Koca kadınların aaa daha Bebek yok mu laflarından sıkılanlar buraya

bayyb

Taze anne ❤️
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
223
222
103
Yok ablam yok hamile değilim göbek o göbek Bebek değil istiyorum ama olmuyo sanane olsa bakacak mısın

Yok ablam yok hamile değilim göbek o göbek Bebek değil istiyorum ama olmuyo sanane olsa bakacak mısın
pek severler üstlerine vazife olmayan işlere burun sokmayı milletimiz. Birini doğurursun ikinci yok mu hani nie yapmıyon diye çökerler üstüne bu seferde. Kulaklarını tıka başedemezsin bacım :KK14:

Bu millet insanı depresyona sokuyo he bıktım artk

Yok mu o kadınlara iki çift lafı olan yazın buraya içiniz rahatlasın

Ne var bunda ya biraz abartmıyor musunuz.
Onu kafaya tak bunu kafaya tak o böyle dedi şu böyle dedi , sonra oram buram ağrıyor .
ağrır tabi herşeyi takıyoruz kafamıza.

sen daha hamile kaldiktan sonra soylenenleri duy hele. hamile degil misin diye soran o teyzeler var ya hamilelik ve bebek konusunda eksper kesilcekler her kafadan onu yeme bunu icme soyle yat boyle giyin banyo yapma seklime bile fikir veren oldu daha ne diyim??? yani hamile kalinca bu teyzelerden kurtulurum saniosan cok yaniliosun :)

bana daha sımdıden 2. bebek ne zaman dıye soruyorlar
hamıle olmak bıle cozum degıl...
bılseydım kendım dunyaya kedı olarak gelırdım
6 ayda bı tak tak tak 3 er 3 er dogururdum
tek cozum bu

Kızlar bana yardım edin 21. Günümdeyim regl tarihime 12-13 gün var ve 3 gündür de kahverengi akıntı geliyor daha önce hiç yaşamadım böle sorun acaba hamilelik mi var diye bugün test yaptım negatifti daha erken ama dayanamadım
Yrn doktora gitçem ama fikri bilgisi olan var mı Kasıklarımda batma çekilmede var yada başka ne olabilir

Kızlar bana yardım edin 21. Günümdeyim regl tarihime 12-13 gün var ve 3 gündür de kahverengi akıntı geliyor daha önce hiç yaşamadım böle sorun acaba hamilelik mi var diye bugün test yaptım negatifti daha erken ama dayanamadım
Yrn doktora gitçem ama fikri bilgisi olan var mı Kasıklarımda batma çekilmede var yada başka ne olabilir
yumurtlama gununde de oyle olursun
degerlendırın :)

Ben 3 yıldır evliyim bazı sebeblerden dolayı bebek duşunmuyoruz. Bu durumu butun mahalle dert edınmış bigun bana gelıp kızım sızın galıba cocugnuz olmuyor bız sıze bı karışım yaptık bunu 1 ay boyunca için çocugunuz hemen olur demesın mı ben şok. :KK57::KK57::)

Ben 3 yıldır evliyim bazı sebeblerden dolayı bebek duşunmuyoruz. Bu durumu butun mahalle dert edınmış bigun bana gelıp kızım sızın galıba cocugnuz olmuyor bız sıze bı karışım yaptık bunu 1 ay boyunca için çocugunuz hemen olur demesın mı ben şok. :KK57::KK57::)
yuh yaa
tobe tobeee
o kadına neler soylenır aslında da cahıllıgıne ver bosver

yuh yaa
tobe tobeee
o kadına neler soylenır aslında da cahıllıgıne ver bosver
Bişey diyemedım kı Dondum çünkü cahille uğraşmak zor. Kaynanama havale ettım şu arkadaşlarını benden uzak tut terbıyemı bozarım dedım :) O gun bugun bişey demedıler bebekle ılgılı :D

Hadi ya bir ümit hamilelik sandım yrn doktora gitçem inş dediğiniz gibidir de kötü bişi çıkmaz
yok yok kotu bırsey cıkmaz
kahverengı veya sıyaha donuk kanama leke de bazen olabılıyor adet kanaması dısında
doktor gerekenı anlatır zaten :)

İnanmıyorum ya töbe töbe banada aynen dediler ki senin çocuğun olmuyo tüp bebek yaptır hemen doktora git 2yıllık evliyim

ben 2 defa doğum yaptım ilk bebğimi kaybettim oglum şuanda 29 aylık ama inan hergün hamile değil misin 1 daha doğur diyenlere maruz kalıyorum kv de de demesin mi olmuyor diye ALLAH hayırlısını versin isteyenlere nasip etsin herseyin bi saati zamanı vardır kuzum sıkmayın kendinizi önemli olan sizsiniz[/QUOTE]

ben 2 defa doğum yaptım ilk bebğimi kaybettim oglum şuanda 29 aylık ama inan hergün hamile değil misin 1 daha doğur diyenlere maruz kalıyorum kv de de demesin mi olmuyor diye ALLAH hayırlısını versin isteyenlere nasip etsin herseyin bi saati zamanı vardır kuzum sıkmayın kendinizi önemli olan sizsiniz
[/QUOTE]
Allah razı olsun vakti Zaman'ını bekliyoruz inşllah Rabbim hayırlısını versin

Allah razı olsun vakti Zaman'ını bekliyoruz inşllah Rabbim hayırlısını versin[/QUOTE]
Aynen KUZUM herseyin hayırlısı bizimle dua etmek ister misin en son açtıgım konuya gelebilirsin

Back
X