Koca ve Güven!

FFKamile

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
91
1
6
İstanbul
Merhaba kızlar!😞.Beni aylarca deli eden konu var.Kocam internette bisürü kadınla konuşmuş,ve birisiyle 2 kere görüşmüş çay içmiş.😞.Ben internetten yakalayınca çok agladım,Bana zaten bıraktığını söyledi,pişman olduğunu...Ama ben güvenemıyorum artık.Onun asla böyle bişey yapabileceğine inanmazdım.Kaç ay geçti,ama ben güvenemıyorum,hala aglıyorum,içinde korku var .

Son düzenleme:
guvenemezsınde kolay değil cünkü. ve emın ol hayatın boyuncada guvenemeyeceksın.acaba dıyeceksın hep. ya baskasıyla gorusuyorsa ya bırıne baktıysaa dıye işin zor canım. ne kolay dıyorsun dıyeceksın ama yınede diyorum. affetme bas tekmeyi

Olmaz,tekme atamam.oğlum var 6 yaşında.nereye gideyim ki?gidecek yerim yok.çok kötüyüm yaaaa 😞.

insanların gözünde bi evliliği bitirmek nekadar kolaylaşmış böyle bas tekmeyi nedir ya tamam hani eşinin yaptığı hiç iyi bişey değil ama neden yapıyor acaba neden gözü dışarı kayıyor pardon ama bunuda araştırmaak gerek gereken ilgiyi göstermedn mi acaba kocana da böyle uzaklaaşmş senden

Öyle bir adama güvenmeyin zaten.
Ya bu şekilde yaşayacaksınız ya da ayrılacaksınız. Ortası yok.

Ben de böyle düşünüyorum mutlaka seninde yaptığın ufak tefek de olsa hatalar vardır ilgisizlik gibi mesela ya da kendine özen göstermeme, monotonluk vs gibi kendini üzme seni anlıyorum atlatılması zor bir durum ancak kendine olan güveninin önüne geçirme sakın bir zamanlar sana nasıl aşık olup evlendiyse yine o günlere dönebilirsiniz

sunu da anlamiyorum biz kadinlar kendimizi salinca, bakimsiz olunca ve erkegimize olan ilgiyi azaltinca hemen onlarin aldatmasi veya baskalari ile görüsmeleri gerekir? biz erkeklerin her türlü odunlugunu yeri geldigi zaman ilgisizligine katlanalim ama onlar ilgisiz kalinca hemen aldatmaya tesebüs etsinz yok ya yok öyle bi dünya.
bence sucu kendinizde aramayin ama ve ne olur ne olmaz baskalari ile görüsmelerinin kayitlarini da saklayin insAllah zamanla affedersiniz esinizi ve bi daha bu tarz bi olay yasamasiniz ki umarim esiniz de gercekten sizi üzdügü ve yaptigi hatadan dolayi pisman olur

aa olurmu kesin kadın bişey yapmıştırda aldatılmıştır, bakımsızdır ihmal etmiştir falan haketmiştir yani

Benim annem bakımlı,hoş, güzel, yaşından en az 10 yaş genç görünüyorda ne oldu? Adam annemden yaşlı kadınla aldattı annemi. Kanında, ruhunda varsa değişmez,değiştiremezsin.. Çok teferruatlı bilgi vermemişsiniz ama inşallah bir dayanağınız,maddi güvenceniz vardır. Evli olupta başka kadınlarla buluşan bir adamla evli kalmanızı hiç önermem. Gerçekten çocuğunuzu düşünüyorsanız tekrar etraflıca iyice bir düşünün. Çocuğum nasıl bir ortamda büyüyecek bu ortam sağlıklı mı olacak diye? Çünkü çok iyi bilirim ki bu durumlarda hiçte büyümesi kolay bir ortam değil.. Allah yardımcınız olsun. yine daha iyi bilir, en iyi kararı siz verirsiniz. Benim ki sadece bir fikir.Bizzat yaşamak zorunda oldugum durumlardan bildigim

Yok yok ,bakımlıyım. Evet bi ara ona soğuk davranmıştım ama olsun,böyle bişey yapması doğru değil

tbiki doğru değil hiçbi kadın aldatılmayı haketmez, bakımlı bulmuyosan defolup gidersin ayrılırsın aldatmak niye,ozaman bizde erkekleri beğenmemeye başlayınca aldatalım öylemi

Gidecek yeriniz olması gerekmiyor, gidecek yer yaratmanız gerekiyor. Eğer ayrılacaksanız bir iş bulun, zorluk çekersiniz elbet ama her gün bu işkence ile yaşanmaz, bekara boşamak kolay derler, başka bir şey olsa şöyle yapın, katlanın belki düzelir derdim ama bu aldatmak...Ha belki pişmandır, belki hayatı boyunca hiç bir şey yapmayacak tekrar ama bir süre siz ona tekrar güvene kadar uzun bir zaman ve çaba harcaması gerekecek, bunu göze alıp size tekrar ispatlaması lazım.

İspatlayım diyor ,ama nasıl ?bilemiyorum

sevgilimle aldatmak konusunu konuşuyorduk dün adam parayı buldumu evini değiştirir arabasını değiştirir yürümesini değiştirir konuşmasını değiştirir sonra eşini değiştirir dedi.ne demek o şimdi dedim o zaman sen hiç parayı bulma dedim.güldübugünde konu a.çıldı yine dediki bende parayı bulursam şirkette toplantılarım olur telefona bakmayabilirim dedi sen naparsın o zaman dedi bende senin yaptığın gibi yaparım dedim.öyle birşey yok diyor bu erkekler hep aynı herhalde kime güvenip evleneceğiz bilemiyorum

Eşini mi değiştirir 😳.? Offfff

ben herkesin bir şansı hakettiğine inanırım hele ki bu bizim hayat arkadaşımız evladımızın babası....eğer gerçekten pişmansa güveniyormuş gibi yapmaya değer....tabiki içini kemirecek affedemeyeceksin kii bunu ona da söylemen lazım....zamana ihtiyacın olduğunu,aklından kolay gitmediğini ve kendisine tekrar güvenmen için yine kendisinin çaba göstermesi gerektiğini bildir ona....

çok hassas bir dönem Allah yardımcın olsun her nekadar zor olsada bu dönemde sürekli sen şöyle yaptın böyle yaptın gibi cümleler kurmamaya çalış aksi halde unutman daha doğrusu affetmen zorlaşır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…