koca ve ailesi: ailem

Yorgunbeden

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
140
86
18
Kızlar selam. Çok canım sıkkın artık boğuluyorum. Kısa özetle geçmek gerekirse kaçarak evlendim. Ailem vermediği için değil aileme sormadan kaçtım direk. Cahillik değil bu en büyük salaklık. Ben kaçmama ragmen ailem ilerde kızımın içinde uhde kalmasın dedi evimin mobilya borcuna kefil oldular halılarımı çamaşır makinemi vs ailem aldı. Kaynana olacak şahıs tam ruh hastası oğlunu hem benden hem ailemden kıskandı. Eşim ilk zamanlar ailemden çok utandı ben kızlarını kaçırdım bir kere kötü söz söylemediler ve bunları yaptılar diye. Ama annesi tam baş belasıydı o kadar çok şey yaşadım ve yaşattıki taş olsa çatlar. Bu arada kaçtığım için değil cunku kendi de kacmis insan oğlunu kıskandığı için yapmadığını bırakmadı hatta öyle ki en son şiddet içerikli kavga oldu ve artık hiç görmüyorum onu. Eşim bi öyle bi böyle yaptıkları için bi kızıyor bi değişiyor. Durumlar böyle olunca 3 yıllık evliyim ama benim ailemi ne yemeğe alıyorum ne biseye laf yapacak biliyorlar kendileri gelmiyorlar evime gelip en fazla yarim saat durup bisey yemeden icmeden gidiyorlar ki bu da kirk yilda bir olan birsey. ama biz aileme gidiyoruz yani gidiyorduk ben annesiyle o durumdan sonra eşim aileme karşı tavırlı olmaya başladı bi iki laf söylemeye kalktı ağzının payını verdim bi kere işine dahi karışmayan insanlar ve her konuda yardıma koşan insanlar nankör olma diye. Neyse bugün anneme gidecektim esim kahveye gidecekti arkadaşlarınla. Bebeğimiz olduğu için ve bizde de araba olmadığı için babam her zaman ki gibi gelip bizi aldı. Arabaya binďi eşim yine babamla konuşmuyor babam nasılsın vs diyor kısa konuşup sen dahi sormuyor gerildikçe gerildim. Madem konuşmayacaksın arabasına binme veya bi yere gidince arabasını isteme adamın. Kardeşimin yemin töreni vardı ailem dün ordan geldiler. Insan yalandan da olsa yolculuk nasıl geçti vs diye sorar telefonu almış eline video izliyor neyse eşimi ineceği yerde indirdik anneme gittik tabi benim mod düştü ama çaktırmıyorum babamda bozuldu galiba ama o da çaktırmadı bana. Yemek falan yedik muhabbet ettik aradım eşimi ne zaman geleceksin sen geç eve ben sonra gelirim dedi tamam dedim ama anahtarı almamışım. Aradım kahvenin ordan geçin vereyim dedi iyi dedim erkek kardeşim eve bırakacaktı yanında arkadaşıda varmış arabada gittik kahvenin oraya eşim kapıyı açtı arabanın anahtarı verdi ve gitti kimseyle birşey konuşmadan ben sadece sen neden gelmiyorsun dedim oyuna oturduk ayıp olmasın dedi arkadaşlara kardeşime selam falan vermedi kapattı kapıyı bende eve geldim ayrıca bu saat oldu eşim halen yok. Kizginligim kendime ben aileme nankörlük yapip kaçtım allah ta verdi belami. Böyle insanlarla ailemi muhatap eden benim.

Artık olan olmuş ama eşinizin yaptığı gerçekten hiç hoş değil. Aileniz yanınızdaysa , arkanızdaysa gidin birazcık onların yanına ? Belki hatasını anlar . Hiç tahammülüm yok aileye karşı yapılan saygısızlıklara . Kendilerini ne zannediyorlar acaba ..
Neden gideyim ki onlarda bu durumun farkında ve benim mutluluğum için ses çıkarmıyor. Ama arkamdalar bu yüzden dahi sorun yaşamıştık zamanında ailem arkamda diye. Ben annesi ile görüşmüyorum diye kısasa kısas yapıyor aklınca. O ruh hastası bebek kucağımda iken bana vurdu bunu aileme söyleseydim ortalık karışırdı. Insan utancına ailemin yüzüne bakamaz onlar eşime hep iyi davranıyor o halen nankörlük pesinde

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ...Bende kaçarak evlendim malesef bi yanım halen buruk 10 yıldır...kaçarak evlenenlerin çoğuna ailesi yardımcı olmaz benim ailemde yardımcı oldu eşya konusunda ama her aile yapmaz bunu.Kv ile hiç muhatap olupta kendini uzme kafana takma ben kafaya taktım ne oldu biliyormusun sıkıntı stresten mide hastası oldum senelerce çektim.Eşini de karşına alıp güzel bi konuşma yap derim ne oluyor sana diyerek ...

