- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
Hayıt beni asla sokakta bırakmazlar.Ama dün babamla eşimin bana yaptığı hakszlkları kaynanamı felan anlattım.Onları haklı buldu.Düşünebiliyor musunuz ?!! Benim uykusuzluktan yorgunluktan canım çıkmış.Kadın bana diyor ki ne kadar salmışsın kendini git şu saçlarını tara.Ya bu yorgunluktan ölen bir anneye söylenecek laf mı.Ahhh arkadaşlar.Bazı insanlar kısmetsiz doğar ya.işte o insanlardan biri de benim.Ne babamdan yana ne eşimdem ne kaynana ne görümce.hepsini at çöpe.Ne yapacağımı bilmiyorum
Korkuyorum 40 günlük bebekle gidecek hicbir yerim yok.Ailem beni asla bırakmaz fakat babam katlanilacak biri değil.Anne desteği yetersiz oluyor bazen.Ne yapayım çok çaresizim.Suan onunla aynı evde bulunmaktan nefret ediyorum.
Ne itaati Allah aşkına... Babanız yesin dayağı otursun o zaman tövbe tövbe...Baba can felan değil kızlar !!!! ANNE ME GELDİM.ANNEM SİNİRDEN KUDURDU.AGİZLARİNA EDERİM ONLATİN BENİM YAVRUMA KİMSE VURAMAZ DEDİ.BABAM NE DEDİ ?? KOCSN HAKLİ İTAAT ETMEK ZORUNDASİN ! DİNDE İTAAT VARMİS ! DİN DE KADİNA SAYGİ DA VAR ! O NEREDE ??????
Bunu bilir bunu söylerim bi baba cocuklarının her daim yanında olucak arkadaş herne olursa olsun senin babanın ne oldugunu biliyoda ondan böyle yapıyo kocan ah obaban şöyle ona haddini bildirse varya ama ışte
Bunu bilir bunu söylerim bi baba cocuklarının her daim yanında olucak arkadaş herne olursa olsun senin babanın ne oldugunu biliyoda ondan böyle yapıyo kocan ah obaban şöyle ona haddini bildirse varya ama ışte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?