Koca olacak şahıs bana tekme attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben bunu buraya bırakıp gidiyorum. konu sahibinin 5 yıl önceki konusu.
Adamın eli hep havadaymış zaten . Yine ailesi üzülür diye boşanmamış. Hır gür hep varmış yani anlayacağınız ilk defa olmuyormuş demek ki.
Ne desek boş bundan sonra , 5 sene önce demişiz gerekeni

kına mı yakacaksın yaşasa? mutlu mu olacaksın? ne kötü kalplisin ya için çürümüş belli. peki şiddeti benimsemek için ne yaşadın. Kimse benim başıma gelmez etmez demiyor ama gelirse yapılacak şey gayet açık. Kimse dalga geçmiyor alay etmiyor. Şiddetin varacağı son nokta ne? candan daha mı kıymetli şu koca?

kına mı yakacaksın yaşasa? mutlu mu olacaksın? ne kötü kalplisin ya için çürümüş belli. peki şiddeti benimsemek için ne yaşadınız
Hayır yaşayabilirim ama normalmiş gibi kanıksamam herkes yaşar senfe yaşayacaksın diye el ovuşturmam diyorum ya üzücü yaşadıkları hayat nasıl ve bunun normal olduğunu düşünüyorlar

Ben de şoklardayım.Ne kadar kötü kalplisiniz.

Hayır yaşayabilirim ama normalmiş gibi kanıksamam herkes yaşar senfe yaşayacaksın diye el ovuşturmam diyorum ya üzücü yaşadıkları hayat nasıl ve bunun normal olduğunu düşünüyorlar
aynen sanki herkes bunların kötü ilişkisine çok meraklı gibi hemen boşan tayfacılar diye etiketi yapıştırıyorlar. şiddet asla normal değildir hele pişman olunmamış şiddet ki ben böyle bir ilişkiye şahit olduğum için az çok biliyorum. Ben izlerken dayanamıyorum içinde yaşamak nasıldır kimbilir. çözüm yine kendilerinde ama kurtulmak isteyen yok

o konuda da sırf babam üzülmesin diye katlanıyorum demiş.. demek ki buraya babasının kronik rahatsızlığını yazması vs dediğimiz gibiymiş. sonra da ben boşanmayacağım demedim kiye döndü olay.

o konuda da sırf babam üzülmesin diye katlanıyorum demiş.. demek ki buraya babasının kronik rahatsızlığını yazması vs dediğimiz gibiymiş. sonra da ben boşanmayacağım demedim kiye döndü olay.
Yatak dışında saygı sevgi yok adamda, hakaret var, cinsellik olmayınca mahrum bırakma var, aileden uzak bırakma var, eli hep havada bir adam, hiç para istemezsen bşanırım deme var.. var oğlu var ..
Daha o zaman bile boşanmalı mıyım sizce diye sormuş konu sahibi ve babasını bahane edip boşanmamış,
Bir de böyle bir adamı 2. kez baba yapmış!

öyle demediğimiz halde, linç tayfası senin boşanmaya niyetin yok'çular diyor bize ama şuan kesin net diyorum 'senin boşanmaya niyetin yok !

5 yılda hiçbir şey değişmemiş diyemem, kavgalar tekme tokata dönmüş.
daha nereye kadar babam, çocuklarım var der bilemiyorum.
bir de sanki biz hanımefendinin düşmanıymışız gibi davranılıyor, tanımam etmem.. hiçbir kadın da bunları yaşasın istemem. yazınca nasıl biz suçlu oluyoruz anlamıyorum. boşanmaya öcü gibi bakılıyor, alt tarafı anlaşamazsın, aynı evde yaşamak istemezsin bir imza atar yolları ayırırsın yani. yok siz olsanız yapabilir misiniz, yok siz olsanız darp raporu alabilir misiniz..sanki boşanmanın ucunda ölüm var.

Kızım kardeşsiz kalmış diye üzülüyormuş konu sahibi.Galiba midesi bulandığı adamdan onu da yapmış.
Bir de 2018’de bana vurmaya cesaret edemez yazmış.Sonra karşılıklı şiddet başlamış.Tabi ki yine aynı bahaneler.Anne babam hasta,boşanamam.Bir yerde de kocasından iyi kazandığını yazmış.Belli ki bu hır gür hayatı seviyor ki kopamıyor.

