Koca kişisine ne yapmali

Insanlık hali unutulabilir. Abartmadan üzüntünüzü dile getirin bence. Bizim 4.yilimiz hala ocağın 25inde mi 26sinda mi tanıştık diye karıştırıyoruz:)))) Evlendik de 14 Subattanda kurtulduk dedi bugun. Aynen ya dedim:))) 14 Şubatta hediye istiyor musun diye sordu bugun. Istemiyorum gecen gun aldiklarimi 14 subat hediyesi sayarim dedim. O da bende saat almıştım onu sayayım dedi
Oldu bitti:))) Huzurlaysanız mutluysanız arada hiç beklemediginiz zamanda bir gulle geliyorsa affedilebilir bana göre. 7a aylık kızımız var pasta yapayım dedim yapamadim yemek bile yapamadim. O özel günde dışarıdan pizza söyleyip yedik. Sürat mi assın şimdi bana!!! Hiç gerek yok böyle şeylere...

Birde şunu anlatmadan gecemeyecegim: 2 sene önce sanırım. Durduk yere seninle tanistigimizda üzerimde ne renk kıyafet vardı dedi. Anam düşündüm kaldım. Hatırlamıyorum ben senin gozlerine bakmaktan kiyafetine bakamadim ki dedim:))))) Iyi kıvirdım bence:))))) Benim üzerinde ne vardı dedim elbise çizme monta kadar saydı. O gün tanıştığımız gunun fotoğrafını telefonuma attım. Bir daha sorarsa anında bakıp cevaplayacağım. Bozuldu mu yok yaa biz böyle şeyleri karı koca takmıyoruz.

Konunun saçmalığına hiç girmiyorumda sevdiğiniz insanı böyle küçük şeyler için üzerken acaba onu nasıl kırdığınız hiç akliniza geliyormu?? Zira unutmasinin sizi sevmemesi yada ilgisiz olmasiyla bir alakasi oldugunu hic dusunmuyorum. İnsandir unutur bu kadar basit. Ve bu basit sey icin onu uzerken utanmasi gereken sizsiniz.
Artı hani siz hatirlatirlatirsaniz sizin icin anlami kalmiyorya o hatırlatırsada belki onun için anlamı kalmıyordur?
Bide bu evlilik tanisma gorusme gunleri vs icin neden ilk adim hep erkek tarafindan beklenirki??? Bencillik işte.
Konu sacmaysa neden yorum yazıyorsunuz? Yorumunuzda yorum olsa bari baya hemcinsinizi taşlamişsiniz.
Neden ?
Konuyu da doğru anlamamissiniz zaten ben esimin sevgisinden vs bahsetmis miyim? Hayir!

Canım orkide yi her zaman bulabileceği bir çiçekçi var yakında ordan bi koşu gidip alıyor. Özensizlikten yani. Yoksa düşüneyim bu yıl Farklı birşey yapayım yok yani. Kızımdan önceki evlilik yıldönümünde de bir haftalık kürtajlı karısını bırakıp arkadaşları ile Eminönü’nde turist gezdirmeye gitti. Ve açıklaması”zaten bebek kaybetmişiz bir de yıldönümü mü kutluycaz. Acımız var dedi. Acıyı ben çektm o turist gezdirdi. “. O kadar dolu ki içim. Çocuk olmasa İnan bırakıp gidicem. Bu kadar önemsenmemek çok zoruma gidiyor çok
uzuldum canim :( hele bebegine :( Rabbim bu yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin.

5,5 aylık bebeğim var. Günleri hatta tarihleri bile unutuyorum. Ha keza eşim de aynı durumda. Evlilik yıl dönümü tamam da 8 yıl sonra tanışma yıl dönümü için gözyaşı döküp kendinizi üzmeyin.

