Ya kızlar hepimiz klavye delikanlısı olduk çıktık . boşan diyen var o kadar kolay mı bu işler hayat şartları aile şartları ne durumda bilmeden ? 25 yaşında erkekle evlenilir mi diyorsunuz da 23 yaşında bir kadın napsın gitsin 30-35 yaşında adamla mı evlensin kendini olgun hissediyor diye. bu seferde denilecek şey belli daha genci yokmuydu yaş farkı çok değil mi falan filan. valla 18 ine giresiye evlenip de fıstık gibi ev geçindiren de var . kadında beklesin o zaman 30 yaşına kadar o zamanda erkekler 30 unu geçmiş kadına mı bakıyor 20 li yaşlardakiler varken. karşısına bu çıkmış 5 yıl olmuş evlenmişler bazı şeyler evlenince meydana çıkıyor sevgili gibi olmuyor . biraz daha bekleyelim erken diyince erkeklere bi tahammülsüzlük geliyor beklemiyor .hoş onları da anneleri sıkıştırıyor sonra gelip kızların başını yakıyorlar. evlensin belki düzelir diye . senin doğurduğunu sen zapdedimiyorsun elin kızı nasıl baksın diyen yok
29 yaşımda evlendim. Eşim 32 yaşındaydı.
Evet eşim daha erken evlenmek istedi ama ben reddettim. Annesi karışamazdı. Okumuş etmiş insanlarız. Analarımıza sormadik evlenme yaşımızı.
Erkeklere bekleyelim deyince tahammülsüzlük gelmiyor. Sizinki tahammulsuzse onu bilemem. Eşim 10 sene bekledi. 19 yaşında tanışmıştık çünkü. Tutup 20 yaşında evlenirsem her derdini cekmem gerekirdi ama ben şuursuz gibi koşa koşa evlenmedim.
Aman kocam bana tahammül göstersin diye her dediğine her isteğine eyvallah demedim.
Annem babam arkamdaydi. Okumuş çalışmış aklı başında bir yetişkin olarak evlendim.
Kendinizi ne şekillere ne durumlara sokuyorsunuz farkinda bile değilsiniz.
Boşansın evet. Çünkü yüzüne aptal aptal bakan bir embesille evlenmesi zaten hataydı
Hic evlenmemiş olsa daha şık olurdu ama çocuk yaşta evlenmenin de bir faturasi var işte.
Siz kendinize reva gördüğünüz hayatı yaşayabilirsiniz
Siz eşinizi tutmak, tahammül seviyesini zorlamadan yaşamak durumunda da olabilirsiniz.
Ama ben değilim. Kendinize reva gördüğünüzü bana asla göremezsiniz.
Çünkü herkes tercih ettiklerinin neticesini yaşar.