uzaklaştırma kararı işe yaramaz mıAileme versem çocuğumu gidip onları da rahatsız eder gelir bana bişey yapar bu konudan korkuyorum. İnsan böyle hissettiği biriyle nasıl evli kalir
evet bu knuda haklısın eşini sen tanıyorsun nihayetindeAma bu şanslar korkuya engel olmuyo
Kişi kendinden bilir işi derler ya, benim davam hamileyken açıldı, ama oğlum 1 aylıkken ayrıldık biz. Şuan oğlum tam 3 yaşında, ilk iki yıl mahkemelerde neler döndü neler. Konu sahibi boşanmaya kararlıysa iyi bir avukat tutmalı. Dışarıdan göründüğü gibi bir olay değil, boşanmak istiyorum diyen herkes kolaylıkla boşanamıyor maalesef.aşırı sinirli olmasının elle tutulur bi delili olsa işini görür mü acaba konu sahibinin mahkeme konusunda
Nasıl geri aldınız neler yaptınız o kaçırmadan ben oğlumu aileme versem bu mahkeme ne kadar sürer siz ayrilabildiniz miBabası tarafından zamanında 10 aylık oğlu kaçırılmış bir anneyim. Ne kadar teorik konuşmuşsunuz, ama pratikte o iş öyle olmuyor. Zaten kadın cinayeti filanda yok, hatta geçen gün bir kızcağıza tecavüz edildi o da yalan. Her yer güllük, gülistanlık. Her insan polyanna.
3 gün götürdü sonra buldular zaten, getirdi teslim ettiler. O olaydan tam 1 ay sonra geçici velayeti babaya verildi. Ama babası almadı yanına. Geçtiğimiz temmuzda da velayeti bana geçti.oglunuzu geri aldiniz mi
sevindim yanliz sunu anlamadim cocuk kacirmis bir adama gecici velayet nasil verilir3 gün götürdü sonra buldular zaten, getirdi teslim ettiler. O olaydan tam 1 ay sonra geçici velayeti babaya verildi. Ama babası almadı yanına. Geçtiğimiz temmuzda da velayeti bana geçti.
Benim davam temyizde, boşanmış sayılmıyorum halen onun soyadını kullanıyorum. 3 gün karakolun kapısında yattım. Bulup getirdiler oğlumu 40 gün zatürreden hastanede yattı. O olaydan 1 ay sonra mahkeme geçici velayeti babaya vermişti (babası almadı yanına tabi), benim avukatım gerçekten çok iyiydi. Temmuz 2015 de velayetini bana verdi mahkeme.Nasıl geri aldınız neler yaptınız o kaçırmadan ben oğlumu aileme versem bu mahkeme ne kadar sürer siz ayrilabildiniz mi
Gerekçelendirdiği delile göre haklı buldu onu mahkeme. Durum bu kaçırmak zorunda kaldım filan dedi.sevindim yanliz sunu anlamadim cocuk kacirmis bir adama gecici velayet nasil verilir
Canim mrhb birincisi calisiyorsunuz kimseden korkup cekinmenize gerek Yok belliki ayaginizin uzerinde durabilirsiniz..cocuk kacirmaya gelince Inan bana cesaret bile edemez...sadece Senin gozunu korkutmaya calisabilir..sonra oturur k...ustune sen korksanda ona korktugunu belli etmek sakin guclu gorun anlar oda bazi seylerin kolay olmadigini..esinin pskopatligina gelince herkes yasadigini bilir ama Benim esimde oyle bana zarar vermedi sana birsuru ornek verebilirim bu konuda gecenlerde esimin bi elemani arkadasiyla tartismis esime ulasamayinca arkadasin esi beni aradi oralardaydim gordum kavgayi ve eleman ortaya bi Laf soylemis bunun arkadasina arkanda kimm varsa alayini...diye esimin adi dahi gecmemis sonra ne Mi oldu...esim duyunca elemani odaya almis yermisin yemezmisin bi guzel dovup kral kim diye sormus uc kez oda sensin abi demis elini ayagini opturup geri isinin