Koca dayağiı..İnsana en çok koyan şey..

gecmis olsun cok zor bir durum...eminim bebegini suan hic birseye degismezsin..ama canim bu kocadan neden cocuk yaptin???

Sürekli eşin seni dövecekse nereye kadar bunları çekeceksin aslında böyle adamdan çocuk dahi yapmayacaksın dikkat et ve korun ki 2 hamile kalma ,

artık nasıl katlanacaksın orasını çözemedem senin özgüvenini yerle bir edecek , ama illa katlanman gerekiyorsada annen çocuğa baksın sende kendine bir iş bak sonra baba evine dönsende çalıştığın için akşamdan akşama babanla muhatap olursun onada para verirsin , para babanı sakinleştirir seninle uğraşmaz

Konunuzu okuyunca içim acıdı. Bebeğiniz tabii ki olanları hissetmiştir. Daha doğmadan hissediyorlar ortamda olan biteni. Allah yardımcınız olsun. Ama kesinlikle "bu benim kaderim" deyip bu duruma katlanmaya çalışmayın. Elbet yapacak bir şeyler vardır. Anneniz arkanızda. Bu çok önemli bir şey. Ya anneniz de sizi desteklemeseydi?

Bahanesi o oldu demekki.10 gün önce evlilik yıl dönümümüzdü hediyeler çiçekler..Şimdide dayak.Ailesi gibi dengesiz kendisi.Annem kv i aradı.Ağzina geleni saydırdı.Bir nebze olsun içim rahat şimdi.

Canımı yaktı şu cümlelerin, gözlerim doldu. Çok üzüldüm... Ne söylemeliyim, ben olsam napardım bilmiyorum ama umarım Allah yardımcın olur...

Hayır canm bebeğim çok küçk.eşim boşanmaya yanaşmıyor.Yaparım ederm yine de benm karımsın diyor..Soran arkadaşlar evet görücü usulü gibi bişey oldu.

Bosanmayacaksa adam olsun o zaman. Hangi hakime dayak yedim derseniz bosar, bu herifin isteyip istememesine bakmaz , isterseniz catir catir bosarsiniz, merak etmeyin.

Bence bir is bulmaya bakin, sonra da gule oynaya tekmeyi koyun.

"Ağlayarak uyumuşum yatağımda.Bebeğime sarılarak ağlamak ne değisik bir duyguymuş.Hislerimi anladı sanki o da benimle ağladı" yazmışsınız çok üzüldüm.Rabbim yanınızda olsun.Dediğiniz gibi babanız arkanızda destek olsaydı her şey daha farklı olabilirdi.Abiniz falan yok mu?

Üzme kendini canım, yaradan yardır
Sanmaki zaliimin ettiği kardır
Mazlumu ahı indirir şahı
Herşeyin bir vakti vardır...demiş yunus emre..
ona da bi gücü yeten bulunur....
insan müsveddesi...

O cocugu neden yaptiniz ki.. iyice elim kolum baglansin butun kapilari kapatayim kendime diye mi.. yarin o cocuk ayaklaninca onu da dovmeyeceginin garantisi var mi.. baba lafi yemek koca dayagi yemekten agir degildir. Cekin resti.cocugunuza yazik

Malesef canm.evin tek kızıym.erkek kardeslerim var.en büyügü 18 yasında..

Allah razi olsun hepinizden insaAllah.sagolun kardeşler.İnsanın kocasıda olsa babasıda olsa vicdan olmadı mı olmuyor.Ne yapalım.Benim oğlumun ilk bayramıda BÖYLE olacakmış..

sadece erkek diye bir erkekle
sadece evlenmek icin evlilik yapilirsa olacagi bu
henüz daha evrilmemis birinden bir yavru meydana getirmekta arti hata üstüne hata

bu cocuk bu sagliksiz ortamda tabiki sagliksiz olarak buyuyecek
ayni esininizin cocuklugu gibi
yani yuksek ihtimal sevgisiz bir ortamda buyudu
siddetle büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…