Koca kadınların aaa daha Bebek yok mu laflarından sıkılanlar buraya

Ben 3 yıldır evliyim bazı sebeblerden dolayı bebek duşunmuyoruz. Bu durumu butun mahalle dert edınmış bigun bana gelıp kızım sızın galıba cocugnuz olmuyor bız sıze bı karışım yaptık bunu 1 ay boyunca için çocugunuz hemen olur demesın mı ben şok. :KK57::KK57::)
Allahım ya sinirden gülüyorum, çok düşüncelilermiş nerde bulcan böyle düşüncelisini, peki sen ne dedin ?

Allahım ya sinirden gülüyorum, çok düşüncelilermiş nerde bulcan böyle düşüncelisini, peki sen ne dedin ?
Suratına baktım teşekkür ederim dedim almadım :) Kaynanamda yanımdaydı arkadaşlarına söyle benle uğraşmasın terslerım dedim :)

Sanıyorum bu dertten muzdarip en dezavantajlı kişilerdenimdir.

1.5 yıllık evliyim. Evliliğimin 6. ayında beklemediğimiz bir anda hamile kaldım ve insanlar o güne kadar hiç sormuyorlardı. İlk bebeğim düştü.

O günden itibaren ailem, komşularım ve eşimin ailesinde beklentiler oluşmaya başladı. Her gördüklerinde soruyorlar. Şimdi ikinci bir hamileliğim var ve çok sıkıntılı bir süreç içindeyiz. Dış gebelik şüphesi ile doktora gitmeye başladık tam 32 gün önce. 32 gündür sürekli hastanelerdeyiz. Dış gebelik olmadığını netleştirdik çok şükür. İkiz gebelik ama boş kese olduğuna karar verildi bugün. Ve 32 gündür bu zorlu ve yıpratıcı süreci yaşarken komşularımın, arkadaşlarım sürekli bebek istediklerini ısrarla vurgulamaları artık beni çok sinirlendiriyor.

Dış gebelik mi , yok norrmal gebelik mi, yo yooo ikiz kese var, bebek yok, ben bunları yaşarken sürekli bebek yok mu soruları delirtti artık beni...

İnsan sürekli kendinden şüphe ediyor artık, bende bir sorun var demek ki diye. Ve bu soru onların ISRARLARI ile oluştu bende. Ne büyük ayıp ve günah yaptıkları bir bilseler....

bende bu sözlerden bikanlardamim en son birine (ben beceriksizim herhalde) dedim o kadar sınır oldum bende kanppıhtılaşma si olduğu için iki düşük yaptım ve şimdi yine hamileyim halbuki bir kızım var o yurusun o emeklesin bulantılarım çok oluyo mutfağa giremiyorum kızım kendine baksın diyene kadar yaşım 30 oldu kızında 3 yaşına geldi sonrada bu rahatsızlık çıktı takdir allahın

nadirensevda belirsizlik çok zor birşey allah yardimcin olsun bende 1 kere boş gebelik geçirdim 5 yıl önce seni çok iyi anlıyorum bu gebeligimin ilk zamanlarında dış gebelik dendi her iki sıkıntıyı bende yaşadım inşallah hayırlı haberler alırsın kaç haftalık sin

nadirensevda belirsizlik çok zor birşey allah yardimcin olsun bende 1 kere boş gebelik geçirdim 5 yıl önce seni çok iyi anlıyorum bu gebeligimin ilk zamanlarında dış gebelik dendi her iki sıkıntıyı bende yaşadım inşallah hayırlı haberler alırsın kaç haftalık sin

8 haftalık....

Ama keseler çok küçük ve fetüsler görünmüyor, kalp atışlarını geçtik artık, fetüsler görünseydi...
Acaba başka bir doktora daha gitmeli miyim? Annem bu konuda çok ısrar ediyor, bilemiyorum... Çok yoruldum artık. Gerçekten yaşayan anlayabiliyor....

gitmen senin için daha iyi olur ben iki doktora gitmistim aynı şeyi söylediler eşim illa bir İstanbul daki doktorlara da gösterelim dedi bende . hayır yeter artık iki doktorun dediği şeyi 3 cü doktor farklimi söyleyecek bide bulantim cook tu bitsin dedim ve kurtaj oldum şimdi olsa bir doktora daha gosterirdim pişman olmak istemiyorsan başka iyi bir doktora da göster derim en son kaç haftaya kadar duyulur onuda araştır canım sonra benim gibi pişman olursun

Aaaaa yoksa kısırmısın senden mi kaynaklı eşinden mi kaç sene oldu artık yapın bitane
Ayyyy bu gelinde kısır çıktı
Bak yaş ilerlio zaman kaybetme bitane yap
Ayşenün kızı 3. Ye hamileymiş vs.
Bu böle uzar gider biri bunları durdursun yaaaa
Gerçekten yeteeeeer

kızlar doktora gittim akıntı için ve yumurtlama akıntısı olduğunu söyledi bi sorun yok dedi ultrason ile baktı hiç Bişi yok dedi hormon tahlili yaptı
Bugün 5. Günüm gala akıntım geçmedi hatta kana çevirdi rengini içime sinmiyor yen sonuçları almaya gittiğimde başka doktora gitçem

Back
X