Koca diye mi aldim cocuk mu belli degil

Bazisi 20sinde neyse 30-40 yasinda da o oluyor degismeyebiliyor ama ben yine de 25 yasindan kucuk birini koca diye alip evlenmezdim. Artik büyümesini beklemekten baska yapacak bir sey yok ama adam degişmeyedebilir. Zaman kaybi işte...
Evet gunlerim evliligim heba oluyor

Şimdi siz degisemeyeceginiz için karşı tarafi da değişmez diye düşüneceksiniz ki degismiyorlar zaten. Ben bunun bu huyuna katlanabilir miyim diye takkeyi önünüze koyup düşünün. Zaten ben bunun bu olayla sınırlı olmadığı kanaatindeyim,çileden çıkacak başka şeyler de yapmış olmalı,yoksa bu doneler takkeyi önüne koymak için yetersiz
Evet kesinlikle oyle insani cileden cikariyor bir sey soyluyorum yuzume bakmadan hee olur pasam he he evet pasam diye igrenc igrenc dalga gecerek konusuyor surekli aptal bi siritma ifadesi yuzunde katlanamiyorum

Evet nereye kadar tahammul edebilirim ki anaokulunda ogretmenim 10 kadin ogretmeniz ve baska cevrem de yok okuldan eve evden okula gidiyorum sıkılıyorum😔
Ne yapabilirsiniz diye düşünüyorum aklıma malesef bir çözüm gelmiyor. Böyle adamlar değişmeye tenezzül etmezler malesef. En kötüsü ben böyleyim , hep böyleydim şimdi ne değişti diye sizi suçlarlar 🙁

Küçük de hani baktığın zaman. Olgun değil artı küçük.

Keske evlenmemiş olsaydınız. Erkekler gerçekten büyüdükçe akıllanıyor.

Babam şu an kendi 40 yaş halini beğenmiyor. 30 yaşındaki hallerinden utanıyor.

Düzelir mi? Bilmiyorum. . 35 yaşında bir nebze daha normale dönebilir.

Peki siz bu ihtimali bekleyebilecek misiniz?

Belki düzelir bir ihtimal diye en güzel yaşlarınız çöp olacak. Ve ne için?

Sizi sevdiğini filan da sanmıyorum. Sevmek özen ister
Böyle pata küte konuşmak benim icin sevememektir net.

Işık açık kalmış hayatım dur kapatalim denir biter gider yani. Kim unuttu nasıl unutur muhasebesi yapılmaz evde

Işığın açık kaldığını gören kapatır gecer
Gidip otekine nasil açık unuttugunun hesabini sorarak ona kötü hissettirmeZ
Sevmek budur
Ve bu özeni itinayi ister.

Çok üzgünüm ama sizin kocanız sadece çocuk değil. kelimenin tam anlamiyla "uyuz bir çocuk".

Allah akıl sağlığınızı size bağışlasın. Ama çok da umut beslememek lazım
Muhtemelen bağışlamayacak çünkü.

Edit; yorumları okudum şimdi. Eşiniz çocuk değil
Bildiğiniz aptal

Boşanın. Asla katlanilacak bir tip değil
Ben bu konuyu okuduğum için bile boşanmak istiyorum siz bi de evlisiniz.

Saç bas yolardim herhalde

Evet kesinlikle oyle insani cileden cikariyor bir sey soyluyorum yuzume bakmadan hee olur pasam he he evet pasam diye igrenc igrenc dalga gecerek konusuyor surekli aptal bi siritma ifadesi yuzunde katlanamiyorum
Üslubu da çok çirkin gerçekten ne bu siz mahalleden arkadaşı misiniz onun:işsiz:utanmadan kanka ayağı çekiyor birde

İnsanlar 30 dan önce evlenmemeli hele ki erkekler 🤭 ben 25 yaşında evlendim valla erken evlenmişim salaklık resmen . Eşim 26 dı ona daha erkenmiş . 29 yaşına geldim de bu sene kafam oturdu eşimde fena değil ama daha yolu uzun 32 den ancak toparlar

Küçük de hani baktığın zaman. Olgun değil artı küçük.

Keske evlenmemiş olsaydınız. Erkekler gerçekten büyüdükçe akıllanıyor.

Babam şu an kendi 40 yaş halini beğenmiyor. 30 yaşındaki hallerinden utanıyor.

Düzelir mi? Bilmiyorum. . 35 yaşında bir nebze daha normale dönebilir.

Peki siz bu ihtimali bekleyebilecek misiniz?

Belki düzelir bir ihtimal diye en güzel yaşlarınız çöp olacak. Ve ne için?

