- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.046
- 1.123
bak bebek daha küçük alışana kadar bebeği beraber banyoya götür ana kucağında dursun şarkı söyleye söyleye hızlıca yıkan ,süpürge sesini severler genelde ,monfortbaby kangurulardan alırsan kucağına takıp kalan işlerini de yapabilirsin sevgiler
bak bebek daha küçük alışana kadar bebeği beraber banyoya götür ana kucağında dursun şarkı söyleye söyleye hızlıca yıkan ,süpürge sesini severler genelde ,monfortbaby kangurulardan alırsan kucağına takıp kalan işlerini de yapabilirsin sevgiler
Anlamiyor anlamiyor iste dalga geciyorr kizmamak elde degil salamiyorum evi sonra yine bana patlicak evi temizlemesi diye..Cocukla ozaman cok zor olucak.O anlamaz evi b.k da goturse.Olsun sen cocuga bak yeter der o zihniyette!içim şişti.. yahu bir hööst deyip haddini bildirmek bu kadar mı zor bu kocaların anlamıyorum
siz böyle yapıp pasif pısırık kaldıkca adamlar tepenize çıkıyor görmüyormusunuz
ben senin yerinde olsam naparm biliyormusun hiç bir iş yapmam kendimi yormam bırak evi B'k götürsün afedersin
Neden yapmıyorsun derse k bkma cocukla yapamıyorum yardım edenim yok dersin..
Bırak birrazda o düşünsün bu evin hali ne olacak diye çok mu zor ya ?
ben lavobaya bile gidemezdim ne işi allahaşkına evin temiz olunca altın madalyamı takacaklar ?
Sen anneysen oda babası .. ! böyle baba olmaz.. herşeyi size atmış sizde müsade ediyorsunuz
Burda diyenler olmuştur belki.. erkeklerin alışma süreci uzun oluyor vırt zırt bilmem ne yok öyle bir dünya
O çocuk ikinizin çocucugu ikinizde alacaksınız sorumluluğu al karşına fırçala! kendine getir silkelendir.
Vallahi ben lohusayken eşim bana böyle yapsa kapı dışarı ederdim onu!
Bu yonden hic dusunmedim.Dogru gercekten bi sorun olabilir dr. Gidelm hadi birlikte bebiside kontrle gotrcez zaten diyorum yok ben gittim diyor ama inandirici gelmiyo.Hep halsiz hep bitkin hep uykulu ve Hep zayifliyo.Soyle ki dun disarida yemege ciktik yiyemiyor noldu dedim bilmiyorum karnim agriyo yine diyo.Hep ayni.Kadini da basima şoyle kakar bidaha bisi dedigimde e ben kadin tutuyorum aksama hic bisi birakma der ya illa is oluyor.Bak simdi egriye egri dogruya doğru. Ben sindi hatayi sende gördüm. Yani adam kadin tutalim demis annene birakayim sikilma demis ama sen hala inat edip yok ben illa 40 parcaya bolunurum diyorsun. Kadinin nesini basina kakacak ki? Yani temizligini kadin yapinca diger seyleri yapmak senin zoruna gitmeyecek ve esine de kinlenmeyeceksin. Esinin bi sağlık problemi olabilir mi? Bu kadar kilo vermesini calisma temposu ile alakali goremedim. Yani mesela atiyorum bi vitamini falan eksiktir ve o ona hem kilo kaybi hem de halsizlik veriyordur ve gercekten senin dedigin seyleri yapabilmek icin hali olmuyordur. Hani deriz ya elim ayagim dokuluyor diye.
Tekrar diyorum bence sorun esinde degil sende. Anlamsiz ev islerine yetisecegim derken kocanin gonlunu kaybediyorsun farkinda misin? Ev islerinin donusu var ama kocanin gönlünden dustu mu artik donusu olmaz. Kendine ve degerli zamanina yazik etme. Birak aksam ki bulasik diainda yaptigin isleri ve otur kahveni ic. Zaten bebek senin de tum enerjini aliyor.
Cnm naptin son sonuc nedir?Bide korkuom ya hamileysem die varsa başım gözüm üstüne kurban olurum onada ama korkuom iki çocuk nasıl olur sie
Yaa cocuk olan evde her dk is olur. Yani bunun aksami gündüzü yok ki sen aksama kadar evi bal dok yala yaparsin ama aksam cocuk durmaz bulasik kalir masa kalir ne bileyim kusar heryer batar. Yani cocukla mukemmel bir ev imkansiz bunu once sen kafana yerlestir.sonra da yavas yavas esine empoze et. Ben gittim diyor ve bu sana inandirici gelmiyorsa esinin bir problemi var ve senden sakliyor olabilir. Randevuyu aldim su saatte gidecegiz diye emrivaki yapsan sinir mi olur? Cunku yemegi yiyemeyecek kadar sıkıntılı demek ki.Bu yonden hic dusunmedim.Dogru gercekten bi sorun olabilir dr. Gidelm hadi birlikte bebiside kontrle gotrcez zaten diyorum yok ben gittim diyor ama inandirici gelmiyo.Hep halsiz hep bitkin hep uykulu ve Hep zayifliyo.Soyle ki dun disarida yemege ciktik yiyemiyor noldu dedim bilmiyorum karnim agriyo yine diyo.Hep ayni.Kadini da basima şoyle kakar bidaha bisi dedigimde e ben kadin tutuyorum aksama hic bisi birakma der ya illa is oluyor.
momfort baby ergonomik bir kanguru kullanımı çok rahat araştırabilirsin meşhur bir kanguru markası var onun gibi ondan çok daha ucuz..Tesekkurler bu kangurudan aldik fakat hic kullanilmiyo yahu cok karisik ben buna bi oturrutramadm cocugu
Daha yapmadım canm çarşamba yapcam inşallah misafir gwlcwk ona hazıelık yapıom temiLik flan fırsatım olmadı yapmayaCnm naptin son sonuc nedir?
