Koca Kaynım bizimle tatile gelebilir mi?

Sen de varsa kız kardeşini veya başka en yakının gelmesini teklif et eşine. Ne hissettiğini anlatmak yerine hissettirmek daha etkili bir yöntemdir.

çok iyi niyetlisin sağol. gerçekten teşekkür ederim.
ama benim son yazdıklarımı okursan aman eşimin kardeşi,aman benimde kardeşim var, aman kalsın ne olacak diye diye..
şimdi kabusum oldu tamam ben hep iyi niyetimden yaptım ama insanda azıcık da özel hayata saygı olur.
bu adam ben uyurken yastık alcam, battanye alcam diye apar topar odaya giren biri oldu.
banyo yapıp eşimin bornozunu kullanmaya başladı başka havlu verdim yok bey efendi onu seviyormuş.
direk eşimin çamaşır çekmecesini açıp atlet don giymeye başladı.
şimdi tatil çıktı başıma ya bi al koynuna şunla da yat demedikleri kaldı. ağır oldu ama 25-26 yaşında bir adam bu

kaynınız baya bi rahat insanmıs anlasılan bu kadarına cesaret etmesi vayy be ama eşinizden kaynaklanıyor birazda cok yüz vermiş.sen dur demelisin bu duruma sonucta herseyin bi sınırı var canım.Allah korusun bişey olsa suclu sen olursun sen uyurken senin yatak odanda ne işi var.Allah Allah yaaaa yuh artık ama k bakma da sende de var...

öncelikle neden sinirimi sizden çıkarayım?

ben buraya ilk defa konu açmıyorum bütün arkadaşlarım zaman ayırarak bana yorum yazıyor kimseden sinirimi çıkarmam.
ben olanı direk yazdım. kimseye laf sokmadım kırmadım.
ha kırdıysam özür dilerim.

ben yine fikir almak içimi döküp dertleşmek için yazdım. sayfamızın adı bir derdim var değil mi?
evet hayır diyemeyen bir insanım ama herkesin kendince nedenleri vardır?
yorumunuza teşekkür ederim.

sinirinizi burda çıkarıyorsunuz derken bize kırıcı oluyorsunuz anlamında demedim yanlış yerde tepkilerinizi veriyorsunuz anlamında söyledim
eşiniz birşey sormuş ona birşey diyememişsiniz eşinizde kabul ettiğinizi sanmış
yani tepkinizi orada belli edin haa eşin hala diretir hayır kardeşimde gelecek diye tamam haklısın
kardeşinin bu kadar hayatınızda olmasının sebebi tepkisiz kalmanız diye düşünüyorum.

valla basına gelmeyen bilmiyor tabi yazdıklarımıza bakınsana arkadas bendende beter bir gelinin evine baska baska kişiler sokulur mu bastan eminim oda benim gbi iyi niyetle cok yaklstı ama oyle yapıkca üstüne edildi . ben zaten diyorum arkadasa kocasını karsı almasın sakin güzellikle izah etsin kesinllikle cıkısarak o gelmesin istemem kendin git gbi laflar etmesin cünkü duru iyice alehine döner. haklıyken haksız olur bu durumu bilirim en yasadım. ama insanlarda özel hayata saygı göstersinler kendilerine yaılsa kabul edemiyorlar baskalarına olan işkenceyi yapıyorlar özel hayatasaygı olmalı benimde kardeşim oldu evliyken asla asırılık yapmadım buzdolbını bile izinsiz karıstırmadım inan yasayn bilir kimse kmseyi kınamasın

aynen çekmeyen bilmez.
ben daha önce söylemeye çalıştım hemde tatlı dille ama ne kavgalar ettik.
eşim bu durumdan rahatsız olduğumu biliyor ama tek kardeşiymiş bilmem neymiş.
başa gelen maalesef çekiliyor.
ha ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen

çok iyi niyetlisin sağol. gerçekten teşekkür ederim.
ama benim son yazdıklarımı okursan aman eşimin kardeşi,aman benimde kardeşim var, aman kalsın ne olacak diye diye..
şimdi kabusum oldu tamam ben hep iyi niyetimden yaptım ama insanda azıcık da özel hayata saygı olur.
bu adam ben uyurken yastık alcam, battanye alcam diye apar topar odaya giren biri oldu.
banyo yapıp eşimin bornozunu kullanmaya başladı başka havlu verdim yok bey efendi onu seviyormuş.
direk eşimin çamaşır çekmecesini açıp atlet don giymeye başladı.
şimdi tatil çıktı başıma ya bi al koynuna şunla da yat demedikleri kaldı. ağır oldu ama 25-26 yaşında bir adam bu

offf artık midem kldırmıyorrr :96: yaw o değilde kocanız damı öyle odaya dalan camasırlarınızı karıstıran adama iki laf edemi,or ki siz dedimi yapın tatlı dilleee kocanızı bak hayatım söle böle i basbasa kalaım cok özlemişim bir kadın olarak ihtiyacım var cok istiyorum benim i tane kocacım de sakn agresif olma canım oldumu işallah tez zamanda evlenirler :37:

