Ahahaha aynı vala uykusu var emzir dio qaHehe demekki bazi erkekler boyle oluyorbenimkide her aglayisinda ya da uyumadiginda gozunu acip emzir diyo sanki tek derdi emmek karni tok istemiyo diyorum olsun sen dene diyip uyuyo senin oglus ne kadarlik
Allah bagislasin cnm ayni iste duz mantikAhahaha aynı vala uykusu var emzir dio qa18 aylık cnm
Amin cnm cümlemizinkini bagışlasın insallah seninki ne kadarlıkAllah bagislasin cnm ayni iste duz mantik
Uc cizgi mi ilk defa duydum ikiz olmasinDogumdan sonra hiç adet olmadım ben ya geçen test yaptım üç çizgi çıktı nedir ki bu
Bende üç çizgiyi görünve bi şaşırdım hatta üçüzmü la bu dedim kendi kendime konuştugumu fark ettim emzirdigin için olmaz diolar etraftan k.dogumdan iyice yıldım oyüzden gitmek istemiyorum ama piskolojikmidir nedir bazen karnımda bişey hareket ediyo gibi gwlioSaka bi yana B baharyeli42 1 seneye kadar normal ama ondan sonrasi arastirilmasi lazim 18 aydir bi anormallik var gb geldi bi dr.Gorunmelisin.En fazla 1 yil diye biliyorum bilmiyorum yanlis mi biliyorum.
Emzirsende 1 sene degil mi emzirmezsen hemende gelebilir dogumdan bi iki ay sonra.Suanda uzun zamandir hamile olup haberin olmayabilir Tekrar test yapsanaBende üç çizgiyi görünve bi şaşırdım hatta üçüzmü la bu dedim kendi kendime konuştugumu fark ettim emzirdigin için olmaz diolar etraftan k.dogumdan iyice yıldım oyüzden gitmek istemiyorum ama piskolojikmidir nedir bazen karnımda bişey hareket ediyo gibi gwlio
Bilmiom ki cnm vala. Geçen yaptım üç çizgi çıktı pazqrtesi bidaha yapcam olmassa saglık ocagına gitcemEmzirsende 1 sene degil mi emzirmezsen hemende gelebilir dogumdan bi iki ay sonra.Suanda uzun zamandir hamile olup haberin olmayabilir Tekrar test yapsana
Bide korkuom ya hamileysem die varsa başım gözüm üstüne kurban olurum onada ama korkuom iki çocuk nasıl olur sieBilmiom ki cnm vala. Geçen yaptım üç çizgi çıktı pazqrtesi bidaha yapcam olmassa saglık ocagına gitcem
Hic olmamasindan iyidir yinede beraber buyurler birlikteBide korkuom ya hamileysem die varsa başım gözüm üstüne kurban olurum onada ama korkuom iki çocuk nasıl olur sie
erekeklere kolay daha yeni uyudu olan kadınlara oluyo evlatlarımıza can feda ama insan istiyo biraz yardım olsun bi beş on dk bi dinleneyim amaaa nerdee...Hic olmamasindan iyidir yinede beraber buyurler birliktebenimde sorunum esim haline bakmadan hemen ikinci cocuk istiyor ya hemen ya hic diyor ben 6-7 sene bekleyelm ne acelemiz var hem dogum kolay mi diyorum ara verirse olmaz mis yasi gecince istemezmis he bide leylekler getiriyo sanki cocugu
Bak simdi egriye egri dogruya doğru. Ben sindi hatayi sende gördüm. Yani adam kadin tutalim demis annene birakayim sikilma demis ama sen hala inat edip yok ben illa 40 parcaya bolunurum diyorsun. Kadinin nesini basina kakacak ki? Yani temizligini kadin yapinca diger seyleri yapmak senin zoruna gitmeyecek ve esine de kinlenmeyeceksin. Esinin bi sağlık problemi olabilir mi? Bu kadar kilo vermesini calisma temposu ile alakali goremedim. Yani mesela atiyorum bi vitamini falan eksiktir ve o ona hem kilo kaybi hem de halsizlik veriyordur ve gercekten senin dedigin seyleri yapabilmek icin hali olmuyordur. Hani deriz ya elim ayagim dokuluyor diye.Herseye yetismeye calisiyorum cidden bebekle cok zor oluyor birde anakucaginda hangi odaya girsem mutfaga vs yanimda tasiyorum zaten o da kadin tutalim boyle giderse dedi ama ben de yarin oburgun kalkip bunu soyler diye istemedim.Herseye tamam cok yoruluyor bankaci ve gec geliyor cogu zaman asiri kilo kaybetti farkindayim o kadar zayifki doktora gidelim diyorum gidiyo muyuz diyorum ben gittim diyor ilac getiriyor ama duzenli kullanmiyorda.Bir deri bir kemik kaldi abartisiz.Bunlarin disinda mutluyum cok sukur Allah baska dert vermesin ama bana zerre yardimci olmamasi canimi skyo hamileyken hic boyle degildi hic bi konuda.
