Koca dayağiı..İnsana en çok koyan şey..

lütefen bebeğinin yanında ağlama onlar hissediyorlar.....
bebeğin var güçlü olmalısın boşanamaz mısın peki.....
bence kendi ayakların üzerinde durana kadar kötü de olsa baba evini tercih etmelisin...rabbim yardımcın olsun

Yukari tükürsen bıyık asagi tükürsen sakal. Neden kendini eşine veya babana muhtaç hissediyorsun. Kendine güven canım annem iyi biri diyorsun bebeğine bakar sende calisir bebeğine bakarsin.eşin pişman olursa dönersin.

Bit dera vermek lazim. Kacamdir gecer deme. Bak annen var baban var. Benim ne anne ne baba var. Evlendigimizjm 10 . Gunu bir tarrisma yasadik. Erkensi evet ama drrsini erken almis oldu. Bu sekilde devam edrsen teekrarlarsan biter dedim. Erkek ya yapamam sandi ve ima etti kalktim ustumu giyindim ve ciktim'''"memlekeyim disina da gelin gelmişim."""blöf yapmadim giderdim kauknvadim kaynanam sagolsun cok iyilerdir esim pesimde onlari aramis ben otogardayim gelip beni aldilar esim ailesinin yaninda nasil yalvariyouor . Butun bunlar gecenin 11 inde yasandi. O oldu evde ses yukselmeden halolur her sorun... Kadın ayakta durmali guclu olmali yikildiIni brlli etmemeli

canımm bak babam onları haklı buldu diyosun işte sana fırsat çık git o evden al bebeğini de... Hatasını anlıcaktır emin ol yarın bayram sormıcaklarmı eşin nerde diye o adama, hatasını anlayıp sana geri dönüp özür dileyecek canım ama sen git annenin yanına ve anlat herşeyi baban da duysun bunları, o zaman eşini haklı bulabilcek mi...

Lütfen kendine şöyle vah kısmetsizim bahtım kara öldüm bittim demek yerine ayağa kalk ve bir şeyler yap
Oturup üzülmek çözmeyecek
Çözüm odaklı düşünelim, konuşalım ki sen ordan kurtul

o uyurken kaynar suyu dök bi taraflarına erkeğim diye dolaşmasın ortalıkta
kadın dövmekle erkek olduğunu sanıyo hayvan herif

bir de bu küçük masum bebeğin yanında mı yaptı onları.. Bu adamlar da baba olucak işte sözde ! Allah sabır ersin canım.. Ne yazık ki öyleleri kıymet bilmiyo sen iyi davrandıkça.. ama cadılık yapsan iyi gelin derler...

Bize gel ben ikinize de sahip çıkarım. Benim de var kırkı çıkmamış bebeğim. Çaresizlik nedir bilirim. O insan müsvettesine hala baba mı diyorsun sen?

Baba can felan değil kızlar !!!! ANNE ME GELDİM.ANNEM SİNİRDEN KUDURDU.AGİZLARİNA EDERİM ONLATİN BENİM YAVRUMA KİMSE VURAMAZ DEDİ.BABAM NE DEDİ ?? KOCSN HAKLİ İTAAT ETMEK ZORUNDASİN ! DİNDE İTAAT VARMİS ! DİN DE KADİNA SAYGİ DA VAR ! O NEREDE ??????

Çok çaresizim ne babamdan yana ne kocamdan yana.Dağ gibi arkamda dursaydı böyle şeyler olmazdı.Bir kg sakalı var ama ar yok.evlat sevgisi yok

Bunu bilir bunu söylerim bi baba cocuklarının her daim yanında olucak arkadaş herne olursa olsun senin babanın ne oldugunu biliyoda ondan böyle yapıyo kocan ah obaban şöyle ona haddini bildirse varya ama ışte

Ne itaati Allah aşkına... Babanız yesin dayağı otursun o zaman tövbe tövbe...

Bunu bilir bunu söylerim bi baba cocuklarının her daim yanında olucak arkadaş herne olursa olsun senin babanın ne oldugunu biliyoda ondan böyle yapıyo kocan ah obaban şöyle ona haddini bildirse varya ama ışte

Aynen öyle canım.Babam çok gamsz arsız biri.o da bunu iyi biliyor Yoksa yapmaya cesaret edemezdi bunları bana.Haklı çocuk senin dilin çok sivri diyor bana.Benim kollarım mosmor ya sen nediyosun ????

Konunuzu okudum sinirim bozuldu:-( Dayak nedir yahu? Babaniz da ayri dert. Arife gunu yasananlara bak:-( burdan ne desek bos caresizlik dizboyu Allahim yar ve yardimcin olsun senin:-(

Bebeğiniz daha küçük sanırım. Yalnız merak ettim diğer konularınızda da kayınvalidenizin yaptıklarını eşinizin kabul etmediğini inanmadığını söylemişsiniz.
Eşiniz babanızın bakış açısını bildiğinden astığım astık davranıyor bence. Görücü usulü ve doğru düzgün görüşmeden mi evlendiniz?
Birbirinize çok uzak gibi geldi ilişkiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…