsi bi iktidar savasi var. Bana itaaat et kafasinda.. anlatabiliyor muyimAma siz onun eşisiniz annesi değil ki. Madem gözü takılıyor rahatsiz olan insan kalkar kaldırır size söylemek yerine.
Ayrıca çalışıyorum diyorsunuz, hangi birine yetişeceksiniz. Tek sıkıntınız buysa eve haftada bi kaç gün yardımcı kadin alin o derlesin toparlasin evi ama eşiniz değişmedikten sonra bir anlami olmaz ki.. Benim eşimde aşırı titizdir (ciddi anlamda titiz) ama rahatsiz olduğu bişey olduğu zaman (ki evden çalışıyorum öyle yoğunda değilim) kalkıp kendisi yapıyor. Çünkü evde birlikte yaşıyoruz.
Eşiniz sanırım herşeye evet diyen, yemeği temizliği eksik olmayan, kendisine her daim saygida kusur etmeyecek bi köle falan istiyor.
Aileniz ne dedi nasil tepki verdi nasil olduBu ruh hastalıklı ezik tipler yobaz ailelerden genellikle türüyorlar ,benımkı de benım karşımda güc gösterilerinyaprdı sehpayı fln kaldırıp mal gibi duvara fırlatıp parçaladı bende susuyordum susuyordum ta ki tokat atana kadar aileme söyledim ve o günden donra hiçbişey normal olmadı ...Sonucunda da ayrıldık en son da telefonumu kırıp parçaladı,velhasıl kelam cocuk yokken konuş ya adam akıllı kendini toparlasın yada boşan ,benım ailemdde seninki gibi ama kimse bizi bizden daha iyi düşünemez ve emin ol limse bizim kadar üzülmüyor herkes kendine evine bakıyor bir müddet sonra mecbur alışacaklar ama maasın var çalışıyosun ailenle kalma kafayı yersin,benım toplamda 5 ay fln sürdü evliliğim seninki ldar uzun sürsede demek ki hiçbişey değişmeyecekti
Tam benım ki işte !!! Benım ruh hastası da Ailesinde herkes türbanlı diye zorla benı yavas yavas turbana sokmaya calışmalar sürekli kıyafetim için kavga cıkarmalar ben senın kocanım srtık benden başka hiç kimseyi dinlemeyeceksın gibi aptal saptak ergence tavırlar ....Ya ne diyebilir ki bahne bulmaya calıştılar sonrasında onların gercek yüzlerini de gördüler allah gösteriyor ,birde telefonumu fln kırdı yani benı bir yere kadar suclu buldular sonrasında artık ailem onlrdan nefret eder hale geldi .Benım tek duam allah onlara gün yüzü göstermesin benım evimi dağıttıları gibi kendileride dağılsı. Benım karşımda bir ordu vardı tek ergen kocam değildiTam bir ataerkil.. vardir ya boyle bir grup. Tammm anlamiyla oyle. Bi de din acisindan da dine duskun. Anca cok klabalik misafir gelince evet yardim ediyor hak.yiyemem. olay dedigim gibi sirf bu degilll. Kendimi ifade.edemiyorum sizlere bile.. olayy onun kafasinda benim daha once dedigim biseyo yapmadi/beni takmadi/beni onemsemedi/ kim oldugumh hala algilamiyor ben onun kocasiyim!!@ diyerek kafasinda kuruppp uzerime saldirmasi. Hep bana karsi bi iktidar savasi var. Bana itaaat et kafasinda.. anlatabiliyor muyim![]()