Bunu aliskanlik haline getirirsem bikarsin demek istiyo."ben düşmek istemiyorum, o zaman görürsün" ne demek?
Maalesef kimse yok herkes calisiyo kayinvalide anne teyze vs onun disinda geliyolar haftada bi yarim saat cocugu sevip gidiyolar :/Güle güle büyüt bebeğini.Çok yeni daha.Lohusasın.Evinde yeni bir can var,ona alışma sürecindesin.Bu zamanlarda yorgun ilgisiz ve yalnız hissetmen normal.Eşin de sağolsun yangına körükle gidiyor.
Yardımcı olacak kimsen yok mu?Gündüz bir iki saat gelse o bile yeter sana.
Herseye yetismeye calisiyorum cidden bebekle cok zor oluyor birde anakucaginda hangi odaya girsem mutfaga vs yanimda tasiyorum zaten o da kadin tutalim boyle giderse dedi ama ben de yarin oburgun kalkip bunu soyler diye istemedim.Herseye tamam cok yoruluyor bankaci ve gec geliyor cogu zaman asiri kilo kaybetti farkindayim o kadar zayifki doktora gidelim diyorum gidiyo muyuz diyorum ben gittim diyor ilac getiriyor ama duzenli kullanmiyorda.Bir deri bir kemik kaldi abartisiz.Bunlarin disinda mutluyum cok sukur Allah baska dert vermesin ama bana zerre yardimci olmamasi canimi skyo hamileyken hic boyle degildi hic bi konuda.Bazi erkeklerin dogum surecine adapte olmalari cok farkli oluyor. Evet cocugu seviyorlat ama kabullenemiyorlar. İşler konusunda sana tavsiyem sal gitsin. Yani niye herseye yetismek zorunda hissediyorsun ki kendini. Evet aksam yapma o konuda hakli ama birak ev bir hafta degil 15 20 gun supurulmemis olsun. Kocan soylenirse de gayet sakin bir uslupla evet hayatim seni anliyorum bu durumdan ben de cok rahatsizim ama yetisemiyorum, sana cocuga bak da yapayim desem sen zaten tum gun yoruluyorsun bi de aksam supurge sesiyle basini agritmak istemiyorum ama yapacak bisey yok. Ya izinli olduğun gun yardim edeceksin ya da 15 de bir bi kadin ayarlayalim de. Ama dedigim gibi olay bunu gayet sakin ve sevecen soyleyebilmek. Tartisarak soylersen aksama kadar evdesin kendin yap olayina doner is.
Cinsellik konusuna gelince dikislerinden falan cekiniyordur. Benim esim aylarca dudagimdan opmedi o dudakla cocugu opuyrsun diye dusun yani.
evde biri yokken dus almanin bile neredeyse imkansiz oldugu zamanlar
bir kac aya gececek bunlar ama esine su zamanlardaki kirginligin unutulmayacak. sohbet edemeyecek miyiz dedigi anlarda ben olsam oturur uzuuuun uzuuuun anlatirdim halimi. sonucta sen de ayaklarini uzatip cayini icmek varken camasirla bulasikla ugrasmaya bayilmiyosundur.
saka yollu degil de sana sorun gelen ne varsa adam akilli anlat. yazdigin kadariyla esin anlayacak biri gibi geldi bana.
Aminn tesekkur ederim.Pasazade anlamiyor.Tertemiz ev utusuz giydirmiyorum hersey yapiyorum istiyorum ki duzenli olalim utu yapicam bosver ee gunduz emzirmek cok uzun suruyor zaten bebegi tek basina yikama beni bekle diyor onun bile farkinda degil dogdugundan beri tek basima yikiyorum sana ihtiyacim yok yeterki soylenme sus diyorum cunku beraber yikadigimizda hemen kaciyor gunduz dus alicaksam cocuguda aliyorum banyoya reva mi bu ama demiyoki beni bekle ne zaman dusa girsem o oldugunda maratondaymis gibi yikanmak zorunda kaliyorum bu konular disinda anlasiyoruz hamileyken boyle degildi.Bulasik bile hallediyodu kendi kendneEmzirme hariç geriye kalan herşeyi yapmak için 3.bir kol yada bacağa ihtiyacı yok ..bu bebek ikinizin , ev işleri de öyle .. paşazade yardım edemiyorsa yardımcı tutsun ..
Al karşına güzel bir konuş ..anlamıyorsa çemkir :) ondan da anlamıyorsa al bebisini git annenin evinde bir süre kafa tatili yap ..
Bebisin sağlıkla büyüsün. .
Tamam da bi ders vermek gerekmez mi ? Boşa demiyorum sadece azıcık ayarlarıyla oyna :) dırdır edip kafanı sisirmekten vazgeçsin ..akşama kadar bebek ve ev işiyle o kafa zaten patlayacak kıvama geliyordur ..Aminn tesekkur ederim.Pasazade anlamiyor.Tertemiz ev utusuz giydirmiyorum hersey yapiyorum istiyorum ki duzenli olalim utu yapicam bosver ee gunduz emzirmek cok uzun suruyor zaten bebegi tek basina yikama beni bekle diyor onun bile farkinda degil dogdugundan beri tek basima yikiyorum sana ihtiyacim yok yeterki soylenme sus diyorum cunku beraber yikadigimizda hemen kaciyor gunduz dus alicaksam cocuguda aliyorum banyoya reva mi bu ama demiyoki beni bekle ne zaman dusa girsem o oldugunda maratondaymis gibi yikanmak zorunda kaliyorum bu konular disinda anlasiyoruz hamileyken boyle degildi.Bulasik bile hallediyodu kendi kendne
Zaten uzgun bile olsam hep gulumsuyorum bebegimeE cicim ayları bitti
Evlilik bu hele çocuktan sonra gerçek yüzleri çıkıyor zaten
Zaten çoğu kadının problemi bu
Çocuktan sonra ve önce diye evlilik ikiye ayrılıyor
Evliliğin yalın halini tüketip den haline geliniyor
Sabır sukunet lazım
İnan o kadar çok kadın bu konularda yazmışki
Sadece sabır ve yüzünde gülümseme olsun
Kendin için değilsede beben için çocuk senin üzüntünü hisseder ve duygularına yansır daha hırçın olur
Eşini de anla yorgundur
O da seni anlasın demeyeceğim anlamazlar çünkü
Sabır sukunet güleryüz ile zor günler aşılacaktır
Hmmm :))) seytan diyo sal herseyi gitsin ama bu seferde benm icim rahat etmezkiTamam da bi ders vermek gerekmez mi ? Boşa demiyorum sadece azıcık ayarlarıyla oyna :) dırdır edip kafanı sisirmekten vazgeçsin ..akşama kadar bebek ve ev işiyle o kafa zaten patlayacak kıvama geliyordur ..
Annene gidemez misin bir süre ?Hmmm :))) seytan diyo sal herseyi gitsin ama bu seferde benm icim rahat etmezki
Hehe demekki bazi erkekler boyle oluyorBeni anlatmışın resmen suan kocacım mışıl mışıl uykuda ben oglumu sallıom bu çocuk nie uyumuyo diom ayran yap dio :)
Oda calisiyor birde anneme gitsem hic sorun yapmaz bunu kendi teklif etti bak hep yanlizsin lohusayken falan ben gec geliyorum istersen annene git aksamlari gelirim diyor gitsem gelcek orayada surekli ayniAnnene gidemez misin bir süre ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?