Koca diye mi aldim cocuk mu belli degil

Toprak2516

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
265
161
33
29
Sevgili kadinlar kulubu ailesi bu aralar kocama o kadar sinir oluyorum ki sacma sapan cocukca davranislari var hep vardi aslinda ama artik hic ugrasasim gelmiyor erkekler gec olgunlasiyor diyorlar ama kocamin olgunlasmasini bekleye bekleye yaslanicam heralde.. ikimizde 25 yasindayiz bende olgun sayilmam fakat psikologa gidiyorum kisisel gelisim kitaplari okuyorum elimden geleni yaptigimi dusunuyorum kendim icin evliligim icin.. esimle en ufak alakasiz tartismamizda surekli gecmiste bana sunu yapmistin sunu demistin diyip duruyor bir sey soyluyorum suratima dalga gecer gibi cevap veriyor yuzume bakmiyor abuk subuk hareketler alttan aldikca tepeme cikiyor. Surekli arkadaslariyla bir yerlere gitme gezme tozma pesinde izin vermeyincede gorursun gununu diye tehtitler benim uzulmemden aglamamdan zevk alan birisi 2 yildir evliyim esimle zaman gecirdikce nefret eder oldum ya inanin sinirim bozuluyor bu cumarteside esimin okul mudurunu cagirdim eve yemege aramiz da iyi degil ne yapicam bilmiyorum. En sonki olayda dun yorgun argin pazardan geldik eve girer girmez bu ne boyle isigi acik unutmussun senden cevap bekliyorum diye domildi karsimda iki saat dedim dalga mi geciyorsun unutmusum ne var bunda diyor ki senin beyninde sorun var sacma sapan laflar soyluyor sinirim bozuldu gene anlattiica

Off okurken yoruldum Allah yardimcin olsun

23 yaşındayken evlenmişsiniz. Keşke bekleseydiniz olgunlaşmasını

Böyle tipler kavgadan da anlamaz iyi laftan da Bir süre yokmuş gibi davranın umursamaz olun onun yaptığı çocukça şeylere susarak çok iyi cevap vermiş olursunuz ha hala anlamazsa anasına gönderin.
Aynen oyle guzel konussamda ayni umursamaz oluncada evde moron moron gezmek hos olmuyo kac yasinda insanlariz ama o cok memnun halinde

Sabirli bir insanim bir suru cocukla ugrasiyorum okulda eve gidiyorum ama kocam bir suru cocuga bedel yani
Şimdi siz degisemeyeceginiz için karşı tarafi da değişmez diye düşüneceksiniz ki degismiyorlar zaten. Ben bunun bu huyuna katlanabilir miyim diye takkeyi önünüze koyup düşünün. Zaten ben bunun bu olayla sınırlı olmadığı kanaatindeyim,çileden çıkacak başka şeyler de yapmış olmalı,yoksa bu doneler takkeyi önüne koymak için yetersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…