basina demis 35 yaslarinda bu Eleman ve Hala calisiyo esimi cogu insan tanir cekinir El pence Divan onunde herkes..dicegim oki oda Bana okadaaaarrr tehditler yagdirdi Hala da yapiyo anlatsam sbh olur cocugu vermicekti kanun onunde duramazmis fln fln Ben ustalikla hakettigi cvplarla Onu susmaya mecbur biraktim korkmuyorum dedim korkmadimda o ustume geldikce en son canimi alirsin yiyosa simdi yap korkmuyorum senden diye onune dikildim kackez sonuc benim dediklerim oluyo yavasta olsa:)deli deliyi gorunce sopasini saklarmis unutma:)nu arada bende iki gn once bosanicaktim 3 hafta sonraya mahkeme ertelendi buraya yazdim konumu ve yorumlari okumani tavsiye ediyorum sana fikir olur...Ben 3 yıllık evliyim 2 yasinda bu oglum var. Sorumsuzluklarindan bıktigim bi eşim var. Bana göre yaptığı şeyler hep yanlış ona göre doğru asla anlasamiyoruz yani. En son komşunun arabasını aldı ve hurdaya çevirdi kaza yaptı. Benim haberim yoktu alırken çünkü kızıyorum alma diyorum. Benden gizli almış. Ve sonuç yine yalan dolan. Boşanmak istiyorum kendi isim var memurum. Ama çocuk konusu sıkıntı nerden nasıl basliycm bilmiyorum. Oğlumu kaçırır anlaşma yapmaz sinirli biri korkuyorum bu sürecin içine girmeye... bi akıl verin bana
Evet havaya köpek ısırmaz derler ya zaten. Benim Kocam sınırlı gözü dönüyo sinirlenince ama bi o kadarda korkak. Ne olsa ilk bana söyler tırsa tirsaCanim mrhb birincisi calisiyorsunuz kimseden korkup cekinmenize gerek Yok belliki ayaginizin uzerinde durabilirsiniz..cocuk kacirmaya gelince Inan bana cesaret bile edemez...sadece Senin gozunu korkutmaya calisabilir..sonra oturur k...ustune sen korksanda ona korktugunu belli etmek sakin guclu gorun anlar oda bazi seylerin kolay olmadigini..esinin pskopatligina gelince herkes yasadigini bilir ama Benim esimde oyle bana zarar vermedi sana birsuru ornek verebilirim bu konuda gecenlerde esimin bi elemani arkadasiyla tartismis esime ulasamayinca arkadasin esi beni aradi oralardaydim gordum kavgayi ve eleman ortaya bi Laf soylemis bunun arkadasina arkanda kimm varsa alayini...diye esimin adi dahi gecmemis sonra ne Mi oldu...esim duyunca elemani odaya almis yermisin yemezmisin bi guzel dovup kral kim diye sormus uc kez oda sensin abi demis elini ayagini opturup geri isinin basina demis 35 yaslarinda bu Eleman ve Hala calisiyo esimi cogu insan tanir cekinir El pence Divan onunde herkes..dicegim oki oda Bana okadaaaarrr tehditler yagdirdi Hala da yapiyo anlatsam sbh olur cocugu vermicekti kanun onunde duramazmis fln fln Ben ustalikla hakettigi cvplarla Onu susmaya mecbur biraktim korkmuyorum dedim korkmadimda o ustume geldikce en son canimi alirsin yiyosa simdi yap korkmuyorum senden diye onune dikildim kackez sonuc benim dediklerim oluyo yavasta olsa:)deli deliyi gorunce sopasini saklarmis unutma:)nu arada bende iki gn once bosanicaktim 3 hafta sonraya mahkeme ertelendi buraya yazdim konumu ve yorumlari okumani tavsiye ediyorum sana fikir olur...
Böyle bir kaide yok. Sunacağı gerekçeye bağlı, annede bir problem bulurlarsa verirler çocuğu babaya.
Olası her iftiraya hazırlıklı olmalı, ona hareket etmelisin konu sahibi.
