- 8 Ekim 2017
- 140
- 86
- 18
- Konu Sahibi Yorgunbeden
Kızlar selam. Çok canım sıkkın artık boğuluyorum. Kısa özetle geçmek gerekirse kaçarak evlendim. Ailem vermediği için değil aileme sormadan kaçtım direk. Cahillik değil bu en büyük salaklık. Ben kaçmama ragmen ailem ilerde kızımın içinde uhde kalmasın dedi evimin mobilya borcuna kefil oldular halılarımı çamaşır makinemi vs ailem aldı. Kaynana olacak şahıs tam ruh hastası oğlunu hem benden hem ailemden kıskandı. Eşim ilk zamanlar ailemden çok utandı ben kızlarını kaçırdım bir kere kötü söz söylemediler ve bunları yaptılar diye. Ama annesi tam baş belasıydı o kadar çok şey yaşadım ve yaşattıki taş olsa çatlar. Bu arada kaçtığım için değil cunku kendi de kacmis insan oğlunu kıskandığı için yapmadığını bırakmadı hatta öyle ki en son şiddet içerikli kavga oldu ve artık hiç görmüyorum onu. Eşim bi öyle bi böyle yaptıkları için bi kızıyor bi değişiyor. Durumlar böyle olunca 3 yıllık evliyim ama benim ailemi ne yemeğe alıyorum ne biseye laf yapacak biliyorlar kendileri gelmiyorlar evime gelip en fazla yarim saat durup bisey yemeden icmeden gidiyorlar ki bu da kirk yilda bir olan birsey. ama biz aileme gidiyoruz yani gidiyorduk ben annesiyle o durumdan sonra eşim aileme karşı tavırlı olmaya başladı bi iki laf söylemeye kalktı ağzının payını verdim bi kere işine dahi karışmayan insanlar ve her konuda yardıma koşan insanlar nankör olma diye. Neyse bugün anneme gidecektim esim kahveye gidecekti arkadaşlarınla. Bebeğimiz olduğu için ve bizde de araba olmadığı için babam her zaman ki gibi gelip bizi aldı. Arabaya binďi eşim yine babamla konuşmuyor babam nasılsın vs diyor kısa konuşup sen dahi sormuyor gerildikçe gerildim. Madem konuşmayacaksın arabasına binme veya bi yere gidince arabasını isteme adamın. Kardeşimin yemin töreni vardı ailem dün ordan geldiler. Insan yalandan da olsa yolculuk nasıl geçti vs diye sorar telefonu almış eline video izliyor neyse eşimi ineceği yerde indirdik anneme gittik tabi benim mod düştü ama çaktırmıyorum babamda bozuldu galiba ama o da çaktırmadı bana. Yemek falan yedik muhabbet ettik aradım eşimi ne zaman geleceksin sen geç eve ben sonra gelirim dedi tamam dedim ama anahtarı almamışım. Aradım kahvenin ordan geçin vereyim dedi iyi dedim erkek kardeşim eve bırakacaktı yanında arkadaşıda varmış arabada gittik kahvenin oraya eşim kapıyı açtı arabanın anahtarı verdi ve gitti kimseyle birşey konuşmadan ben sadece sen neden gelmiyorsun dedim oyuna oturduk ayıp olmasın dedi arkadaşlara kardeşime selam falan vermedi kapattı kapıyı bende eve geldim ayrıca bu saat oldu eşim halen yok. Kizginligim kendime ben aileme nankörlük yapip kaçtım allah ta verdi belami. Böyle insanlarla ailemi muhatap eden benim.