Koca-Man sorun artık

Saka bi yana B baharyeli42 1 seneye kadar normal ama ondan sonrasi arastirilmasi lazim 18 aydir bi anormallik var gb geldi bi dr.Gorunmelisin.En fazla 1 yil diye biliyorum bilmiyorum yanlis mi biliyorum.

Saka bi yana B baharyeli42 1 seneye kadar normal ama ondan sonrasi arastirilmasi lazim 18 aydir bi anormallik var gb geldi bi dr.Gorunmelisin.En fazla 1 yil diye biliyorum bilmiyorum yanlis mi biliyorum.
Bende üç çizgiyi görünve bi şaşırdım hatta üçüzmü la bu dedim kendi kendime konuştugumu fark ettim emzirdigin için olmaz diolar etraftan k.dogumdan iyice yıldım oyüzden gitmek istemiyorum ama piskolojikmidir nedir bazen karnımda bişey hareket ediyo gibi gwlio

Emzirsende 1 sene degil mi emzirmezsen hemende gelebilir dogumdan bi iki ay sonra.Suanda uzun zamandir hamile olup haberin olmayabilir Tekrar test yapsana

Bide korkuom ya hamileysem die varsa başım gözüm üstüne kurban olurum onada ama korkuom iki çocuk nasıl olur sie
Hic olmamasindan iyidir yinede beraber buyurler birlikte benimde sorunum esim haline bakmadan hemen ikinci cocuk istiyor ya hemen ya hic diyor ben 6-7 sene bekleyelm ne acelemiz var hem dogum kolay mi diyorum ara verirse olmaz mis yasi gecince istemezmis he bide leylekler getiriyo sanki cocugu

erekeklere kolay daha yeni uyudu olan kadınlara oluyo evlatlarımıza can feda ama insan istiyo biraz yardım olsun bi beş on dk bi dinleneyim amaaa nerdee...

Bak simdi egriye egri dogruya doğru. Ben sindi hatayi sende gördüm. Yani adam kadin tutalim demis annene birakayim sikilma demis ama sen hala inat edip yok ben illa 40 parcaya bolunurum diyorsun. Kadinin nesini basina kakacak ki? Yani temizligini kadin yapinca diger seyleri yapmak senin zoruna gitmeyecek ve esine de kinlenmeyeceksin. Esinin bi sağlık problemi olabilir mi? Bu kadar kilo vermesini calisma temposu ile alakali goremedim. Yani mesela atiyorum bi vitamini falan eksiktir ve o ona hem kilo kaybi hem de halsizlik veriyordur ve gercekten senin dedigin seyleri yapabilmek icin hali olmuyordur. Hani deriz ya elim ayagim dokuluyor diye.
Tekrar diyorum bence sorun esinde degil sende. Anlamsiz ev islerine yetisecegim derken kocanin gonlunu kaybediyorsun farkinda misin? Ev islerinin donusu var ama kocanin gönlünden dustu mu artik donusu olmaz. Kendine ve degerli zamanina yazik etme. Birak aksam ki bulasik diainda yaptigin isleri ve otur kahveni ic. Zaten bebek senin de tum enerjini aliyor.

eşin tam sopalık.konuşmak istiyorsa evi bk götürmesine katlanacak

işin ilginç kısmı çoğu şey edememekten şikayetçi olur seninkinin canı oturup konuşmak istiyor

kadın tutulmasını neden kafana kaksınki ev onun da evi, sadece sen oturmuyorsun o evde, bebek bakmak ayrıca bi iş zaten
cinselliğin ortadan kalkması aşırı zayıflaması bi hastalık belirtisi olabilir hatta depresyon bile olabilir, kullandığı ilaca bakmadın mı nedir ne değildir diye
adam sohbet muhabbet istediğini de belirtmiş akşamları ayrıca, belki senin çektiğin kadar o da yalnızlık çekiyordur
bence temizlikçi tutun, akşamları da iş yapma, yetişmeyen kalıversin, kimsenin evi bal dök yala olmak zorunda değil, zaten bebekli evin derli toplu olması da çok nadir
akşamları eşinle otur, tatlı bi dille şakayla karışık bebekle ilgili işlere alıştır, mesela altını temizlemek gibi, bebekle alakalı daha çok görev üstlendir, bunu tatlı dille şakayla karışık alıştıra alıştıra yap derim

Kadın tutmasına izin ver coluklu çocuklu kadınsın yardım edenin yok evin yerini falan silsin
Hani hem sana yardım etmeyip hem kadın da tutturmasa dünya kadar laf sayarım adama
Ama gerekirse kadın tutalım gürültü olmasin diyor adam bir yandan hakli
Çok stresli bir ışte çalışıp bir de eve gelince elektrikli süpürge sesi dinlemek çok sıkıcı

Oda calisiyor birde anneme gitsem hic sorun yapmaz bunu kendi teklif etti bak hep yanlizsin lohusayken falan ben gec geliyorum istersen annene git aksamlari gelirim diyor gitsem gelcek orayada surekli ayni
Ee gelsin oda canım niye olay yapıyorsun ki
Çözüm odaklı değil sorun odaklı gördüm biraz seni
Sen annene git bir hafta kal kocanda akşamları gelsin hem sen dinlen hem o
Hem size değişiklik olsun

Okurken kendimi gördüm aynı kader ortagıyız kocalar aynı bebeler aynı aydalar işler güçler aynı süpürge açmayı bırak yanından gdınce basıyır vaglıgı bende babayı bekliyorum kucagında gezdırınce yoruluyomuş Ben napıyım tüm gün diyorım o işe gelince 1 defa oldu ben bişey anlamadım kş dedi bidaha da yanaşmadı aynı evi paylaşan arkadaş gbi olduk üzülüyorum mutlu değilim bu yüzden

Oda calisiyor birde anneme gitsem hic sorun yapmaz bunu kendi teklif etti bak hep yanlizsin lohusayken falan ben gec geliyorum istersen annene git aksamlari gelirim diyor gitsem gelcek orayada surekli ayni
Hayır , konuşacaksın bunu.. bir süre ayrı kalalım, kendimizi dinleyelim, diyeceksin ..yalnız kaldığı süre boyunca hatalarını düşünmeye vakti olur ..ben ,bebek için değil , kendim için gidiyorum ,diyeceksin .. korkar belki de azıcık kendine çeki düzen verir ..çalışıyorsa da çalışıyor ..kendi arkasını toplamayı öğrenir bu sayede ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…