Artik daha baska yaklasiyorum.Birde ona fazla bir is yuklememeye calisacagim.Emrivaki yapsam sinir olmaz ama bi sekil de gecistiriyor.Bugun disarida bi hamburgeri yiyemedi ve cok istahla almisti.Anlamadim.Beraber gidecegiz endoskopi vs ne gerekirse yapilsin dedm tamam diyor gecistiriyor.artik korkuyorum.Randewu alicam dedim yok hayatim islere gore ben ayarlarim diyor.yine bi gecistirme.Yaa cocuk olan evde her dk is olur. Yani bunun aksami gündüzü yok ki sen aksama kadar evi bal dok yala yaparsin ama aksam cocuk durmaz bulasik kalir masa kalir ne bileyim kusar heryer batar. Yani cocukla mukemmel bir ev imkansiz bunu once sen kafana yerlestir.sonra da yavas yavas esine empoze et. Ben gittim diyor ve bu sana inandirici gelmiyorsa esinin bir problemi var ve senden sakliyor olabilir. Randevuyu aldim su saatte gidecegiz diye emrivaki yapsan sinir mi olur? Cunku yemegi yiyemeyecek kadar sıkıntılı demek ki.
Tamam cnm habr edersinDaha yapmadım canm çarşamba yapcam inşallah misafir gwlcwk ona hazıelık yapıom temiLik flan fırsatım olmadı yapmaya
Bunu 100 tl ye aldim bir ise yaramiyor! Cok zor bu kanguralara bebek nasil giriyor bunun her yerinde kemer vs var simdi bunu hic kullanmadim degerlendrmek istiyorum ama cok zor simdiki aklm olsa lastiklilerden alirdimmomfort baby ergonomik bir kanguru kullanımı çok rahat araştırabilirsin meşhur bir kanguru markası var onun gibi ondan çok daha ucuz..
yaptım cnm negatifTamam cnm habr edersin
Benim eşim de böyleydi en son benim Bakirkoyluk olduğunu görünce bakmaya basladiMerhaba 2,5 aylik bi bebegim var lohusalik donemi dahil hep yanlizdim.Bu duruma alistim bebegimle arkadas oldum ama gundelik islere yetisemez oldum.Haftada bi en azindan esim isten geldiginde supurge vs yapiyorum ama birden bire bagirmaya basladi ben varken evde yapma beni mi bekliyosun diyor evet seni bekliyorum diyorum cunku cocukla nasil yapacagim supurge bu.Hic tahammulu yok aksama is birakma oturalim sohbet edemicek miyim seninle diye bagirip cagirdi dustan cikiyorum hadi cocuk acikti cocuk agliyo diyip duruyo hep iki ayagim bi pabucta kosturmaca tam mutfaga gidicem ya da camasir vs hemen uyucam diyor.Bi on dk ilgilen bebisle diyorum bes dakika sonra isyan ediyor.Artik cok zoruma gidiyor.İsten gelir gelmez bebege kosuyor gun arasida geliyor isten.Ama ben bak dedigim zaman hemen uyuyo.İyice anlayissiz oldu.Hafta sonu gezdiriyor bizi surekli bisiler yapmak istiyor guzel zaman geciriyoruz.Bi gun tatilim var diyip duruyor.Evin icinde hep kosturuyorum pesimde surekli bak acikti bak altina yapti sanki hadi bitir isini diye..sonra dedim napiyorum Bana bak beni zorlama artik niye cocuk cocuk diye tutturdun len dedim hala daha aksama birakma bi is diyor ki arada bi oluyor.
:) bebege bakiyor sevmeye seviyor ama hep pesimde birde kiziyor yanimda oynasin istiyor onunlaBenim eşim de böyleydi en son benim Bakirkoyluk olduğunu görünce bakmaya basladi
Onu bende dedim sana bagli olmasini istiyorsan ilgileniceksin dedm o ilgileniyor ama is yapmiyim istiyor ilgilense de yanimda ilgilenicekmis yanimda seviyor bakiyor benim bi isim olunca ne hikmetse onunda uykusu geliyor yorgun oluyorBende yeni anneyim, eşimde hemen adapte olamadı ama ben epey yardımcı oldum şöyle ki; aşkım bu çocuk babasının kokusunu duymak ister, babasına nasıl güvenecek yanında ol ağladığında hemen al sadece bana güvenirse aranız hep uçurum olur, işte bak seni görünce nasıl seviniyor, baba eksikliğimi çeksin vs diye vicdanına oynayarak adamı bağımlı yaptım. Şimdi sabahları baba saatimiz var ben uyuyorum 1 saat kadar onlar da vakit geçiriyor hiç itiraz etmeden kendisi alıyor baba saati diyorumyani biraz da senin elinde erkeğin odunsa oyacan canım ki geneli odun.
Seviniyim mi uzuleyim mi bilemedm cnmyaptım cnm negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?