- 17 Eylül 2014
- 329
- 218
- 48
- 39
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
Bana kalırsa annen arayı bulabilir
Ne kadar kötü de olsa baban sonuçta sokakta bırakmaz herhalde
baba candır. elin herifinden dayak yemek yerine gidin babanıza katlanın.Korkuyorum 40 günlük bebekle gidecek hicbir yerim yok.Ailem beni asla bırakmaz fakat babam katlanilacak biri değil.Anne desteği yetersiz oluyor bazen.Ne yapayım çok çaresizim.Suan onunla aynı evde bulunmaktan nefret ediyorum.
Yeni doğum yapmışsınız, çok hassas dönemleriniz. Dayağın psikolojik yıkımı zaten çok büyüktür. Yalnız kocanız sizi tekrar dövebilir, sakat kalabilirsiniz. Bu olasılığı küçümsemeyin. Çocuğunuz var ve size çok ihtiyacı var. Babanız ne kadar anlayışsız, kötü olsa da dövmüyorsa oraya gidin.Üye olduğumdan bu yana açtığım 3.konum.O kadar yanlızım ki.sizleri tanımasamda beni desteklediğinizi okumak bir nebze olsun rahatlatıyor içimi.Dün gece kocam demeye utandığım o şahsiyetten dayak yedim.Hemde bebeğimi uyuturken.Üstüme saldırdı.Bunca olanların ardından gelip özürdilemesi gereken yerde neden facebook a oğlumun resimlerini atıyorsun sil onu diyr emrivakide bulundu.Bende silmiycem deyince üstüme gelmeye başladı.İnsan oğlu çok ama çok nankörmüş.Babam bile olsa bu bir grçek.Canım acıyor diye bağırdm.durmadı.Seni döverim diye tehdit etti önce.Sonra da el kaldırdı.Diyeceksiniz ki neden evi terk etmedin.Öncelikle saat gecenin 3üydü.Beni sahiplenecek bir babamdayok arkamda.Benim babam o kadar değişik bir insan ki.KKocana itaat et der bir tekmede o vurur.Canım annem en büyük destekcim.Onunda babam olacak onursuz insanın yüzünden eli kolu bağlı.Dayak yediğimi duysa dünyayı yıkar ama babam öyle değil işte..Ağlayarak uyumuşum yatağımda.Bebeğime sarılarak ağlamak ne değisik bir duyguymuş.Hislerimi anladı sanki o da benimle ağladı.Ben bunları hak edecek ne mi yaptım ?? İftiralara ahlaksızlıklarına dengesizliklerine iğrençliklerine katlandım.Bu dayaği hakettim evet.Çok müsemma gösterdim.Kaynanam dolaplarımı karıştırdı.Abuk sabuk laflar soktu.Evimi darma dağın etti.evlendim.aldığı mobilyaları binkere yüzüme vurdu.Sesimi çıkarmadm.Saygıszlk etmedm diye uedim o dayağı.Hak ettim ben
Üye olduğumdan bu yana açtığım 3.konum.O kadar yanlızım ki.sizleri tanımasamda beni desteklediğinizi okumak bir nebze olsun rahatlatıyor içimi.Dün gece kocam demeye utandığım o şahsiyetten dayak yedim.Hemde bebeğimi uyuturken.Üstüme saldırdı.Bunca olanların ardından gelip özürdilemesi gereken yerde neden facebook a oğlumun resimlerini atıyorsun sil onu diyr emrivakide bulundu.Bende silmiycem deyince üstüme gelmeye başladı.İnsan oğlu çok ama çok nankörmüş.Babam bile olsa bu bir grçek.Canım acıyor diye bağırdm.durmadı.Seni döverim diye tehdit etti önce.Sonra da el kaldırdı.Diyeceksiniz ki neden evi terk etmedin.Öncelikle saat gecenin 3üydü.Beni sahiplenecek bir babamdayok arkamda.Benim babam o kadar değişik bir insan ki.KKocana itaat et der bir tekmede o vurur.Canım annem en büyük destekcim.Onunda babam olacak onursuz insanın yüzünden eli kolu bağlı.Dayak yediğimi duysa dünyayı yıkar ama babam öyle değil işte..Ağlayarak uyumuşum yatağımda.Bebeğime sarılarak ağlamak ne değisik bir duyguymuş.Hislerimi anladı sanki o da benimle ağladı.Ben bunları hak edecek ne mi yaptım ?? İftiralara ahlaksızlıklarına dengesizliklerine iğrençliklerine katlandım.Bu dayaği hakettim evet.Çok müsemma gösterdim.Kaynanam dolaplarımı karıştırdı.Abuk sabuk laflar soktu.Evimi darma dağın etti.evlendim.aldığı mobilyaları binkere yüzüme vurdu.Sesimi çıkarmadm.Saygıszlk etmedm diye uedim o dayağı.Hak ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?