- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
konuyu okuyunca bn hangi gun tanistim esimle dedimki ozel gunlere onem veren biriyim dusun. abartma canim bunda bisi yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyu okuyunca bn hangi gun tanistim esimle dedimki ozel gunlere onem veren biriyim dusun. abartma canim bunda bisi yok
çok tesekkurlerRica ederim ne demek. Bebeğinizle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum size :)![]()
merhaba guzel hanimlar,
Dun esimle 8. tanisma yil donumumuzdu. Eşim tanisma yil donumumuzu unuttu, bu duruma çok uzuldum. Normal sartlarda telafi etmek icin ugrasirdi bu defa umursamiyor. Ben nasil burnunu surtmeliyim ki bu isi aliskanlik haline getirmesin. Valla unutmasindan cok su umursamamsina sinir oldum.
Ayrica 4.5 aylik bebegim var bebek olunca iyice emekli dede moduna bagladi pasam![]()
Bana da genel olan gunleri kutlamak sacma geliyor. Ornegin sevgililer gunu..Tanışma, görüşme, öpüşme, el ele tutuşma vs vs yıldönümleri bana inanılmaz saçma geliyo kusura bakmayın. Benim için özel, önemli ve kutlanması gereken özel günler yıldönümümüz, sevgililer günü ve doğum günlerimizdir, yılbaşı da keyifli zaman geçirmek için ve yeni yılın gelişi sebebiyle kutladığımız bişeydir onu kendimiz için özel saymıyorum o yüzden. Bazı hanımlar çok abartıyorsunuz yahu yok bana ilk çiçek alışının 1736173. yıldönümü yok artık...
Aynen yazdiginiz gibi ne pahali bir sey ne ekstra organizasyon falan hatirlayip onemsesin yeterli ama bu yil onuda cok gorduler. Buradaki yorumlarla baya rahatladim uzerinden iki gun gecti iyiyim simdi.İnanır mısınız aynı şeyi bir ay önce bende yaşadım 6 aylik bebeğim var bide 4 yaşında. .. insan pahalı birşey beklemiyor ki sarılsın öpsün yeter o günü hatırlasın istiyor yani ben öyle istiyorum
Ama benim öküz de hatırlamadı yarın değil miydi o dedi 9. Yıla çok mesut girdim yani bende...
Rabbim evladınızla eşinizle güzel bir ömür nasip etsin üzülmeyin insanın kafası çok dolu oluyor bazen yoksa hatırladı sıkmayın caninizi
Ben unutan tarafım. 8 yıl olmuş, bizimde 9 oldu ne gerek var modunda takılıyorum. Sizin için önemliyse belirtin bunu. Benim için kaç yıl geçerse geçsin önemli deyin. Bence böyle günleri kim hatırlıyorsa, önem veriyorsa o kutlamalı, karşı taraftan beklemek haksızlık gibi geliyor.
Bence tanışmanın da kutlanmasına gerek yok, yıldönümünüz yeterli diye düşünüyorum..Bana da genel olan gunleri kutlamak sacma geliyor. Ornegin sevgililer gunu..
Biz zaten 3 ozel gunumuzu kutluyoruz. tanisma, evlilkk ve dogum gunleri. Yoksa bahsettiginiz gibi bana cicek alisinin bilmem kacinci yildonumunun kutlanmasini beklemiyorum![]()
Gecen ay da bizim tanısma yıldönümümüzdü eşim unutmusmerhaba guzel hanimlar,
Dun esimle 8. tanisma yil donumumuzdu. Eşim tanisma yil donumumuzu unuttu, bu duruma çok uzuldum. Normal sartlarda telafi etmek icin ugrasirdi bu defa umursamiyor. Ben nasil burnunu surtmeliyim ki bu isi aliskanlik haline getirmesin. Valla unutmasindan cok su umursamamsina sinir oldum.
Ayrica 4.5 aylik bebegim var bebek olunca iyice emekli dede moduna bagladi pasam![]()