Üniversite öğrencilerine hep tavsiye ettiğim şeydir, asla 3-4 insanla bütün üniversite yıllarını geçirmeyin, farklı insanlarla tanışın, bir kahve içme süresi kadar en azından sohbet edin, hep aynı grupla takılmak bir başarı değil. Farklı şeyler deneyin, imkanınız varsa gezin görün. Sevmek ya da devam etmek zorunda değilsiniz, klüpler varsa klüplere katılın, ne kadar farklı insanla tanışırsanız, farklı şey deneyebilirseniz o kadar iyi, ufkunuz böyle genişler. Türkiye'de insanlar hala kendi küçük çevresinde izole yaşıyor, birbirimizi tanımıyoruz, dolayısıyla birbirimizi öcü gibi görüyoruz hala.
Ben bölümümden dolayı çok fazla ders grubu değiştirmiştim, hepsinden de birşeyler öğrendim, 'aa ben seni çok soğuk sanmıştım tanımadan önce' lafını hem karşıdan duydum hem de ben başkalarına söyledim :) Çok iyi sandığım insanlar da çok farklı çıktılar, bu tecrübeleri genç yaşta edinmek daha iyi bence. Yalnız kalmak sizi korkutmasın, insan kendini en iyi yalnız kaldığında tanır ve geliştirir.
Siz gidip insanlar bir merhaba deyin, sohbeti başlatın gerisi gelecektir, tabi ki her defasında olumlu cevap alamayacaksınız, ama bunlar sizi korkutmasın, bu da olayın doğasında var, herkesle yıldızınız barışmayabilir. Ama size çok şey katar.