Kadın tutmasına izin ver coluklu çocuklu kadınsın yardım edenin yok evin yerini falan silsinHerseye yetismeye calisiyorum cidden bebekle cok zor oluyor birde anakucaginda hangi odaya girsem mutfaga vs yanimda tasiyorum zaten o da kadin tutalim boyle giderse dedi ama ben de yarin oburgun kalkip bunu soyler diye istemedim.Herseye tamam cok yoruluyor bankaci ve gec geliyor cogu zaman asiri kilo kaybetti farkindayim o kadar zayifki doktora gidelim diyorum gidiyo muyuz diyorum ben gittim diyor ilac getiriyor ama duzenli kullanmiyorda.Bir deri bir kemik kaldi abartisiz.Bunlarin disinda mutluyum cok sukur Allah baska dert vermesin ama bana zerre yardimci olmamasi canimi skyo hamileyken hic boyle degildi hic bi konuda.
Ee gelsin oda canım niye olay yapıyorsun kiOda calisiyor birde anneme gitsem hic sorun yapmaz bunu kendi teklif etti bak hep yanlizsin lohusayken falan ben gec geliyorum istersen annene git aksamlari gelirim diyor gitsem gelcek orayada surekli ayni
Okurken kendimi gördüm aynı kader ortagıyız kocalar aynı bebeler aynı aydalar işler güçler aynı süpürge açmayı bırak yanından gdınce basıyır vaglıgı bende babayı bekliyorum kucagında gezdırınce yoruluyomuş Ben napıyım tüm gün diyorım o işe gelince 1 defa oldu ben bişey anlamadım kş dedi bidaha da yanaşmadı aynı evi paylaşan arkadaş gbi olduk üzülüyorum mutlu değilim bu yüzdenMerhaba 2,5 aylik bi bebegim var lohusalik donemi dahil hep yanlizdim.Bu duruma alistim bebegimle arkadas oldum ama gundelik islere yetisemez oldum.Haftada bi en azindan esim isten geldiginde supurge vs yapiyorum ama birden bire bagirmaya basladi ben varken evde yapma beni mi bekliyosun diyor evet seni bekliyorum diyorum cunku cocukla nasil yapacagim supurge bu.Hic tahammulu yok aksama is birakma oturalim sohbet edemicek miyim seninle diye bagirip cagirdi dustan cikiyorum hadi cocuk acikti cocuk agliyo diyip duruyo hep iki ayagim bi pabucta kosturmaca tam mutfaga gidicem ya da camasir vs hemen uyucam diyor.Bi on dk ilgilen bebisle diyorum bes dakika sonra isyan ediyor.Artik cok zoruma gidiyor.İsten gelir gelmez bebege kosuyor gun arasida geliyor isten.Ama ben bak dedigim zaman hemen uyuyo.İyice anlayissiz oldu.Hafta sonu gezdiriyor bizi surekli bisiler yapmak istiyor guzel zaman geciriyoruz.Bi gun tatilim var diyip duruyor.Evin icinde hep kosturuyorum pesimde surekli bak acikti bak altina yapti sanki hadi bitir isini diye..sonra dedim napiyorum Bana bak beni zorlama artik niye cocuk cocuk diye tutturdun len dedim hala daha aksama birakma bi is diyor ki arada bi oluyor.
He birde iliski sifir.Yani gecen gun lafini carpittim Sakayla karisik bak yardimci olmak sifir iliski desen o da sifir 2 ayda 1 dedim ilk defa söyledim.Ki cidden 2 ayda 1.Bu degisim sasirtiyo.Bende bayilmiyorum ama Daha yeni evli sayiliriz.Neyse onada " ben düsmek istemiyorum ozaman görürsün " dedi gülerek.
Nedir simdi bu
Hayır , konuşacaksın bunu.. bir süre ayrı kalalım, kendimizi dinleyelim, diyeceksin ..yalnız kaldığı süre boyunca hatalarını düşünmeye vakti olur ..ben ,bebek için değil , kendim için gidiyorum ,diyeceksin .. korkar belki de azıcık kendine çeki düzen verir ..çalışıyorsa da çalışıyor ..kendi arkasını toplamayı öğrenir bu sayede ..Oda calisiyor birde anneme gitsem hic sorun yapmaz bunu kendi teklif etti bak hep yanlizsin lohusayken falan ben gec geliyorum istersen annene git aksamlari gelirim diyor gitsem gelcek orayada surekli ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?