Sizi sevdiğini filan da sanmıyorum. Sevmek özen ister
Böyle pata küte konuşmak benim icin sevememektir net.

Işık açık kalmış hayatım dur kapatalim denir biter gider yani. Kim unuttu nasıl unutur muhasebesi yapılmaz evde

Işığın açık kaldığını gören kapatır gecer
Gidip otekine nasil açık unuttugunun hesabini sorarak ona kötü hissettirmeZ
Sevmek budur
Ve bu özeni itinayi ister.

Çok üzgünüm ama sizin kocanız sadece çocuk değil. kelimenin tam anlamiyla "uyuz bir çocuk".

Allah akıl sağlığınızı size bağışlasın. Ama çok da umut beslememek lazım
Muhtemelen bağışlamayacak çünkü.

Edit; yorumları okudum şimdi. Eşiniz çocuk değil
Bildiğiniz aptal

Boşanın. Asla katlanilacak bir tip değil
Ben bu konuyu okuduğum için bile boşanmak istiyorum siz bi de evlisiniz.

Saç bas yolardim herhalde
Mesajiniz icin tesekkur ederim cok guzel aciklamissiniz ne yapacagimi bilemiyorum midemi bulandiriyor davranislari hareketleri cok dogru demissiniz uyuz bir cocuk resmen. Beni delirtiyor ben psikologa gidiyorum ben cozum ariyorum. Bir soz vardi psikologa gercek hastalaron hasta ettikleri gider diye aynen o durumdayim

Mesajiniz icin tesekkur ederim cok guzel aciklamissiniz ne yapacagimi bilemiyorum midemi bulandiriyor davranislari hareketleri cok dogru demissiniz uyuz bir cocuk resmen. Beni delirtiyor ben psikologa gidiyorum ben cozum ariyorum. Bir soz vardi psikologa gercek hastalaron hasta ettikleri gider diye aynen o durumdayim
Ablacım boşanman icin güzel bir firsat yakala ve boşan.

Mesela çalışıyor mu
Evi ile ilgileniyor mu. Bunlarda eksik ya da kusur varsa boşanma sebebi olarak goster.

Kocam aptal diye bosanmaya kalkarsan hakim seni ciddiye almaz çünkü. Anlamaz derdini.

Ya kızlar hepimiz klavye delikanlısı olduk çıktık . boşan diyen var o kadar kolay mı bu işler hayat şartları aile şartları ne durumda bilmeden ? 25 yaşında erkekle evlenilir mi diyorsunuz da 23 yaşında bir kadın napsın gitsin 30-35 yaşında adamla mı evlensin kendini olgun hissediyor diye. bu seferde denilecek şey belli daha genci yokmuydu yaş farkı çok değil mi falan filan. valla 18 ine giresiye evlenip de fıstık gibi ev geçindiren de var . kadında beklesin o zaman 30 yaşına kadar o zamanda erkekler 30 unu geçmiş kadına mı bakıyor 20 li yaşlardakiler varken. karşısına bu çıkmış 5 yıl olmuş evlenmişler bazı şeyler evlenince meydana çıkıyor sevgili gibi olmuyor . biraz daha bekleyelim erken diyince erkeklere bi tahammülsüzlük geliyor beklemiyor .hoş onları da anneleri sıkıştırıyor sonra gelip kızların başını yakıyorlar. evlensin belki düzelir diye . senin doğurduğunu sen zapdedimiyorsun elin kızı nasıl baksın diyen yok

Ay 23 yaşında evlenmişsiniz ikinizde gezcek tabi çocuk siz de gezin neye sinirleniyosunuz? Sizinle yaşıt kardeşim var sağını solunu toplamayı yeni öğrendi daha değil ki evlenmek yani. Siz de olgun değilsiniz o da değil olamazsınız da zaten.

Ya kızlar hepimiz klavye delikanlısı olduk çıktık . boşan diyen var o kadar kolay mı bu işler hayat şartları aile şartları ne durumda bilmeden ? 25 yaşında erkekle evlenilir mi diyorsunuz da 23 yaşında bir kadın napsın gitsin 30-35 yaşında adamla mı evlensin kendini olgun hissediyor diye. bu seferde denilecek şey belli daha genci yokmuydu yaş farkı çok değil mi falan filan. valla 18 ine giresiye evlenip de fıstık gibi ev geçindiren de var . kadında beklesin o zaman 30 yaşına kadar o zamanda erkekler 30 unu geçmiş kadına mı bakıyor 20 li yaşlardakiler varken. karşısına bu çıkmış 5 yıl olmuş evlenmişler bazı şeyler evlenince meydana çıkıyor sevgili gibi olmuyor . biraz daha bekleyelim erken diyince erkeklere bi tahammülsüzlük geliyor beklemiyor .hoş onları da anneleri sıkıştırıyor sonra gelip kızların başını yakıyorlar. evlensin belki düzelir diye . senin doğurduğunu sen zapdedimiyorsun elin kızı nasıl baksın diyen yok
29 yaşımda evlendim. Eşim 32 yaşındaydı.

