Sanıyorum bu dertten muzdarip en dezavantajlı kişilerdenimdir.
1.5 yıllık evliyim. Evliliğimin 6. ayında beklemediğimiz bir anda hamile kaldım ve insanlar o güne kadar hiç sormuyorlardı. İlk bebeğim düştü.
O günden itibaren ailem, komşularım ve eşimin ailesinde beklentiler oluşmaya başladı. Her gördüklerinde soruyorlar. Şimdi ikinci bir hamileliğim var ve çok sıkıntılı bir süreç içindeyiz. Dış gebelik şüphesi ile doktora gitmeye başladık tam 32 gün önce. 32 gündür sürekli hastanelerdeyiz. Dış gebelik olmadığını netleştirdik çok şükür. İkiz gebelik ama boş kese olduğuna karar verildi bugün. Ve 32 gündür bu zorlu ve yıpratıcı süreci yaşarken komşularımın, arkadaşlarım sürekli bebek istediklerini ısrarla vurgulamaları artık beni çok sinirlendiriyor.
Dış gebelik mi , yok norrmal gebelik mi, yo yooo ikiz kese var, bebek yok, ben bunları yaşarken sürekli bebek yok mu soruları delirtti artık beni...
İnsan sürekli kendinden şüphe ediyor artık, bende bir sorun var demek ki diye. Ve bu soru onların ISRARLARI ile oluştu bende. Ne büyük ayıp ve günah yaptıkları bir bilseler....