En kötüsü de arkadaşın öğretmen olması. yani böyle durumlarda ne yapayım diyene yol gösterecek , danışılacak bir insan olması gerekirken, kendisinin tutumu içler acısı

En kötüsü de arkadaşın öğretmen olması. yani böyle durumlarda ne yapayım diyene yol gösterecek , danışılacak bir insan olması gerekirken, kendisinin tutumu içler acısı
Beni en çok etkileyen yaptığı şeyi normalleştirmeye çalışması.Ve bu insan bir öğretmen.Aklımdan bir sürü şey geçiyor.Umarım okulda çocuklara bu şekilde davranmıyordur.Ve evde ki iki çocuk bütün bunları görüyor.

Evliliğinizde artık saygı ve sevgi kalmamış. Hatanın büyüğü eşinizde fakat sizde pek altta kalmamışsınız. Haliyle yaşadıklarınız kolay değil psikolojik açıdan etkilenmişsinizdir. Bence direkt boşanma davası açıp ayrılın ikiniz içinde en hayırlısı olur. En önemlisi de çocuklarınız daha fazla etkilenmesin. Aileler böyle durumlarda emin olun koruma iç güdüsüyle sandığınızdan daha güçlü olabiliyor. Korkmayın derim.
Kadın kadının düşmanı kısmına da katılıyorum. Yine yargılayıcı tayfa gelmiş. Biraz şu an ki psikolojisini, yaşadığı hayal kırıklığını, zorlukları düşünüp bizden yardım talep eden birine ona göre daha hassas yaklaşabiliriz. Kimse yanlışı alkışlayın demiyor ama konu sahibinin hem yanlışlarını söyleyip, hem doğru yolu gösterebiliriz. Her şey insanlar için. Tahrik edici konuşmalar karşısında bence bu kadar saldırganlaşması çok doğal.

Boşver arkadaşım bunlara prim vermemek adına konuyu kapatıyorum,çünkü zaman kaybı,kendi mükemmel ve kusursuz ilişkilerinin tadını çıkarsın empati yoksunları

Anlaşılan kocanız kadar sizde saldırgansınız. Kısacası birbirimize şiddet uyguladık desenize..

Bir de buraya yazdığınız kadarıyla sizde pek sakin değilsiniz..

Sen ne hakla benim yıllar önce açtığım konuları buraya alıp bakın bakın bunlar da olmuş dersin hadsiz,sen kimsin.Kendin hiç konu açmamışsın aferin uyanıksın,millete akıl vermek dışında,sakın bir daha benim konuma yazma seni şikayet ederim.

Sizin içiniz çürümüş,ne hikmetse biz sizin eski mesajlarınızı gizlediğiniz için bakamıyoruz artık neler içeriyorsa gizlemişsiniz

1.50 lik boyunuz ile neden adamın üstüne atladiniz? Deli cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum, Allah'tan çok daha kötü yaralanmamışsınız.

Canım benim sen neysin acaba profilin gizli de gözükmüyor keşke açacak yüreğin olsaydı

Kamuya açık bir platformda aleni yazdığınız bir mesajı buraya taşıdım diye siz beni özel mesajla tehdit edemezsiniz hanımefendi.
Kaldı ki buraya taşımış olduğum mesaj burdaki konuyla alakalı bir mesaj. Size hakaret etmedik, küfür etmedik.. neyimi şikayet edeceksiniz pardon?
Ya da özel mesajla yaptığınız tehditteki gibi neyime dava açacaksınız?
Asıl siz haddinizi bilin!
Hakaret ve küfür içermediği sürece burda her üye konunuza her mesajı yazabilir, beklediğiniz cümleleri kurmadı , size haklısın demedi diye kimseyi şikayet ya da dava edemezsiniz!

Onun dışında, eşinizin ev yaşantınızı , hatta mahreminizi buraya taşıdığından haberi var mı mesela?
Bu daha çok dava açılabilecek bir konu da o yüzden soruyorum? Gerçi öğretmen olarak bunları bilmeniz gerekir ama yine de hatırlatayım dedim.

Kazen Mune konu sahibi burdan hakaret etmiş ve özel mesajla da aynı şekilde hakaret edip tehdit mesajı yazmıştır bilginize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…