Gelince üst üste geliyor ondan galiba patladım sagolunKimi insan rahat olur, umursamaz böyle şeyleri.. Hep mi boyleydı.. Ya da sonradan mı boyle oldu.. Kafasını taktıgı bısey mı var acaba..
Siz sakin olun biraz ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelince üst üste geliyor ondan galiba patladım sagolunKimi insan rahat olur, umursamaz böyle şeyleri.. Hep mi boyleydı.. Ya da sonradan mı boyle oldu.. Kafasını taktıgı bısey mı var acaba..
Siz sakin olun biraz ama
Hepimizin basına geliyor,herşey üst üste olur.. Umarım düzelir..Gelince üst üste geliyor ondan galiba patladım sagolun
Peki bu adama neden katlanıyorsunuz?Vallahi çok güzel tahlil etmişsiniz bravo aynen öyle. Zaten evdeki her sorumluluk benim üstümde eve ne alınacak ne verilecek ben yaparım ben de aynı şekilde tepki gösteriyorum ama bazen de diyorum fazla mi abartiyorum sıkıştırıyorum. Çoğu işi senin yapacagin işe baslayacam deyip ben yapıyorum bu sefer de gururu kırılıyor. Bir de aşırı iyi niyetli önceki kiracı 5 bin lira borç taktı gitti bunun gevşekliği yüzünden. Bugün yarın diye kandırdı benim ki de inandı adam sırra kadem bastı
Belki de olabilir. Kirayı elbette istediği zaman alsın acil ihtiyaç yok ama daha önce böyle gevşek davrandığı için eski kiracı 5 bin lira taktı gitti sırra kadem bastıBöyle hep eşiniz askeriyede gibi mi davranirsiniz ona ?
Bırakın kirayı nasıl hallediyorsa etsin, Bunun ne önemi var ?
Ailesiyle istediğini konuşsun bundan sizene, Neden tadını kaciriyorsunuz insanların ?
Yiyor dese ne , demese ne ?
Gerçekten buradan çok kasıntı duruyorsunuz bu anlattiklarinizla.
Sorun o değil işte zaten 6 ay peşin aldık şimdi yeni taksiti başladı 5 gün geçti ben de unutmuslardir muhtemelen kibarca hatırlat dedim.Siz hiç kiraci olmadinizmi belki yetistirememistir bir iki gün sonra verse ne kaybedersiniz.
Niye katlaniyorum çok iyi niyetlidir iyi bir babadır yardımcıdır anlayışlidir karışmaz beni sever ben de onu severim o yüzden katlaniyorumPeki bu adama neden katlanıyorsunuz?
Her sey sizin üstünüzde...
Bence onunla.net bir sekilde konuşun
Ya sorumluluk al ya da ben halledeceğim?
Karisma demekle olmuyor sallamakla da. Bilemedim sabir dilemekten baska bir şey gelmiyor elimden
Napalim evlilik bu esimizin hakkını vermeyelim mi iyi huylarını överiz kötü huylarını yereriz. Zaten iyi huyları ağır basmasa kim kime katlanır canım mecburiyet dışında tabiİyi hoştur ama ailesine düşkündür sünepedir hmm boyle ölmez füze at![]()
Valla eşine sünepe diyen bir kadın neden evli kalır onu ben anlıyamıyorum yüzüne de diyebiliyor musunuz meselaNapalim evlilik bu esimizin hakkını vermeyelim mi iyi huylarını överiz kötü huylarını yereriz. Zaten iyi huyları ağır basmasa kim kime katlanır canım mecburiyet dışında tabi
Anladim o zaman diyebileceğim şeyNiye katlaniyorum çok iyi niyetlidir iyi bir babadır yardımcıdır anlayışlidir karışmaz beni sever ben de onu severim o yüzden katlaniyorum![]()
Yüzüne demiyorum tabi ki burada sinirle dertleşmek için söyledim. Napalim hemen kocayi mi bosayalim siz de istiyorsunuz ki hemen yıkalım yok edelim bosayalim. Belki bir iki telkin eden çıkar dedik yazdık. Allah başka dert vermesin tabiValla eşine sünepe diyen bir kadın neden evli kalır onu ben anlıyamıyorum yüzüne de diyebiliyor musunuz mesela
Yoo boşayın demedim hepimiz zaman zaman sorun yaşiyoruz ama sünepe kelimesi ben asla diyemem öyle görüyorsun ki diyorsun kocanıYüzüne demiyorum tabi ki burada sinirle dertleşmek için söyledim. Napalim hemen kocayi mi bosayalim siz de istiyorsunuz ki hemen yıkalım yok edelim bosayalim. Belki bir iki telkin eden çıkar dedik yazdık. Allah başka dert vermesin tabi
Adam senle konusurken cocugu nereye koydun diye sormak aklima gelseydi keske fırça atana kadarSinirden elim ayağım titriyor malesef. Şimdi benim bu koca kişisi iyidir hoştur da biraz ailesine düşkün biraz da sunepedir.
Bugün 2 konuda deli etti beni. Kirada evimiz var kiracı kirayı yatirmamis ara diyorum babasını arıyor tamam oğlum ben gider görüşürüm diyor bu da kabul ediyor. Hep böyle ya diyorum mal bizim niye babana söylüyorsun 2 dk ara hatırlat ama yok babası ben hallederim dedi ya itiraz etmiyor onun da işine geliyor bir de bana diyor ki sen acelecisin ne gerek var babam halledecek işte bilmem ne.
İkinci konu bizim iki çocuk var biri yeni ek gıda vs başlıyoruz sürekli çocuğu alıyor annesi ablası vs goruntulu konusuyor. Onlar soruyor ee yiyor mu bu da ayrıntılı anlatıyor onu yiyor bunu yiyor hayır çocuk cidden yese canım yanmayacak. Evle ilgili o kadar ayrıntı veriyor ki sinir oldum ben de dedim ne yiyor da yiyor diyorsun dedim uzaktaydı bu da bu dediğimi annesigil duymasın diye telefonu bir şey bahane etti sizi sonra ararım dedi kapattı yanima geldi çocuğu da başka odada kanepeye koymuş. Pat çocuk kanepeden düştü çığlık kıyamet yanına gittim tabi delirdim. Çünkü bin kere demisimdir bak artık çocuk dönüyor koltuğa kanepeye koyma ben de artık yere koyuyorum diye. Dellendim tabi stres haliyle baya bi bağırdım şimdi konuşmuyoruz buraya içimi dokeyim dedim hakkınızı helal edin.
Belki de olabilir. Kirayı elbette istediği zaman alsın acil ihtiyaç yok ama daha önce böyle gevşek davrandığı için eski kiracı 5 bin lira taktı gitti sırra kadem bastı
Ben yiyor demesine takilmiyorum ayrıntı vermesine takılıyorum hesap verir gibi çünkü bunda ilk bebegimden tecrübe ettiğim tatsız hadiseler var tekrarlansin istemiyorum
Üçüncü olarak da özeleştiri yapmam gerekirse biraz kontrolcü davranıyorum eskiden bu kadar değildim fakat eşimin bu gevseklikleri yüzünden obsesiflige doğru gittigimin farkındayım emzirme olayı bittiği zaman ilaç desteği almak istiyorum çünkü bu durum beni sandığınızdan daha fazla geriyor.Hatta eşime de söyledim. Beni kasıntı bulmuşsunuz saygı duyuyorum
Niye katlaniyorum çok iyi niyetlidir iyi bir babadır yardımcıdır anlayışlidir karışmaz beni sever ben de onu severim o yüzden katlaniyorum![]()