Eşiniz olgunlaşmamış ve annesinin etkisinde kalıyor büyük ihtimalle.Böyle tip kayınvalideler oğullarını gerçekten sevmiyor gelinle rekabet etmek için oğluna kullanıyor.Siz evi terk etseniz eşinizin de eski kıymeti kalmaz kayınvalideniz için emin olun.Tabii ki evladı atmaz satmaz ama çok da üstüne düşmez.Eşinizi karşınıza alıp konuştunuz mu hiç?

Esinizde ki rahatlığa bak hem konuşmuyor hemde arabalarına biniyor insanların... Anneniz babanız belli ki çok iyi insanlar sizi düşündükleri için bir kere lafını bile etmemişler onlar adına üzüldüm gerçekten..
Ailenizi ezdirmeyin. Arabanız yoksa taksiyle bıraksın bir zahmet karısını çocuğunu , konusmayacaksa madem tamamen ilişkisini kessin babanızla. Kaynananiz dolduruyor belli ki eşinizi..

Size niye kactiniz demeye gerek yok kendiniz farkındasıniz zaten hatanizin. Bundan sonra yapacağınız o kocayı muma çevirmek ve ailenize hürmet etmesini sağlamak olsun

Aileniz ne kadar geniş gönüllü davranmışlar. Onlar için çok üzüldüm. Ki siz de onları çok üzmüşsünüz. Bu muameleleri aileniz haketmiyor. Eşiniz de hiç olgun davranmamış. Bir de neden ailenizle adam gibi konuşmuyor tam anlayamadım. Bence eşinizin ailesinize karşı saygısızlığı ile ilgili bir konuşun.

Eee siz yetmemiş bir de bebek yapmışsınız böyle bir adamdan. Dedikleri gibi olan olmuş ama ailenize çok üzüldüm.
Kaçmanın verdiği utancliktan
Eee siz yetmemiş bir de bebek yapmışsınız böyle bir adamdan. Dedikleri gibi olan olmuş ama ailenize çok üzüldüm.
Emin ol bu farklı bisey kaçtığım ve onları üzdüğüm için o kadar çok pişman oldum ki zamanında boşanıp çevrenin diyecekleri ile bi kere daha burukluk yaşasınlar istemedim cezamsa cekeyim dedim

Neden gideyim ki onlarda bu durumun farkında ve benim mutluluğum için ses çıkarmıyor. Ama arkamdalar bu yüzden dahi sorun yaşamıştık zamanında ailem arkamda diye. Ben annesi ile görüşmüyorum diye kısasa kısas yapıyor aklınca. O ruh hastası bebek kucağımda iken bana vurdu bunu aileme söyleseydim ortalık karışırdı. Insan utancına ailemin yüzüne bakamaz onlar eşime hep iyi davranıyor o halen nankörlük pesinde

E hala neden gideyim ki diye soruyorsunuz ?
Ailenize saygısı yok , dolayısı ile size de ..
Size vurdu , saçma sapan kısasa kısas yapıyor siz hala neden gideyim diye mi soruyorsunuz ?yanlış yazdınız herhalde ‘neden kalayım ?’ diyecektiniz ..

