Koca-Man sorun artık

Hic laf etmiyo ben havlulari dahil utuluyorum bana utuleme bosver diyor
Uyusada yanindan ayrilamiyorum ki inan sesini duyamicam diye evimiz de cok buyuk telsiz almistik bozuldu tikanirsa aglarsa duyamam diye korkuyorum.

Sanki bizi anlattın benim eşimde öyleydi.. ama söylensede bakıyodu yine.. baktım olcak gibi değil bi yandan ağlayan bebek bi yandan söylenen koca.. güzel yemekler yapmadım hep aynı şeyler ev süpürmedim 10 gün eve süpürge değmedi içim içimi yesede yapmadım.. birgün annemler geldi bu hal ne dedi.. valla oğlum kolik anca yetişiyorum annem dedim gece uyumuyorum gündüz hep kucağımda.. annemde eşime bikaç nasihat verdi sonra düzeldi biraz en azndan homurdanmadan bakıyordu.. şimdi oğlan bir buçuk yaşında şükür bide babaya düşkün kafam rahat..

Çok yeni henüz zamanla rayına oturur.
Evde 2 yetişkin bir bebek var
Haftalık temizliği öteleyin biraz
Banyoya bebek uyuduğu zaman girin
Erkekler bu konuda gereken anlayışa be yazık ki sahip değiller

Canim sen onu bunu bos ver de esini zorla doktora gotur.Gerekirse aileleri sok araya alin goturun.Bana normal gelmedi bu kadar zayiflamasi.Insallah iyidir

Canim sen onu bunu bos ver de esini zorla doktora gotur.Gerekirse aileleri sok araya alin goturun.Bana normal gelmedi bu kadar zayiflamasi.Insallah iyidir
Aileleri de soktum soz verdi gitmedi bu sabah bana kahvalti hazirlamis tavami yakmis ama olsun kendince dusunmus bisi demedim.Bisey olursa diye cok korkuyorum ona bana bebegime psikolojim mi bozuluyor ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…