koca denen kişi

kevserrrrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
206
236
113
her gün kavga gürültü apt.rezil olduk hatta mahalleye.gidemiyorum ayrılamıyorum . kalamıyorum da . ev benim evim gibi değil üstelik 2 küçük kız çocuğum var . psikolojik şiddet dayak . 10 senedir evliyim . öncesi de 10 sene gitti 20 sene hep kavga hep küslük . offffffff
anlaşamıyoruz ortak tek şey yok. elinden düşmeyen telefonu . ayrı odasında yatağında . çocuklarla arası iyi . öyle çok ilgilenmez amamsever hakkını yiyemem. ama ya ben benim kadınlık duygularım gururum .önceleri ağlardım sabahlara kadar artık damla akmıyor gözlerimden .
nişanlılara sevgililere sesleniyorum düzelir demeyin yakmayın kendinizi. çocuk olursa düzelir diyenlere esleniyorum yakmayın çocukları...

her gün kavga gürültü apt.rezil olduk hatta mahalleye.gidemiyorum ayrılamıyorum . kalamıyorum da . ev benim evim gibi değil üstelik 2 küçük kız çocuğum var . psikolojik şiddet dayak . 10 senedir evliyim . öncesi de 10 sene gitti 20 sene hep kavga hep küslük . offffffff
anlaşamıyoruz ortak tek şey yok. elinden düşmeyen telefonu . ayrı odasında yatağında . çocuklarla arası iyi . öyle çok ilgilenmez amamsever hakkını yiyemem. ama ya ben benim kadınlık duygularım gururum .önceleri ağlardım sabahlara kadar artık damla akmıyor gözlerimden .
nişanlılara sevgililere sesleniyorum düzelir demeyin yakmayın kendinizi. çocuk olursa düzelir diyenlere esleniyorum yakmayın çocukları...
Böyle adama neden iki çocuk verirsiniz ki yazık onlara böyle bi ailede ne kadar mutlu olabilirler sizce anne baba küs yataklar ayrı o evlilik çoktan bitmiş sürdürmek neden?

boşanma ihtimaliniz yok mu ?

20 yıl dediğinize göre çocuklarınız da büyüktür çalışsanız ortamınız değişir sizede iyi gelir hem ?

Allahım hem dayak yiyip hem de çocuklarımı çok seviyor diyen anneleri anlamıyorum cidden. Ben mi çok katıyım sizler mi çok fedakarsınız çözemiyorum.
Çocuklarını seven eşler, karılarını dövemez.
O döverse, söverse çocuklarda bundan etkilenir, korkar.
Ayrılmamak için nedenin ne merak ediyorum doğrusu.

25 yaşında olduğumdan ömrümün 20 yılı gittiyse yaşamam daha iyi. Ayrıca çocukları boşanmanda sevmeye devam edecek siz boşanacaksanız karı koca bitecek anne baba değil ki

Back
X