Koca ve Maas

hostes_destan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
66
17
88
39
Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum. Oda evlenince ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Aldigim maasi mecbur bilebilir.
Bu durumda ne gider göstererek 1000 lira gizleyeyim

Ejder meyveli smoothie içiyorum her gün desen kurtarır mı acaba

Bence yalan söylemek zorunda kaldığın ve yalanlar ortaya dökülünce problem yaşayacağı kişilerle evlenmemeli insanlar.

Ve arkadasında durmayacağı şeyleri yapmamalı da anne babana ödediğin para problemse bunu saklamak yerine işine gelirse diyebilmeli.

5000 lira maas aliyorum.
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum. Oda evlenince ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Aldigim maasi mecbur bilebilir.

Bence söylemelisiniz ileride öğrenirse daha kötü sonuçlar doğurabilir

5000 lira maas aliyorum.
Öyle bi hata yapma maaşını ve ödediğini net bildir ucunda ölüm yok bir gizlersin iki gizlersin onu öğrendiğinde diyecek kimbilir sadece bunu değil nerelere giderleri vardır diye az oara değil 1000tl

Soyle canm sıkıntı olmasn ben de faturalarını odedim b kac ay annemn sesi cıkmadı memurum ben esim kendş işi ama snra olay oldu basladı soylenmeye para koycaz kenara kardes. Devralsın felan fıstık bende aynı seyi o yapamasın diye mecbur odemeyi brakdım ama bence evlennce zaten olmamalı artık ama blemedim

5000 lira maas aliyorum.
Ayıp değil mi yaptığınız? Onun parası sizin paranız, sizin paranız sadece sizin paranız.

Ailene vereceğin 1000 liranın hesabını yapan adamla evlenme .Sen kazanıyorsun ,nasıl kullanmak istediğin de senin tasarrufunda olmalı. Ailenle ilgili hiçbir konuda nişanlına söz hakkı verme ,çok başın yanar sonra .ortak hesaba para atarsin ,ailene vermezsin ama o ailesine verirken sana sormaz bile

5000 lira maas aliyorum.
Eşinizle maaşınızı bir tutmak zorunda değilsiniz. 5000 tl alan biri okumuş iyi bir mevkidedir diye düşünüyorum. Eşinizle ay başı bi hesap yapıp üzerinize düşeniverin gerisi sizi ilgilendirir. Daha ortada çocuk yokken maaşı şimdiden verirseniz kurtaramazsınız. Asıl soruna gelince eşiniz olacak insana yalan söylemeniz baştan hata bu olay çok büyük sıkıntılara sebebiyet verebilir. Eşinizi kendi yerinize koyun ne tepki verirsiniz? Ben şahsen çok bozulurum

Back
X