Evet eşim daha erken evlenmek istedi ama ben reddettim. Annesi karışamazdı. Okumuş etmiş insanlarız. Analarımıza sormadik evlenme yaşımızı.

Erkeklere bekleyelim deyince tahammülsüzlük gelmiyor. Sizinki tahammulsuzse onu bilemem. Eşim 10 sene bekledi. 19 yaşında tanışmıştık çünkü. Tutup 20 yaşında evlenirsem her derdini cekmem gerekirdi ama ben şuursuz gibi koşa koşa evlenmedim.

Aman kocam bana tahammül göstersin diye her dediğine her isteğine eyvallah demedim.

Annem babam arkamdaydi. Okumuş çalışmış aklı başında bir yetişkin olarak evlendim.

Kendinizi ne şekillere ne durumlara sokuyorsunuz farkinda bile değilsiniz.

Boşansın evet. Çünkü yüzüne aptal aptal bakan bir embesille evlenmesi zaten hataydı

Hic evlenmemiş olsa daha şık olurdu ama çocuk yaşta evlenmenin de bir faturasi var işte.

Siz kendinize reva gördüğünüz hayatı yaşayabilirsiniz
Siz eşinizi tutmak, tahammül seviyesini zorlamadan yaşamak durumunda da olabilirsiniz.

Ama ben değilim. Kendinize reva gördüğünüzü bana asla göremezsiniz.

Çünkü herkes tercih ettiklerinin neticesini yaşar.

29 yaşımda evlendim. Eşim 32 yaşındaydı.

Evet eşim daha erken evlenmek istedi ama ben reddettim. Annesi karışamazdı. Okumuş etmiş insanlarız. Analarımıza sormadik evlenme yaşımızı.

Erkeklere bekleyelim deyince tahammülsüzlük gelmiyor. Sizinki tahammulsuzse onu bilemem. Eşim 10 sene bekledi. 19 yaşında tanışmıştık çünkü. Tutup 20 yaşında evlenirsem her derdini cekmem gerekirdi ama ben şuursuz gibi koşa koşa evlenmedim.

Aman kocam bana tahammül göstersin diye her dediğine her isteğine eyvallah demedim.

Annem babam arkamdaydi. Okumuş çalışmış aklı başında bir yetişkin olarak evlendim.

Kendinizi ne şekillere ne durumlara sokuyorsunuz farkinda bile değilsiniz.

Boşansın evet. Çünkü yüzüne aptal aptal bakan bir embesille evlenmesi zaten hataydı

Hic evlenmemiş olsa daha şık olurdu ama çocuk yaşta evlenmenin de bir faturasi var işte.

Siz kendinize reva gördüğünüz hayatı yaşayabilirsiniz
Siz eşinizi tutmak, tahammül seviyesini zorlamadan yaşamak durumunda da olabilirsiniz.

Ama ben değilim. Kendinize reva gördüğünüzü bana asla göremezsiniz.

Çünkü herkes tercih ettiklerinin neticesini yaşar.
erkeklerin kadınlardan biraz büyük olmalı o konuda problem yok . fakat gidipte 23 yaşındaki bi kadına da o yaşta erkekle evlenilmez erkekler 35 inde olgulaşıyor demek doğru değil ne yapsınlar 35 inde biri ile mi evlensinler. yaşı küçük olup çok olgun olanları da gördük . oda aile yapısına bağlı. olgun olmayan çocuksu erkekle evlenilmez evet ama belliki konu sahibi sevgili iken bunları farketmemiş . sevgili iken ki durum evlilikten çok bam başka. boşanmalı ama neye göre kime gçre şuan maddi durumu aile durumu nasıl biliyor muyuz bilmiyoruz . varsa imkanı olanağı boşansın ama öncelik terapi görmek ..

