- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Canınıza birşey olmamış yaSabah yaşadığım şokla ve yorgunlukla kaldımiçim içimi yiyor hala
Olsun yazın serin serin iyidirVallahi bende şaşkınım bı senin haberin olmadığına .birde o rezilin bizi su üstüne bıraktığına
Bilemiyorum. Banlar da kısaldı öyle çok uzun da banlanmadım çok uzun zamandır ama kaçırmışım .Evet en son koca yoktu ne zaman barıştılar?
Ne yalan söyleyim ilk gördüğümde aklımdan uzansam nasıl olur acaba diye geçtiOlsun yazın serin serin iyidir
Canım annemle çok kötü kavga yasadik . Kovdu .zaten belliydi böyle olcagi tavırlarından hareketlerinden .bunu kocaya söylemedim tabiki bu yüzden geldiğimi hastaneye yatıp tedavi olursan sana bir şans daha veririm dedim .15 gün hastanede yattı halada ilac tedavisi görüyor .Karpuz sen esinle ayri degil miydin
Bilemiyorum. Banlar da kısaldı öyle çok uzun da banlanmadım çok uzun zamandır ama kaçırmışım .
Ne zaman barıştınız tam olarak karpuz?
Başa gelen çekiliyor işte napalimEvet çok sinir bozucu bir durum ama insanlık hali
Yazdım bakabilirsin
Inşallah düzelir her şey canım. Yolun açık olsun ne diyelim.Canım annemle çok kötü kavga yasadik . Kovdu .zaten belliydi böyle olcagi tavırlarından hareketlerinden .bunu kocaya söylemedim tabiki bu yüzden geldiğimi hastaneye yatıp tedavi olursan sana bir şans daha veririm dedim .15 gün hastanede yattı halada ilac tedavisi görüyor .merve sen görmüş ol canım
Amin canım inşallahInşallah düzelir her şey canım. Yolun açık olsun ne diyelim.
Yine küs.... saka bi yana Allah'tan bisey olmamis yine sukur ki yaz gunundesinizAşk olsun Merve bukadarmi habersizsin benden. Bizim hikaye biraz uzun ya barıştık öyle diyim
İnşallah canım çok saolun
Sorumlusu var mı bunlarin.. sinir hastasi ediyo bazen erkekler bizleriSinirimden varya ölüyorum yemin olsun hala sakinlesmedim. Gündüz sular kesilmis bu kocada musluğu ters yönüne kapattım diye sona açmış .sular gelince ev talan su içinde .ben oğlumla uyurdum o işe giderken olmuş. Oğlum uyandı anne çişim dedi kalktım çocuğu WC ye götürecem ayağımı yere attım su Allah'tan elektrik caprmadi vantilatör açıktı oda suyun içinde yataklar yastıklar halılar herşey su üstünde yüzüyor. O halı kilimleri yıkadım evin içindeki suları çıkardım mutfak dolabı batmıştı sildim . ayaklarım ateş atıyor neredeyse okadar agriyorki bı dakika durmadım şimdi biraz oturdum .ben napacam bu adamla .yav madem sular kesilmis uyandır demi .bak hangi tarafa çevirdiğimi bilmiyorum haberin olsun de ama nerde sorumsuz herif
AaaaaaAşk olsun Merve bukadarmi habersizsin benden. Bizim hikaye biraz uzun ya barıştık öyle diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?