Koca dayağiı..İnsana en çok koyan şey..

hayalimdekisen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
329
218
48
39
Üye olduğumdan bu yana açtığım 3.konum.O kadar yanlızım ki.sizleri tanımasamda beni desteklediğinizi okumak bir nebze olsun rahatlatıyor içimi.Dün gece kocam demeye utandığım o şahsiyetten dayak yedim.Hemde bebeğimi uyuturken.Üstüme saldırdı.Bunca olanların ardından gelip özürdilemesi gereken yerde neden facebook a oğlumun resimlerini atıyorsun sil onu diyr emrivakide bulundu.Bende silmiycem deyince üstüme gelmeye başladı.İnsan oğlu çok ama çok nankörmüş.Babam bile olsa bu bir grçek.Canım acıyor diye bağırdm.durmadı.Seni döverim diye tehdit etti önce.Sonra da el kaldırdı.Diyeceksiniz ki neden evi terk etmedin.Öncelikle saat gecenin 3üydü.Beni sahiplenecek bir babamdayok arkamda.Benim babam o kadar değişik bir insan ki.KKocana itaat et der bir tekmede o vurur.Canım annem en büyük destekcim.Onunda babam olacak onursuz insanın yüzünden eli kolu bağlı.Dayak yediğimi duysa dünyayı yıkar ama babam öyle değil işte..Ağlayarak uyumuşum yatağımda.Bebeğime sarılarak ağlamak ne değisik bir duyguymuş.Hislerimi anladı sanki o da benimle ağladı.Ben bunları hak edecek ne mi yaptım ?? İftiralara ahlaksızlıklarına dengesizliklerine iğrençliklerine katlandım.Bu dayaği hakettim evet.Çok müsemma gösterdim.Kaynanam dolaplarımı karıştırdı.Abuk sabuk laflar soktu.Evimi darma dağın etti.evlendim.aldığı mobilyaları binkere yüzüme vurdu.Sesimi çıkarmadm.Saygıszlk etmedm diye uedim o dayağı.Hak ettim ben

Neden arkanızda birinin durmasına ihtiyaç duyup bu iğrençliği sineye çekiyorsunuz ? Darp raporu alın hemen ve savcılığa verin eşinizi. Ya size vururken elinden bir kaza çıksa sakat kalsanız ? Bebeğinize günah değil mi ?

Korkuyorum 40 günlük bebekle gidecek hicbir yerim yok.Ailem beni asla bırakmaz fakat babam katlanilacak biri değil.Anne desteği yetersiz oluyor bazen.Ne yapayım çok çaresizim.Suan onunla aynı evde bulunmaktan nefret ediyorum.

Boyleleride erkegim diye geziyo ya ben daha ne diyim

Eslerini korkutmayi erkeklik sanan, kendilerini adam sanan musvetteler

Cinseyeti erkek olsada bunlarin adam olamdiklari surece hepsi bacimiz

Savunmasiz bir anneden siddetle hirsini almaya calisan bir zavalli

Bakin eli alisirsa o dayagin arkasi gelir

Bana kalırsa annen arayı bulabilir
Ne kadar kötü de olsa baban sonuçta sokakta bırakmaz herhalde

Hayıt beni asla sokakta bırakmazlar.Ama dün babamla eşimin bana yaptığı hakszlkları kaynanamı felan anlattım.Onları haklı buldu.Düşünebiliyor musunuz ?!! Benim uykusuzluktan yorgunluktan canım çıkmış.Kadın bana diyor ki ne kadar salmışsın kendini git şu saçlarını tara.Ya bu yorgunluktan ölen bir anneye söylenecek laf mı.Ahhh arkadaşlar.Bazı insanlar kısmetsiz doğar ya.işte o insanlardan biri de benim.Ne babamdan yana ne eşimdem ne kaynana ne görümce.hepsini at çöpe.Ne yapacağımı bilmiyorum

canım bide kırklıymışsın daha dikişlerin bile taze psikolojin altüst olmuşken nasıl yapar bunu senin şimdi emzirme ve uyku düzeniyle uğraşman lazımdı millet ne nazlar yapıyor eşine o kocanın elleri kırılsın inşallah sen sinirli bile olsan haklısı ben çok sakin bir insanım ama lohusayken bende çok asabiydim normal bu dövmesimi lazımdı pislik adamın

baba candır. elin herifinden dayak yemek yerine gidin babanıza katlanın.

Yeni doğum yapmışsınız, çok hassas dönemleriniz. Dayağın psikolojik yıkımı zaten çok büyüktür. Yalnız kocanız sizi tekrar dövebilir, sakat kalabilirsiniz. Bu olasılığı küçümsemeyin. Çocuğunuz var ve size çok ihtiyacı var. Babanız ne kadar anlayışsız, kötü olsa da dövmüyorsa oraya gidin.

Nasıl yaratıklar bunlar? İnsan demeye dilim varmıyor.

Şiddet gösteren, merhametsiz, kocadan dayak yemek mi?
Cahil babanın ithamlarına katlanmak mı?

Bana göre ikincisi kötünün iyisi bir seçenek. Denemeye değer arkadaşım.
Gerçekten şimdiye kadar çok şeyine katlanmışsın. Bunun sonu yok. Sonra emin ol niye o zaman boşanmadım diye pişman olursun.
En azından destek verecek annen varmış. Ona dök içini.

kıyamam yaa

ne babadan ne kocadan gülmemişsin
bebeğin hayırlı bir evlat olur umarım
çalışmıyor olduğun belli
aile desteğinde yok
al bebeğini git kadın sığınma evine demekte
hayal ürünü bir tavsiye olur

tavsiye veremiyorum
ama dua edicem
seni de bebeğini de güzel günler beklesin

Pislik herif ...Bunların gücü anca kadına yeter , yılan dilli analarına gelince pısssss,dışarda kedi evde aslan ..Katlanma bu eziyete ,babandır bunun kadar vicdansız olamaz ..Yapma bunu kendine,o evde durarak onu ödüllendirme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…