İşte her aldatilan her erkeğin aldattığını her dayak yiyende herkesin dayak yediğini sanıyorHay maşaAllah 16 senede hakaret bile yok ha . Sahabelerden biriyle mi evlisiniz
Alamaz kusura bakma hiçbir kimse küçücük bir çizik için ona darp raporu veremez.Benim burada bacağım morarmışken,o kim oluyor ki bir çizikle gidip darp raporu alacak.çizik büyük olsa bile veremez,ben sabahtan beri bu mesajları ağlayarak yazıyorum,birBu tip durumlarda aglanacaksa sonra aglanir. Once isinize yarayacak isleri yapmaniz lazim. Daha evvelde soyledim esinizde size karsi uzaklastirma karari alabilir. O zaman evden gitmesi gereken siz olursunuz. Ondan once davranin
Alamaz kusura bakma hiçbir kimse küçücük bir çizik için ona darp raporu veremez.Benim burada bacağım morarmışken,o kim oluyor ki bir çizikle gidip darp raporu alacak.çizik büyük olsa bile veremez,ben sabahtan beri bu mesajları ağlayarak yazıyorum,birla gülenler dua etsin de başına böyle bir bela gelmesin
Ablacım,senin karşına bir insan evladı çıkmış,benimki çıkmadı napim soyu bozukmuş.Yani bu işler kader kısmet,kabul etmedim adama atladım dedim,burda yine beni suçladır e sen de adama atlamışsın diye.İşte her aldatilan her erkeğin aldattığını her dayak yiyende herkesin dayak yediğini sanıyoretrafınızdakileri erkekleri bilmem benim yanımda gezenler küfür edemez siz kabul edersiniz ondan banane afiyet olsun
Nasıl yani, 15 yıl 20 yıl sonra adam tekme mi atacak kocam yapmaz diyenlere? Gideyim ümüğünü sıkayım, az bekleyin. Belki de yapar. Deneyip geliyorum.Allah aşkına cevap vermeyin. Benim kocam yapmaz diyenler de yaşayınca bakalım darp raporu alıp boşanmak böyle basit olacakmi
Bakın ben yaşamadım ama yaşarsam ne yapacağımı yazdım.Ama kendisi inatla inşallah yaşayıp görürsün,kınadığını yaşarsın gibi yorumlar yapmış.Empati yapayım diyorum ama karşındakınin boğazına yapışmakla nasıl empati yapayım söyleyin?Şiddet uygulamak için nasıl empati yapabilirsiniz?Bunda bir sorun yok mu sizce?Şöyle bir empati yapabilirim.Karşımdaki insan benim boğazımı sıkarsa ben de tekme atabilirim.Bu yaşananların hiç biri normal değil ki.Ben yaşamadım yaşamam asla
Ben şöyleyimdir böyleyimdir
Biz birbirimizi çok seviyoruz çünkü kocamla diyerek hemcinsinizi kırmış oluyorsunuz
Doğru değil olanlar evet o da farkında ama siz yaşamadıysanız,aa bana böyle bir şey yapamaz vari yazmayın en azından.
Hepimiz kadınız empati yapın lütfen
Diğer yapılan yorumlar için bir şey diyemiyeceğim konu sahibi akıl almak için konuyu açtı yapılan yorumlar boşan,şikayet et şeklinde olabilir ona da o saygı duymalı.
Ama alaya vurunca olmuyor kırıcı oluyor.
Canım benım, kendine bunu reva goren sensin aklı basında olan hiç bir kadın bunu kabul etmez darp raporu alır bosanır, cag değişti yanıAlamaz kusura bakma hiçbir kimse küçücük bir çizik için ona darp raporu veremez.Benim burada bacağım morarmışken,o kim oluyor ki bir çizikle gidip darp raporu alacak.çizik büyük olsa bile veremez,ben sabahtan beri bu mesajları ağlayarak yazıyorum,birla gülenler dua etsin de başına böyle bir bela gelmesin
O da biliyor normal olmadığını o yüzden buradan destek aramış.Bakın ben yaşamadım ama yaşarsam ne yapacağımı yazdım.Ama kendisi inatla inşallah yaşayıp görürsün,kınadığını yaşarsın gibi yorumlar yapmış.Empati yapayım diyorum ama karşındakınin boğazına yapışmakla nasıl empati yapayım söyleyin?Şiddet uygulamak için nasıl empati yapabilirsiniz?Bunda bir sorun yok mu sizce?Şöyle bir empati yapabilirim.Karşımdaki insan benim boğazımı sıkarsa ben de tekme atabilirim.Bu yaşananların hiç biri normal değil ki.