23 yaşında evlenmişsiniz ikiniz de. Evlilik için, olgunluk için gerçekten küçük yaş. Siz eşinizden daha olgun olabilirsiniz hem karakter hem cinsiyetten dolayı ama buna en baştan dikkat etmeniz gerekirdi. Şu an ya kabulleneceksiniz ya ayrılacaksınız. Benim kendi gözlemime göre iki taraf aynı yaşta olduğunda daha bir laçka oluyor gibi ilişkileri

Kadın 23 yaşında evlenmesin mesela. Kadın için de istediği kadar olgun olsun evlilik için küçük bir yaş 23. Karşısındakinin yaşından bağımsız söylüyorum bunu. 18ine girince evlenip fıstık gibi ev geçindiren kaç kişi tanıyorsunuz günümüzde? Ben hiç tanımıyorum. Erkekler gayet 30unu geçmiş kadına bakıyor. Erkek beklemiyorsa bekleme z keyfi bilir neticede dünya üzerine tek bir erkek yok. Adamın karakteri bu, nasıl sevgiliyken ortaya çıkmamış olabilir. Ben şu kendini sakladı evlenince gösterdi muhabbetine inanmıyorum. Kimse o kadar kendini başka biri gibi tanıtamaz.

Sevgili kadinlar kulubu ailesi bu aralar kocama o kadar sinir oluyorum ki sacma sapan cocukca davranislari var hep vardi aslinda ama artik hic ugrasasim gelmiyor erkekler gec olgunlasiyor diyorlar ama kocamin olgunlasmasini bekleye bekleye yaslanicam heralde.. ikimizde 25 yasindayiz bende olgun sayilmam fakat psikologa gidiyorum kisisel gelisim kitaplari okuyorum elimden geleni yaptigimi dusunuyorum kendim icin evliligim icin.. esimle en ufak alakasiz tartismamizda surekli gecmiste bana sunu yapmistin sunu demistin diyip duruyor bir sey soyluyorum suratima dalga gecer gibi cevap veriyor yuzume bakmiyor abuk subuk hareketler alttan aldikca tepeme cikiyor. Surekli arkadaslariyla bir yerlere gitme gezme tozma pesinde izin vermeyincede gorursun gununu diye tehtitler benim uzulmemden aglamamdan zevk alan birisi 2 yildir evliyim esimle zaman gecirdikce nefret eder oldum ya inanin sinirim bozuluyor bu cumarteside esimin okul mudurunu cagirdim eve yemege aramiz da iyi degil ne yapicam bilmiyorum. En sonki olayda dun yorgun argin pazardan geldik eve girer girmez bu ne boyle isigi acik unutmussun senden cevap bekliyorum diye domildi karsimda iki saat dedim dalga mi geciyorsun unutmusum ne var bunda diyor ki senin beyninde sorun var sacma sapan laflar soyluyor sinirim bozuldu gene anlattiica
Malesef anneler oğullarini eyitmek için hiçbir çaba sarfetmiyorlar. Evlendiricez kahrini karisi çeker kafasindalar. Evlenmeden once keşke iyice tanisaydiniz. Ama geçmiş geçmişde kaldi. Bugun için yapacağin şey ya onu degistirmek ya katlanmak, ya da katlanmamak. Onunla konuş. Işe yaramiyorsa doktora gorunsun. O da işe yaramiyorsa resti çek. Herşeyi geçmek alttan almak olurda aglamamdan zevk aliyor kismi çok fena

Sevgili kadinlar kulubu ailesi bu aralar kocama o kadar sinir oluyorum ki sacma sapan cocukca davranislari var hep vardi aslinda ama artik hic ugrasasim gelmiyor erkekler gec olgunlasiyor diyorlar ama kocamin olgunlasmasini bekleye bekleye yaslanicam heralde.. ikimizde 25 yasindayiz bende olgun sayilmam fakat psikologa gidiyorum kisisel gelisim kitaplari okuyorum elimden geleni yaptigimi dusunuyorum kendim icin evliligim icin.. esimle en ufak alakasiz tartismamizda surekli gecmiste bana sunu yapmistin sunu demistin diyip duruyor bir sey soyluyorum suratima dalga gecer gibi cevap veriyor yuzume bakmiyor abuk subuk hareketler alttan aldikca tepeme cikiyor. Surekli arkadaslariyla bir yerlere gitme gezme tozma pesinde izin vermeyincede gorursun gununu diye tehtitler benim uzulmemden aglamamdan zevk alan birisi 2 yildir evliyim esimle zaman gecirdikce nefret eder oldum ya inanin sinirim bozuluyor bu cumarteside esimin okul mudurunu cagirdim eve yemege aramiz da iyi degil ne yapicam bilmiyorum. En sonki olayda dun yorgun argin pazardan geldik eve girer girmez bu ne boyle isigi acik unutmussun senden cevap bekliyorum diye domildi karsimda iki saat dedim dalga mi geciyorsun unutmusum ne var bunda diyor ki senin beyninde sorun var sacma sapan laflar soyluyor sinirim bozuldu gene anlattiica
Çocuk yaşta niye evlendiniz kara sevdaya mi düşmüştünuz

Back
X