- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.169
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Biz oturma odasında uyuyoruz klima açıyoruz diye ben geceleri uyuyamıyorum zaten sabaha karşı uyudum saat 5 gibi .benle oğlum koltukta koca da yerde yatak sermistim orda . uyumadan önce klimayı kapatıp vantilatöru açtım oda kapısıda kapatırız genelde içeri isinmasin diye .kapı açık olsa ben zaten Su sesini duyardim kapalı diye duymadım .oda işe giderken tam tersi yönüne çevirmiş kapatacağına açmış suyu .oğlum uyandı WC ye götürecektim ayağımı yere atmamla suyun içine girdim.okadar çok su vardiki resmen ayağımın üstünü kapatıyordu .. velhasılkelam ben bu adamı parçalarim. Beni uyandirsaydi uyarsaydi sular kesik haberin olsun diyeO kadar süre sabah nasıl uyudunuz çocuğunuzla anlamadım yatak yastıl nasıl su oldu o kadar yükseğe su nasıl nereye kadar çıktı da oralara kadar battı? İnsanlık hali açmıştır olmadığını görünce normalde tekrar aynı yere çevrilip kapatılır unutmuş sular kesik diye uyandırsa ne olacak akşamdan tüm musluklar kapalı olunca aklınıza bile gelmezdi aynı şeyi bir anlık sizde yapabilirdiniz
Aynen öyle .ben uyumadan önce firin tüp herşeyi kapatirim her ihtimale karşı .sular kesiliyor uyandımda şok .Sorumlusu var mı bunlarin.. sinir hastasi ediyo bazen erkekler bizleri
Sadece elektrik carpmadigina şükrediyorum . vantilatör o suyun içinde çalışıyordu .fişini çektim sigortaları kapattım çok şükür birşey olmadıYine küs.... saka bi yana Allah'tan bisey olmamis yine sukur ki yaz gunundesiniz
Kızsanız ne.. bilerek mi yaptim denecek..Aynen öyle .ben uyumadan önce firin tüp herşeyi kapatirim her ihtimale karşı .sular kesiliyor uyandımda şok .
Allah korusun ofkelenmekte cok haklısınız . Ins bibdaha yaşamazsınız,Sadece elektrik carpmadigina şükrediyorum . vantilatör o suyun içinde çalışıyordu .fişini çektim sigortaları kapattım çok şükür birşey olmadı
DoğruKızsanız ne.. bilerek mi yaptim denecek..
Az dikkat et deseniz de farketmeyecek bi sonra baska olay olacak.. hepsi ayni..
Ben olsam vanayı kapatırım keşke sizde kapatsaniz yada başında bekleseniz gelene kadarGeçmiş olsun. Aynı durumu ben de yaşamıştım gecenin bir yarısı kızıma mama hazırlayayım derken şapır şapır su sesi ama evim eğimli banyo ve tuvalete direk gidiyordu susu kesilmişti ben de musluğu açık bırakmışım. O yüzden müsvedde filan ayıp oluyor ama
Böyle durumlarda artık kontrol manyağı olmayı tercih ettim ben. Vanayla filan uğraşamamBen olsam vanayı kapatırım keşke sizde kapatsaniz yada başında bekleseniz gelene kadar..benim ev öyle değil ya tam tersi banyo WC yüksekte odalar eğimli
Oda daha kötü ya tam kanserlik emin olamamakBöyle durumlarda artık kontrol manyağı olmayı tercih ettim ben. Vanayla filan uğraşamamellibin kere kontrol et yat uyu tamam
Bizim ev değil kira yeni taşındık .yoksa böyle bir gaflette bulunmazdimBunlarla uğraşacağınıza aç kapa musluk alın çevirme derdi bitsin.
Bunak ne kız tövbe yarabbimBenim eşim de böyle bunak. Arkasından sürekli ışıkları kapatırım, açık kalan fırını ocağı kapatırım. Konuşunca da söyleniyo oluyoruz. Ne diyim bilemedim allah sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?