- 7 Mart 2014
- 292
- 139
- 43
- 30
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
düşüncenize saygı duyuyorum ama bence öyle değil. bana bir taş atana ben iki taş atarım ki bir daha ne bana, ne de bir başkasına aynı şeyi yapabilsin.. dikkatli okuduysanız, ailem beni bırakmaz ama babam katlanılacak bir insan değil demiş konu sahibesi. eşinden dayak yiyeceğine, babasının sitemlerine katlanmak daha kolay değil mi.. o çocuğu böyle şiddet dolu bir ortamda büyütmeye çalışmak, onun da psikolojisini yerlebir etmek doğru mu?
Evet, banada konu sahibin yazdigi pek gerçekçi gelmiyor. Yok, dogumdan önce agzina lokma felan veriyormusta,.. ya allasen, hangi romantik filmden onu görmüsse, kim esinin agzina lokma veriyor ya? Ve böyle bir insan nasil oluyorda sirf annesinden dolayi karisina dayak atiyor, üstelik bebegi kucagindayken?
Elbette bu adam her zaman agresiftir fakat konu sahibi gözlerini kapamayi tercih etti. Bu adam degisir umuduyla bebek yapmayi tercih etti fakat olmadi. Simdide tabi bunlari burda söyliyemiyecegini bildigi için "benim esim eskiden melekti" diyor. He he, sanki biz insan karakterinden hiç anlamiyoruz
Tabi bu dayak yine sineye çekilir, çok olmaz, bir iki hafta sonra tekrar "canim cicim kocacigim" olur, bir sonraki dayaga kadar. Eger hayatin boyunca sadece baskalardan birsey beklersen, koruma beklersen hiçbirsey degismez. Annesi kv'denin agzina etmis eh nolmus, koca simdi melek mi oluyor? Zaten büyük ihtimalle kv'dede hep esinden dayagi sineye çekmis ve o ortamda büyüyen kocasi dayagi artik normal görüyor. Negatif hislerini ancak dayak ile gidermeyi biliyor, baska birsey bilmiyor.
annesi naptı o zaman bu adama 40 günde kişilik değiştirmişSuan annne evindeyim.! DÜN EVİME GİTTİM.BELKİ KONUŞURUZ DİYE.YOK.YÜZÜME DAHİ BAKMADI.DÖNDÜM TEKRAR ANAMIN YANINA GELDİM.BENİ SEVMEYENİ BEN HİÇ SEVMEM.MESAJLAR ATIYOR SEVİYORUM DİYE AMA NAFİLE.GİTSİN ANASININ YANINDA KALSIN BEN EZİK CAHİL KADINLARDAN DEĞİLİM.BANA İNANMAYAN ARKADAŞLAR.BENİM KOCAM EVLENİRKEN BÖYLE DEĞİLDİ.BENİ SUÇLAMAYIN BEBEK YAPMİŞSIN FEKAN DİYE.BEN BÖYLE BİRİYLE EVLENMEZDİM.EĞER TANIYOR OLSAYDIM.DUYGUSAL FİLMLERİ DE HİÇ SEVMEM.AĞZIMA LOKMA VEREN ADAM BUGÜN BEBEĞİMN YANINDA BOĞAZIMI SIKTI.
Suan annne evindeyim.! DÜN EVİME GİTTİM.BELKİ KONUŞURUZ DİYE.YOK.YÜZÜME DAHİ BAKMADI.DÖNDÜM TEKRAR ANAMIN YANINA GELDİM.BENİ SEVMEYENİ BEN HİÇ SEVMEM.MESAJLAR ATIYOR SEVİYORUM DİYE AMA NAFİLE.GİTSİN ANASININ YANINDA KALSIN BEN EZİK CAHİL KADINLARDAN DEĞİLİM.BANA İNANMAYAN ARKADAŞLAR.BENİM KOCAM EVLENİRKEN BÖYLE DEĞİLDİ.BENİ SUÇLAMAYIN BEBEK YAPMİŞSIN FEKAN DİYE.BEN BÖYLE BİRİYLE EVLENMEZDİM.EĞER TANIYOR OLSAYDIM.DUYGUSAL FİLMLERİ DE HİÇ SEVMEM.AĞZIMA LOKMA VEREN ADAM BUGÜN BEBEĞİMN YANINDA BOĞAZIMI SIKTI.
annesi naptı o zaman bu adama 40 günde kişilik değiştirmiş
mesajında da belirttiğin gibi acı gerçek bu sen dayağı hakediyorsun.dayak yiyen kadınların büyük bölümü kocalarını sevmezler.içlerinde biriktirdikleri ama eşlerine söylemedikleri kötü enerji eşlerinden şiddet olarak geri döner.herkez hakettiğini yaşar.kendine acımayı bırak bu adamı seçen sensin.kabalıklarına katlanan sensin.büyük ihtimalle birtakım özgüven eksikliklerin var ki böyle bir adamı seçmişsin.bağımlılık ilişkisi seninki.şu anda mağduru oynuyor kocanın sana acımasını bekliyorsun.haklı çıkmak için onu kötülüyorsun.bir kere şu öğrenilmiş çaresizliği bırakacaksın.bu adamdan ayrılsan ne olacak ki sen bu kurban psikolojisiyle yine hayatında aynı şeyleri yaşayacaksın.
boşanmak çözüm değil.dimdik dur hayattta eşini kendini düzeltmek için ne gerekiyor onu araştır mücadele et.maddi olarak güçlü duruma gelmek için ne gerekiyorsa yap.evladını kurban etme.kimse mükemmel değil sen de değilsin.kendi hatalarını bulup düzelttikçe eşinin de düzeldiğini göreceksin.hatta denemekten zarar gelmez çok zor gelse de bir hafta dene eşine koşulsuz sevgi ver bebeğini sever gibi.sonra ondaki değişimleri gör.Bülent gardiyanoğlunun iki tam bir tek kitabını mutlaka oku.hayatının kontrolünü eline al.öyle acınmayı bekleyerek suçlayarak hiç bir yere varamazsın.
aslında bir yerde haklı sadece üslubu sert olduğundan yanlış geldi size arkadaşın anlatmak istediğini ben anladım ama...aslında yıkıcı değil yapıcı bir eleştiride bulunuyor..bu kesin yargılara nereden vardınız acaba
Sen bu kadının kocası olabilir misin acaba?yazdıklarını dehşet içinde okudum..
Dayağı yiyen kadın,işkence göre kadın ama tüm bunları düzeltme görevi de yine kadının!
yahu iyi misiniz siz kadın da düzgün psikoloji mi kalır böyle bir durumda bir de adamı düzeltecek öyle mi?
Tüm bu zihniyettekiler kendine gelsin rica ederim, yahu madem kadın böyle bir kötü enerji yayıyorsa kocası onu dövmesin?!O kocası düzeltsin sevgiyle yaklaşsın bu kadıncağıza?O adam da yuvayı kuran diğer kişi değil mi?
Adam düzeltsin bu evliliği?!Neden böyle söylemiyorsun??...
Çok kızıyorum şu erkek zihniyetiyle düşünen kişiliklere..
Yeri gelmişken şu bir yuva kolay kurulmuyorculara 2 çift lafım var;
bir yuva kolay kurulmuyor evet, ama unutmayasınız ki bir yuvayı da tek kişi tek başına kurmuyor.
yuvayı yapa iki kişiyse o yuvayı korumak iki kişiye de düşer.birisi yuvayı korurken diğeri bunu umursamıyorsa,yuvaya aykırı davranıyorsa o yuva zor kurulduğu gibi çok kolay da yıkılır böyle evet,kimse kusura bakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?