E hala neden gideyim ki diye soruyorsunuz ?
Ailenize saygısı yok , dolayısı ile size de ..
Size vurdu , saçma sapan kısasa kısas yapıyor siz hala neden gideyim diye mi soruyorsunuz ?yanlış yazdınız herhalde ‘neden kalayım ?’ diyecektiniz ..
Vuran kaynanaydi. Kısasa kısası annesiyle görüşmüyorum diye kendi de gitmiyor telefonda görüşüyor sadece derslik tavırlar içersinde ailemin yanına gideceksem kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerekiyor annem çalışıyor bebeğime bakıcı tutup üç kuruş vasıfsız eleman maaşı ile zor yük olmak istemiyorum. Maddi durumları ahım şahım durumunda değil. Geleceğim adına da kaçmak gibi anı ve salakça koru körüne adım atmak istemiyorum. Açıktan okuyorum üniversitem bitsin çocuğum kreşe verilecek yasa gelsin ben ise o kreşe gider. Bu zamana kadar hayat ne gösterir bilinmez. Anı karar verip hayatıma maal olmasını istemem he bu pişman olurum diye düşünce değil. Kararımı verdiğim zaman ayaklarımın üzerinde durabileyim diye

Eşiniz olgunlaşmamış ve annesinin etkisinde kalıyor büyük ihtimalle.Böyle tip kayınvalideler oğullarını gerçekten sevmiyor gelinle rekabet etmek için oğluna kullanıyor.Siz evi terk etseniz eşinizin de eski kıymeti kalmaz kayınvalideniz için emin olun.Tabii ki evladı atmaz satmaz ama çok da üstüne düşmez.Eşinizi karşınıza alıp konuştunuz mu hiç?
Ne konuşacaksın ki annesi kendi dedi boşan boşan diye oğlu da yeter alıp başımı gidecem ikinizi de bırakıp dedi git diyor kadın hayatımda böyle değişik cinsler görmedim yaşadıklarım o kadar dolu dolu şeyler ki cevremde ki arkadaşlarım şaşıp kalıyor

KK anlatılan eşlerden yaka silktim vallahi saçma sapan oturmamiş karakterler
Hakikaten ya, sanki evlenirsem ben de bunları yaşayacak gibi sanıyorum.

Senin içinde heves kalmasın diye kına yapıp eşya alan aile
Bebeğinle baş tacı eder, zaten yeterince işittiler lafları
Artık duymuyorlardır bile.
Ailene git, Bebek masrafını ödeyecek zaten babası
1 tencere yemeği bölüşüp yersiniz sen çalışana kadar

Aynen neden gidesiniz ki altı üstü size vurmuş ailenize saygısızlık yapıyormuş falan zaten bu konuyu neden açtınız ki?

Canim ailene çok üzüldüm, insanlar iyilik yapıp nankörlük görüyorlar yazık. Eşinin yaptıkları yenir yutulur değil. Ben de eşimin ailesiyle görüşmüyorum çünkü bana çok pislikler yaptilar. Eşim bir ara bana tavır aldı soğuk davrandı falan ama aileme asla yansıtmadı. Yapamazdı çünkü benim ailem ona hiçbir kötülük yapmadı aynı senin ailen gibi hep iyilikleri olmuştur. Seninkini annesi dolduruyor bence, benım kv olacak şahıs da çok doldururdu ama eşim kendisi farketti neyın ne olduğunu.

Birincisi çok şanslısınız ki arkanızda duran bir aileniz var.
İkincisi de nasılsa kaçarak evlendim cezam bu demekki deyip kesinlikle bu adamı çekmeyin , sinmeyin. Kaçtığınız halde arkanızda olan aileniz şuanda da ne karar alsanız yine arkanızda durur.

Ve üçüncü olarak diyeceğim de kayınvalidenizin size vurduğunu ailenize kesinlikle ama kesinlikle anne babanıza söyleyin. Babanız eşinizi karşısına alıp benim kızıma en ufak bir yanlış görürsem çeker alırım derse o zaman böyle abuk subuk davranamazlar. Eşiniz sizin kaçıp evlendiğiniz için boynunuz bükük sanıyor, ne yapsam kaskelen alttan alır ailesine diyemez sanıyor. Ailenize kv yi anlatın bakın noluyor sonra.

Aileniz için çok üzüldüm. Böyle iyi insanlar, böyle bir nankörlüğü haketmiyor.. cok ayıp.. muhtemelen sizin ailenizin tum olumsuzluklara ragmen böylesi fedakar ve iyi insanlar olup da, kendi ailesinin olmamasını içerliyor, sonra da hırsını ailenizden almaya çalışıyor..

Yüzsuz yüzsúz ya. Resmen arsız. Binmesin adamın arabasina. Sanada pes yani. Insan o sinirle kalkip gider ne diyim. Bir tabak fazla yemek cikicak. Ki ailen kabul eder gibi duruyo. Evin islerini halledersin bebegine bakarsin.

Back
X