Koca kişisine ne yapmali

Ay kız bu kadar yıl hatırlamış, adama madalya takmak lazım. Boşver, sen olanı yap onu dahil et, takılma yani.

:) olur böyle şeyler boşverin. Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Amin canimm:KK15:

Yok yicem :KK70: hicbir kuvvet bana engel olamaz :KK70: sen kurabikleri yerken iyi :KK70: kiz biraz bekle, adam belki sana hayatının sürprizini hazirliyordur :KK70: ama sen yinede çok seyetme olur mu :anne:
yiio sonra benim gibi tombik oll hem de sevgililer gununde :KK53::KK53:kurabik mii dedin:KK72:
bekledim iste yapmadii okuzz:63::63:

merhaba guzel hanimlar,
Dun esimle 8. tanisma yil donumumuzdu. Eşim tanisma yil donumumuzu unuttu, bu duruma çok uzuldum. Normal sartlarda telafi etmek icin ugrasirdi bu defa umursamiyor. Ben nasil burnunu surtmeliyim ki bu isi aliskanlik haline getirmesin. Valla unutmasindan cok su umursamamsina sinir oldum. :kızgın:

Ayrica 4.5 aylik bebegim var bebek olunca iyice emekli dede moduna bagladi pasam :63::63:
İnanın dert değil bu. Hormonlarının coştu sayın. Bu arada bizde de ben unuturum . Bizde de hediye olmaz, bir öp kokla oh mis. Cidden ne dertler var onları düşününce sınırın geçer. Misal bugün kaç ocaga ateş düştü :( evladin kolarinda esin yanında. Git öp kokla.

Allaaaah beni yerden yere vurdulardı.. inşallah seni de vurmaZlar bacım ne tanısmasıymıs yıl mı donumu o neynıs dıye :KK70:

Bizim ki dün evlilik yıl dönümünü unuttu . 20 aylık bir kızım var ve 8 aylık hamileyim.benim birşey yapmamı beklemesi çok zoruma gitti. Üstelik ne bir özür ne bir mantıklı açıklama. Sabah gitmiş saçma sapan bir orkide almış gelmiş. Dünden beti konuşmuyorum. O da konuşmuyor. 7 yılda iki kez anca zamanında hatırlamıştır. Benim de artık içimde büyük bir boşluk var. Bu yıl daha az ağladım ama çok kırgınım.

Bizim ki dün evlilik yıl dönümünü unuttu . 20 aylık bir kızım var ve 8 aylık hamileyim.benim birşey yapmamı beklemesi çok zoruma gitti. Üstelik ne bir özür ne bir mantıklı açıklama. Sabah gitmiş saçma sapan bir orkide almış gelmiş. Dünden beti konuşmuyorum. O da konuşmuyor. 7 yılda iki kez anca zamanında hatırlamıştır. Benim de artık içimde büyük bir boşluk var. Bu yıl daha az ağladım ama çok kırgınım.
iste o kirginlik varya o gecmiyor. Sizi cok iyi anliyorum. Hamilesiniz bir de. :( En azindan orkide almis sizinki benimki bor sakiz bile almadi

Bende ozel gunlerin hep hatirlanmasini isterim. Illa hediye etkinlik vs degil hatirlamak hani o gunleri animsamak anilarin canlanmasi vs .
Ben hic unutmam unutulmasını istemem kendimde hatirlatmam kendim hatirlatinca benim icin anlami kalmiyor :KK43:
1 tane esimiz var 1 tanisma 1 evlilik 1 dogum gunu unutmasa ne olur diye dusunuyorum :eek:
Konunun saçmalığına hiç girmiyorumda sevdiğiniz insanı böyle küçük şeyler için üzerken acaba onu nasıl kırdığınız hiç akliniza geliyormu?? Zira unutmasinin sizi sevmemesi yada ilgisiz olmasiyla bir alakasi oldugunu hic dusunmuyorum. İnsandir unutur bu kadar basit. Ve bu basit sey icin onu uzerken utanmasi gereken sizsiniz.
Artı hani siz hatirlatirlatirsaniz sizin icin anlami kalmiyorya o hatırlatırsada belki onun için anlamı kalmıyordur?
Bide bu evlilik tanisma gorusme gunleri vs icin neden ilk adim hep erkek tarafindan beklenirki??? Bencillik işte.

iste o kirginlik varya o gecmiyor. Sizi cok iyi anliyorum. Hamilesiniz bir de. :KK43: En azindan orkide almis sizinki benimki bor sakiz bile almadi
Canım orkide yi her zaman bulabileceği bir çiçekçi var yakında ordan bi koşu gidip alıyor. Özensizlikten yani. Yoksa düşüneyim bu yıl Farklı birşey yapayım yok yani. Kızımdan önceki evlilik yıldönümünde de bir haftalık kürtajlı karısını bırakıp arkadaşları ile Eminönü’nde turist gezdirmeye gitti. Ve açıklaması”zaten bebek kaybetmişiz bir de yıldönümü mü kutluycaz. Acımız var dedi. Acıyı ben çektm o turist gezdirdi. “. O kadar dolu ki içim. Çocuk olmasa İnan bırakıp gidicem. Bu kadar önemsenmemek çok zoruma gidiyor çok

Back
X