Koca dayağiı..İnsana en çok koyan şey..

Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim kardesim.. Aslinda sizde haklisiniz dogru degil oyle ortamda buyumesi ama kardesim şöyle bir düşünürsek her iki tarafta iyi değil bir yandan eşi bir yandan babasina gitse laf soyleyecek tavir alacak bir siginti gibi kalacak hep hor gorecekler.. Cook zor cok Rabbim kimseyi boyle durumlara dusurmesin insallah cok üzülüyorum dayanamiyorum

Neden inandırıcı gelmiyor size ? Gerçektende öyleydi.yedirir yemezdi.içirir içmezdi.kesinlikle bana bir fiske vurmadi.Ama ne olduysa konu anasına gelince lohusa karisina el kaldırdı.Tamam sinirliydi.Ama ben ondan daha sinirselim.o hemen alttan alırdı.Ne oldu soğudumu ne yaptı bilemem.Bana vurduğu tokatla kaldı.

Suan annne evindeyim.! DÜN EVİME GİTTİM.BELKİ KONUŞURUZ DİYE.YOK.YÜZÜME DAHİ BAKMADI.DÖNDÜM TEKRAR ANAMIN YANINA GELDİM.BENİ SEVMEYENİ BEN HİÇ SEVMEM.MESAJLAR ATIYOR SEVİYORUM DİYE AMA NAFİLE.GİTSİN ANASININ YANINDA KALSIN BEN EZİK CAHİL KADINLARDAN DEĞİLİM.BANA İNANMAYAN ARKADAŞLAR.BENİM KOCAM EVLENİRKEN BÖYLE DEĞİLDİ.BENİ SUÇLAMAYIN BEBEK YAPMİŞSIN FEKAN DİYE.BEN BÖYLE BİRİYLE EVLENMEZDİM.EĞER TANIYOR OLSAYDIM.DUYGUSAL FİLMLERİ DE HİÇ SEVMEM.AĞZIMA LOKMA VEREN ADAM BUGÜN BEBEĞİMN YANINDA BOĞAZIMI SIKTI.

annesi naptı o zaman bu adama 40 günde kişilik değiştirmiş

kardeşim öncelikle selamun aleyküm nasıl oldunuz iyimisiniz birazda olsa..
sen hiç üzülme hiçte taviz verme çok iyi yapmışsın anne evine giderek
arkaşlar kardeşimiz burada sıkıntısını anlatıyor ne demek inanmadım lütfen birde siz yapmayın
inanmayan okumasın madem inanmadınız ne diye okuyup yorum attınız ???
kimse sizi suçlayamaz kardeşim çocuk felan var diye tabi insanları bilemiyoruz ki ilk zamanlardaki gibi olmuyor erkekler
şimdi ne olacak kardeşim ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Hayatta hersey affedilebilir belki dayak ve aldatma dışında. Ayaklarınızın üzerinde durun ve kendinizi ne eşinize ne de babanıza ezdirmeyin lütfen. Evladinizda sinmiş bir anne değil ayakları üzerinde duran güçlü bir anne profili ile büyüsün.

Bir evliliğin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız yayında ve yapımda emeği geçen herkese şükranlarımızı sunar evliliğin bitimine sağlam zemin hazırlayan şahsiyetlere kınalarını taktim etmekten gurur duyarız..Bir sonraki bölümlerde görüşmek üzere

Merhabalar kızlar.Ben hala annemin yanındayım.Eşim bayramda annesinin yanına gitti.ve bayram boyunca hiç beni aramadı.onlara inanmış.bana attığı tek mesaj oğlum nasıl oldu.Ve bugün benim doğum günüm.Annem beni hoşnut tutmak için elinden geleni yapıyor.Babamda ayrılacağımı söylediğimde sesini çıkarmadı.Bana saygı gösterdi.Rabbim hayırlısını nasip etsin.Merak etmeyin.bende bebeğimde gayet iyiyiz...

bu kesin yargılara nereden vardınız acaba

[QUOTE="atanaz07, post: 37191083, hakettiğini yaşar.kendine acımayı bırak bu adamı seçen sensin.kabalıklarına katlanan sensin.büyük ihtimalle birtakım özgüven eksikliklerin var ki böyle bir adamı seçmişsin.bağımlılık ilişkisi seninki.şu anda mağduru oynuyor kocanın sana acımasını bekliyorsun.haklı çıkmak için onu kötülüyorsun.bir kere şu öğrenilmiş çaresizliği bırakacaksın.bu adamdan ayrılsan ne olacak ki sen bu kurban psikolojisiyle yine hayatında aynı şeyleri yaşayacaksın.
boşanmak çözüm değil.dimdik dur hayattta eşini kendini düzeltmek için ne gerekiyor onu araştır mücadele et.maddi olarak güçlü duruma gelmek için ne gerekiyorsa yap.evladını kurban etme.kimse mükemmel değil sen de değilsin.kendi hatalarını bulup düzelttikçe eşinin de düzeldiğini göreceksin.hatta denemekten zarar gelmez çok zor gelse de bir hafta dene eşine koşulsuz sevgi ver bebeğini sever gibi.sonra ondaki değişimleri gör.Bülent gardiyanoğlunun iki tam bir tek kitabını mutlaka oku.hayatının kontrolünü eline al.öyle acınmayı bekleyerek suçlayarak hiç bir yere varamazsın.[/QUOTE]

Kendimi acındırmak gibi bir derdim olsaydı giderdim cami kapısnda dilenirdim hanimefendi.Ben dertlesmek icin buraya yazdim.kendimi acindirmak icin degil.hem buradakiler bama acisalar ne olacak.gel ben bakarim sana mi diyecekler ? Ben esime gereken sevgiyi fazlasiyla verdim.sen hic bogazin sıkılıp koltuğa fırlatılmadın herlde.o zaman görürdün işte mağduriyet ne demek

bu kesin yargılara nereden vardınız acaba
aslında bir yerde haklı sadece üslubu sert olduğundan yanlış geldi size arkadaşın anlatmak istediğini ben anladım ama...aslında yıkıcı değil yapıcı bir eleştiride bulunuyor..

Çok sağol tatlım...

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…