Konu sacmaysa neden yorum yazıyorsunuz? Yorumunuzda yorum olsa bari baya hemcinsinizi taşlamişsiniz.
Neden ?
Konuyu da doğru anlamamissiniz zaten ben esimin sevgisinden vs bahsetmis miyim? Hayir!
Konunuz saçma değil saçma ötesi. hemcins olayina gelince hemcins torpilimi bekliyorsunuz nedir? cinsiyetiniz umrumda degil.
Azcık empati yapinda esinizin yerine kendinizi koyun. Madem sevgisinden supheniz yok boyle bir zırva icin sevdiginizin kalbini kırmayın.

Konunuz saçma değil saçma ötesi. hemcins olayina gelince hemcins torpilimi bekliyorsunuz nedir? cinsiyetiniz umrumda degil.
Azcık empati yapinda esinizin yerine kendinizi koyun. Madem sevgisinden supheniz yok boyle bir zırva icin sevdiginizin kalbini kırmayın.
Sizinde yorumunuz cok kaba. Zirva ne demek. Ne torpili bana burada nasil bir torpil yapabilirsiniz??
Empati empati demissiniz ama siz bana yorum yazarken hic empati yapmamışsınız!

Bu yıl Bebek olunca unutmuştur belki.Siz hatırlasaydınız,hatırlatıp aynı şekilde kutlasaydınız keşke...Bu seneki icraat da sizden olsaymıştı ne güzel olurdu.

Sizinde yorumunuz cok kaba. Zirva ne demek. Ne torpili bana burada nasil bir torpil yapabilirsiniz??
Empati empati demissiniz ama siz bana yorum yazarken hic empati yapmamışsınız!
Allah kocana kolaylık ve sabır versin.

Bende aslinda genelde karsi taraftan bekleyenlerdenim nedense bir turlu kutlama isini beceremedim sanirim bazilari ne yapsa da olmuyor ayrica bence takilma bencede dogru olan kim hatirlarsa o kutlamali

Bende aslinda genelde karsi taraftan bekleyenlerdenim nedense bir turlu kutlama isini beceremedim sanirim bazilari ne yapsa da olmuyor ayrica bence takilma bencede dogru olan kim hatirlarsa o kutlamali
ben geçen yil prganize etmistim bu yil onun hatirlamasini bekledim. Olmadi maalesef

bende onun dogum gununde o modda takilmayi dusunuyorum :ıslık:

Evliliğinizde genel olarak bir sorun yoksa, kalbinizi kıracak, sizi üzecek davranışlar sergilemiyorsa eşiniz bence doğum gününde aynı şekilde karşılık vermeniz için bir sebep yok. Üzüntünüzü ifade etmişsiniz, bir dahaki sefere belki unutmamak için ekstra özen gösterecektir ama kırıldığınız yerden kırmayın derim ben. Çoğu çift tanışma yıldönümünü hatırlamıyorken senelerdir bunu sizin için özel kılan bir eşiniz varmış. Bir seferlik affedilecek kredisi olmalı bence.

Evliliğinizde genel olarak bir sorun yoksa, kalbinizi kıracak, sizi üzecek davranışlar sergilemiyorsa eşiniz bence doğum gününde aynı şekilde karşılık vermeniz için bir sebep yok. Üzüntünüzü ifade etmişsiniz, bir dahaki sefere belki unutmamak için ekstra özen gösterecektir ama kırıldığınız yerden kırmayın derim ben. Çoğu çift tanışma yıldönümünü hatırlamıyorken senelerdir bunu sizin için özel kılan bir eşiniz varmış. Bir seferlik affedilecek kredisi olmalı bence.
Burada konu acmayi bu yuzden cok seviyorum. Cok guzel fikirler cikiyor ortaya. Boyle guzel yazilmis yorumlari okunca insan daha saglikli dusunebiliyor. Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim. :KK36:

Burada konu acmayi bu yuzden cok seviyorum. Cok guzel fikirler cikiyor ortaya. Boyle guzel yazilmis yorumlari okunca insan daha saglikli dusunebiliyor. Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim. :KK36:

Rica ederim ne demek. Bebeğinizle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum size :) :KK200:

konuyu okuyunca bn hangi gun tanistim esimle dedim:KK70: ki ozel gunlere onem veren biriyim dusun. abartma canim bunda bisi yok

Back
X