Sizi cesaretlendirmek adina soyleyecegim cok sey var ama okumakla yazmakla bitmez sunu biliyorumki problemler insanin boyunu astimi kimseyi hic birseyi gozu gormez insanin cocugu haric:)size ayrilin kesinlikle diyemem istememde ama Eger kafaniza koyduysaniz sadece zaman kaybi yasiyo olursunuz insanin bir gunu bile cok degerli Ben esim Eve geldiginde zile basinca kalbim Kut kut atardi korkudan ne Icin kizicak kavga cikaricak yada dovucek diye surekli dayak yoktu ama oldugundada yetiyordu ztn bide kafes doguscusu benimki:)sen bence evliligini bitirmek istemiyosun kendince korkuyorum diyerek Bahaneler uretiyosun anliyirum seni cok iyi baslarda bende oyle hissediyidum ama yazik etme kendine varsa cocuguna iyi düsün oyle yoluna devam et evli yada ayri olarak..ama lutfennnn Rica ediyorum buraya bi kac ayda bi esimle su sorunum var evliligim nolcak gibi ikidebir konu acan arkadaslar gibi konu acma arkadasim cunku Ben yorum yapmadim boyle bi konuda ama cok okudum evliligi hakkinda fikir istiyolar millette bosan diyince aaaa nasil yani bilmiyorum Yok seviyorum aslinda cokta kotu huyu Yok genel anlamda cok iyi cok merhametli sadece arada bir dovuyo yada aldatiyo gibi cvplarla kendilerini savunmaya geciyorlar..demem oki kararli olun ne yapmak istediginizi enine boyuna dusunun Devam sa devam yoksa bi tarz konular ayni uyede tekrarlandigi surece kk gelecek bombalara hazir olun derim:)):))her sey gonlunce Olsun canim..Evet havaya köpek ısırmaz derler ya zaten. Benim Kocam sınırlı gözü dönüyo sinirlenince ama bi o kadarda korkak. Ne olsa ilk bana söyler tırsa tirsa
Ağlar çocuk gibi hiç erkek gibi güçlü durmaz. Evlenen onun borçlarını ödüyorm 4 milyar maaş alıyorum o yiyor. Ve sorumsuzca harciyor bana da harçlık veriyor. Kartlarımi ver deyince bu evin reisi benim deyip kavga çıkartıyor. Ömrümü yedi resmen evlatlık aldım sanki onu. Kurtulmak istiyorum ama cesaretsizim güçlü hissetmiyorum kendimi aileme söylesem bunları babam gelir onu kovar. Ne yapmalı nerden başlamalıyım. Karşıma alıp konuşsam eminim kavga çıkar tehditler eder
Evet havaya köpek ısırmaz derler ya zaten. Benim Kocam sınırlı gözü dönüyo sinirlenince ama bi o kadarda korkak. Ne olsa ilk bana söyler tırsa tirsa
Ağlar çocuk gibi hiç erkek gibi güçlü durmaz. Evlenen onun borçlarını ödüyorm 4 milyar maaş alıyorum o yiyor. Ve sorumsuzca harciyor bana da harçlık veriyor. Kartlarımi ver deyince bu evin reisi benim deyip kavga çıkartıyor. Ömrümü yedi resmen evlatlık aldım sanki onu. Kurtulmak istiyorum ama cesaretsizim güçlü hissetmiyorum kendimi aileme söylesem bunları babam gelir onu kovar. Ne yapmalı nerden başlamalıyım. Karşıma alıp konuşsam eminim kavga çıkar tehditler eder
Mahkeme nerde aciliyo biliyo musunuz. Yani kütüğün olduğu yerde mi ikametgah adresinde mi
Siz hiç boşanma süreci yaşadınız mı? Benim oğlumun 11 aylıktan 28 aylığa kadar velayeti babadaydı. Siz kolay mı zannediyorsunuz iftira ispatlamayı?Ortada bir aldatma, psikolojik sorun vs yoksa anneye verilir.
İftiraların aksi kanıtlanabilir.
Siz hiç boşanma süreci yaşadınız mı? Benim oğlumun 11 aylıktan 28 aylığa kadar velayeti babadaydı. Siz kolay mı zannediyorsunuz iftira ispatlamayı?
Celallenmek? Sizin bu küstah kelimeyi kullanabilme samimiyetiniz ne derece?Çok şükür yaşamadım.
Celallenme nedeniniz ne?
Burada kendi bildiğimiz kadarı ile yorum yapıyoruz.
Celallenmek? Sizin bu küstah kelimeyi kullanabilme samimiyetiniz ne derece?
Dilerim yaşamazsınız gerçekten zor günler, ahkam kesmeyi kaldırmayacak konular ve lütfen çok bilgisizsiniz benim yazımı alıntılamayın benim burdaki muhattabım konu sahibi, ona yardım etmek için burdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?