- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Kadinsimi olmani soyluyor esin?
Dekolteden kasti omu?
Bu erkekleri anlamak zor.Kimisi dekolte giyinsin ister eşi , kimisi perdeyi bile oynatmasın.Kafasını dışarı çıkarıp nefes almasın.Nefesi de kocası işten gelince getiri çünkü.
Konunuzdaki ilgili yerleri düzeltin ki yanlış anlaşılma olmasın.cümleyi yanlış yazmışım özür diliyorum. Dekolte sevmiyor. Onun dışında kısıtlamıyor demek istemiştim.
Konunuzdaki ilgili yerleri düzeltin ki yanlış anlaşılma olmasın.
Belki mağazalardan taksitle falan kıyafet alabilirsin, peşin fiyatına 8 taksit bile yapıyor bazı bankalar. O şekilde olursa aylık 50 60 liralık limitini koruyabilirsin. Ya da pazarlarda da çok uyguna güzel kıyafetler olabiliyor. Onları takip edebilirsin benim bu şekilde 5 liraya falan aldığım ve hala giydiğim tişörtlerim vardır.
Arkadaş konusunda da, iş yerinde hiç mi kafa dengi biri yok? Ya da anlaşabileceğiniz bir komşunuz falan? Hani en olmadı eşinizin evli arkadaşları da mı yok ? Onlarla bir kaç kere çift olarak takılıp tanışsanız sonra da bir kaç kez kadın kadına görüşseniz belki sevip samimi olabilirsiniz.
Yorgunluk konusuna yorum yapamayacağım, zira bu ara bende hep yorgunum hiç bir şeye halim yok. Bir çözüm bulursanız bende faydalanmak isterim :))
işinde çok yorulup az para alıyorsan, işini değiştirmekle başla eğer tabi mümkünse. eğer olmuyorsa değiştiremeyeceğin bişey için kendini üzme ozaman. ben de evliyim, hemde ailemden 6 saat uzak bi şehirde, iyi kötü arkadaş edindim ama herkes biyere kadar. kocamla problemim yok diyorsun, zaten yoğun çalışıp ev işiyle uğraşıyorsun kalan zamanını arkadaşına değil eşine ayırmalısın. eşinle planlar yapıp, onla eğlenmelisin. bence insanın en iyi arkadaşı, sırdaşı eşi. elbette insan farklı kişiler arıyor. ne bilim eşinin arkadaşlarının eşleriyle falan tanıştırsın, birbirinize gidip gelin. ama dedim ya en iyi arkadaşın eşin bence.
28 yasindaki bana buyuk diyosun, senin yasindakileri bekarlar gez toz yapiyolar deyip istemiyosun, 22 yasinda evli kadin ariyosun bu devirde sansin dusuk tabiÖncelikle görüşlerinizi bildirip yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Taksitle alışveriş yapmayı denicem teşekkürler. Eşiminde çok arkadaşı yok iş arkadaşlarımızdan evli olanlarla görüşüyoruz ev ziyaretlerinde bulunuyoruz ama yaşları büyük 28-35 yaş aralığındalar. Pek paylaşacakalrı birşey olmuyor benimle. Ayrıca ofistede tekim genelde. kalabalık bir ortamda çalışmıyorum iyice içime kapalı hale geldimAynı sektörden diger arkadaşlarda bekarlar benimle yaşıt olanlar. Onlarda sürekli geziyorlar kafelere gidiyorlar filan. Benim ne maddi gücüm ne manevi gücüm kaldıramaz bunu. Ben sadece sohbet edecegim dert ortagı arıyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?