Keşke sorun sadece tatil olsaydı bir hafta 15 gün dişinizi sıkar geçer giderdi...Asıl sorun sürekli sizinle beraber olması, sizin evnizde yıkanması, eşinizin eşyalarını giymesi, paldır küldür odaya dalması, bence tatil konusunu değil de bu konuları eşinizle paylaşın, kardeşinin patavatsızlığını bilsin, bilsin ki ona göre bir tutum alsın.uygun bir dille konuşsun....

aynen çekmeyen bilmez.
ben daha önce söylemeye çalıştım hemde tatlı dille ama ne kavgalar ettik.
eşim bu durumdan rahatsız olduğumu biliyor ama tek kardeşiymiş bilmem neymiş.
başa gelen maalesef çekiliyor.
ha ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen

ahhh canım benim buda sunuda österiyor zaman eşinin ailesinde aklı basında bir büyükte ok maalesef kulaklarını cekecekonlarda normal karsılıyor budurmu bellüü ahhh beee :57:böe ikaz eden nerde

Ay bu ne ya eşinin çamaşırlarını filan giyiyor bir de koca adam... Yatak odanı sürekli kilitli filan tut bari her yeri karıştırmasın ya çok sinirlendim insan biraz düşünceli olur.. :47::47::47:

tırnağın varsa başını kaşı derler ya.sen kocandan başka bir erkeğin yatak odan üstelik sen uyurken girmesine nasıl izin verirsin.insan bi hööösssstt ulan noluyo demez mi.ortalığı yıkmaz mı.bu nasıl bir genişliktir.
hem milletin eline rahatlık biletini vermişsin hem de burada hayıflanıyorsun.sen uyurken oran buran açılmışsa o da koca adam,ya sana bişey yapsa..nolucak.felaket.şimdi kalkmış basit bir tatili konu ediyorsun.onur,gurur ve namus kavramlarının üstünden bir kez daha geçip düşünmeni tavsiye ederim.

canım erkek kardeşi olduğu için bi de iyi anlaşıyorlarsa gelmesini istemiştir...bu hoşunuza gitmediyse tatlı bi dille ya hayatım gelmesini isterdim ama tatilimizi yalnız başbaşa yapalım deseydin konu kapanmış olurdu diye düşünüyorum

tırnağın varsa başını kaşı derler ya.sen kocandan başka bir erkeğin yatak odan üstelik sen uyurken girmesine nasıl izin verirsin.insan bi hööösssstt ulan noluyo demez mi.ortalığı yıkmaz mı.bu nasıl bir genişliktir.
hem milletin eline rahatlık biletini vermişsin hem de burada hayıflanıyorsun.sen uyurken oran buran açılmışsa o da koca adam,ya sana bişey yapsa..nolucak.felaket.şimdi kalkmış basit bir tatili konu ediyorsun.onur,gurur ve namus kavramlarının üstünden bir kez daha geçip düşünmeni tavsiye ederim.

tamda içimdekileri yazmıssın.işte budur !!!!!!

valla bu akşam oteli uçağı ayarlıcam tekrar açsın lafı hayır istemiyorum dicem.
bakalım bu tatil olacak mı? sanmıyorum

''İstemiyorum '' yerine daha farklı yumuşak bir konuşma yapın..Uzun uzadıya açıklamayada gerek yok.

Yalnız tatil yapmaya ihtiyacınız olduğunu söyleyin.

Erkeklerin beyinleri düz anlıyorum ama kadınların bu içlerinde tutup tutup arkadan kinlenmelerini de anlamıyorum.
Bağırmadan sakince eşin söylediği anda,tatilde rahat olmak istiyorum hem iki çiftiz bence uygun olmaz bitanem demek yerine insan kendini niye biler ki durup dururken..
Biz kendimizi ifade etmiyoruz karşımızdakilerin anlamasını bekliyoruz hele de erkek !
Kaynın bence terbiyeden yoksun ama bunu da çözebilirdin bugüne kadar.
Yani tatlı şirin ideal görünceğim diye sustukça insanlar tepenize biner
.

bence çok sert konuşma ben bikini giycem de mesela rahat demem onun yanında de ama sert davranırsan seninde tatilin yalan olur bence... erkekler gibi politik davranmayı hiç beceremeyiz zaten :))

kusura bakma da KOCAN BENCİL.
kardeşini götürmekteki amaç ne?ben söyleyim.istedikleri gibi muhabbet yapacaklar,gırgır şamata yapacaklar,erkek muhabbeti çekecekler,kızlara bakacaklar (kardeşe gösterme ayağına)seni saf dışı bırakacaklar.bunları nerden mi biliyorum çünkü ben kaynımla tatile gittim :2:iğrenç bir durum sakın.:50:

benim kocam bencil değildir.ben de gel demiştim (saflığıma doymayım),biraz da öyle denk gelmişti.ama seninki bence sırf bunları hesap etmiş.çünkü kardeşini götürmek aklından bile geçmez insanın.sen ablanı götürsen ister mi mesela?sırf kendini eğlendirmek için.sakince "istemiyorum,başbaşa olalım aşkım" de cilveli cilveli olsun bitsin.

eşinin bunu sorması bile çok anlamsız:20: ama hiç tartışmaya girme iyilikle seninle başbaşa tatil yapmak istiyorum de olsun bitsin:34:

Back
X