koca dayağını duydunuz nişanlı dayağını duydunz mu ?

birak ya, cirkef insanlar ne zamandan beri seckin oldu?!

nişanlım bana vurdu diyeceksin kimsenin dediğine bakmadan atacaksın yüzüğü.
yoksa daha burda çooook konu açarsın eşim beni dövdü, hamileyim dayak yiyorum diye.
adam böyle absürt bir nedenden tokatlamaya çekinmiyorsa vay senin haline

Niye boyle yapiyoo biliyomusun?? Senin tepkin bakmadim,etmedim,kimseyi gormedim degil !!!! sen bana nasil vurursun ne oluyor ne yapiyorsun dememenden kaynaklaniyor...
Ne sevgisi ne kiskanmasi hasta ruhlu manyaklari hayatinizin merkezine koymayin ya kizlar!!!
Size saygi duymayana sizde saygi duymayin...

korkuyorsun. ayrılıktan sonra onsuz kalmaktan cekeceğin acıdan korkuyorsun.
ama ileride anneni evlatsız bırakmaya hakkın yok!
bu adamın elinde kalırsın.
aşk bu diye aşkın arkasına sığınma! s
sen asla bu adama aşık değilsin sen saplantılısın.
aşk'ta şiddet yoktur. mazojistsin sen.
ayrılamaman bunu gösteriyor!
Eğer ona gerçekten aşık olsaydın, bitirir yasını içinde tutardın bile bile dayak yeyip acı çekmek saplantılılıktır.

bu nişanı devam ettirirsen,canına susadın derim. net.

bu hayatta hiç kimse sizden daha önemli değil !!! evlendikten sonra sevgi de kalmaz bu gidişle, daha yolun başındayken bırakın gitsin LÜTFEN..

bence bu adamın kompleksleri var evlendikten sonra çıkar kokusu !!!! kızları duymuştumda bir erkeğin baktın diye hatta tokat atması tuhaf geldi bana . hep derler evlenene kadar çok iyi olurlar evlendikten kızı aldıktan sonra gör sen der büyükler seninkiler daha almadan başlamışlar kendini bu kadar kolay aldırma burunlarını sürt hatta at nişanı ki her zaman her isrediklerinin olamayacağını anlasınlar

Bence daha yolun başındasın. Bu adamla olmaz. Bir an önce ayrıl derim çünkü evlenince daha beterini yapabilir. Kendini üzmeye değmez. Baktın başa çıkamıyorsun bence bir büyüğünle konuş. Niye bu kadar kendini hırpalıyorsun. Hiç bir şey senden kıymetli olamaz. Bir an önce kaç kurtul bu adamdan.

ayrıl net.kim ne derle desinler yok seçkinlermiş yok bilmem ne evlendikten sonra o insanlar mı kurtacak o adamın elinden seni.kimseye kulak asma.

Hala daha o yüzüğü parmağından çıkarmadıysan söyleyecek bir şeyim yok.
Niye yorum yazdın o zaman deren; kendini bu kadar ezdirmene üzüldüm sadece. Bile bile lades seninki. Allah yardımcın olsun.

Sana elimden geldiği kadar yumuşakça "o adamın bir daha yüzüne bile bakma diyorum. Sevmek yetmiyor demene de şaşırdım. Hala seviyor musun? Hayatının geri kalanını seni döven bir adamın koynuna girerek, erkek görmeyeyim diye başın önünde yürüyerek yaşamaya razı mısın? "Biraz da pişman oldu" ne demek? Adam seni hasta etmiş farkında değilsin. Yapma bu kötülüğü kendine.

İleride evlenip bosanacagina nişan atmak daha iyi. Dünyaya bikere geliyo herkes elin oğlu için hayatı zindan etmeye değer mi... ohhh o lay lay lom yaşasın olan sana olsun. Yol yakınken dön bence e

canım bu adamla sonun olmaz bütün olumsuzluklar özellikle anacı bir insandan korkacaksın hele de kaynana laf or. ise işin çok zor çıkmazlarda demektir bence nişanı at v bir sadaka ver böyle sevgimi olur ilgi yok ama dışarda gözün var der gibi daha çok üzülürsün nişanı atmazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…