bakın zaten boşanmayacaksın deme sebepleri "Annem babam deseniz yaşlı,babamın bir sürü kronik rahatsızlıkları var,evde 2 çocuk biri ergenlik bunalımında" yazması olmuş. eğer yol yordam soruluyorsa herkes bilir ki ilk adım darp raporudur. sonrası da zaten boşanma.. ama o cümlede annemi babamı üzemem, çocuklarım zaten ergen ne yapabilirim yatıyor.. eğer ilk konuda malumunuz böyle bir konudan sonra boşanacağım, nasıl ilerlemem gerekiyor dense emin olun burada herkes elinden geleni yapar, kaç kez hak hukuk konuştuğumuz belli konularda..Zaten bu hanım boşanmak istemiyorum kocamı seviyorum demiyor ne yapabilirim diye soruyor ama bazı minnoslar tabiki atladılar çekirge gibi olayaolay aslında kadının kadının düşmanı olması küçük görmesi burda ki bazı gruplar nefret ve kinle besleniyor
Ateş olsa cürümü kaAlamaz olur mu alir tabi. Zaten koruma aldiracagim diye tehdit etmis sizi. Keske konuyu actiginizda hemen hastaneye gitseydiniz
Sabah ilk isiniz darp raporu almak olsun
hayır o kişiden çok farklıyım,aynı olsak zaten anlaşırdık.Bana normal gelirdi yaptıklarıSiz de eşinizden çok farklı gelmediniz bana. Kavga dövüş normaliniz olmuş artık. Kendini savunmak başka karşındakine saldırmak başka kavramlar. Asla eşinizi aklamak için yazmıyorum zaten aklanacak bir tarafı da yok ama şu da bir gerçek ortada karşılıklı yaşanan bir fiziksel şiddet var. Evde iki çocuğunuz var böyle bir ailede büyümeleri doğru değil. Ruh hastası, sinir hastası olduğunu iddia ettiğiniz biriyle evlenen iki de çocuk yapan sizsiniz, çocuklar babalarını annelerini seçemiyor neticede. Boşanın ve psikolojik destek alın lütfen. Belli bir yaşın üzerindeki herkes kronik hasta zaten aileniz sizin mutluluğunuzu her şeyin önüne koyacaktır. Yarın darp raporu alıp sonrasında hemen avukatla görüşün derim
bir de bu cümleniz var.. evet yaşarsam darp raporu alıp boşanmam basit olur. asıl tekme tokatlık ilişkiyi devam ettirmem basit olmaz çünkü.Allah aşkına cevap vermeyin. Benim kocam yapmaz diyenler de yaşayınca bakalım darp raporu alıp boşanmak böyle basit olacakmi
Ateş olsa cürümü ka
hayır o kişiden çok farklıyım,aynı olsak zaten anlaşırdık.Bana normal gelirdi yaptıkları
Kusura bakmayın ben şiddet uygulayan tarafın üzgün olduğuna inanmıyorum.Ne yani,elim kırılsaydı da vurmasaydım mı?Kırılsaydı keşke.O da biliyor normal olmadığını o yüzden buradan destek aramış.
Empatiyi üzüntüsüne yapalım anlamında
Üzgünüm ama elestiriginiz ve büyük konuştuğunuz herşeyi kısa zamanda yaşamaya hak kazandiniz ve inanın yaşayacaksiniz hislerim çok kuvvetlidir kendi dilinizle asla dediğin herşey kapının ağzında seni bekler derdi büyükler hadi simdik biz de göz kirpalimİşte her aldatilan her erkeğin aldattığını her dayak yiyende herkesin dayak yediğini sanıyoretrafınızdakileri erkekleri bilmem benim yanımda gezenler küfür edemez siz kabul edersiniz ondan banane afiyet olsun
13 yıldır burdayım 13 yıldır aynı şeyleri yaxıyorum daha yaşamadım çünkü ilk yaşadığımda yapacağım şey bellidir sizin yapamadığınızÜzgünüm ama elestiriginiz ve büyük konuştuğunuz herşeyi kısa zamanda yaşamaya hak kazandiniz ve inanın yaşayacaksiniz hislerim çok kuvvetlidir kendi dilinizle asla dediğin herşey kapının ağzında seni bekler derdi büyükler hadi simdik biz de göz kirpalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?