Yok degil bi arada klozetin tepesinde telefonla oyun oynardi onu birakti şükürEğer sürekli uzun kalıyorsa sağlık problemi olabilir,basur gibi.
bende oyle sanmıstım vallahıBen tuvalette sadece ihtiyac giderilir saniyordum bu aklima hic gelmemisti
Ben bilirim kesin bosaldi bu wcnin kapisinin deligi olsa bakardimda yok kilit varkabız olmuştur belkinefes nefese kalmış zorlanmış demekki
bu da bir ihtiyac demek kiBen tuvalette sadece ihtiyac giderilir saniyordum bu aklima hic gelmemisti
Ben bilirim kesin bosaldi bu wcnin kapisinin deligi olsa bakardimda yok kilit var
bende wcden ağlayarak çıkıyorum..
kocam görse sevgılımden ayrıldım sanar..
ne bılcek pokumla vedalaşmamın böyle acıklı oldugunu
bende wcden ağlayarak çıkıyorum..
kocam görse sevgılımden ayrıldım sanar..
ne bılcek pokumla vedalaşmamın böyle acıklı oldugunu
sabunun şapırtısı mı kisakur sukur ses cikarip nefes nefese kalmak mi.. bi insan kendi bosaldiginda yorulmaz ki nefes nefese kalsin.. ayrica sakur sukur eden ne onu anlamadim
Ayy deme oyle aliskanlik olursa napcam?adami wc de rahat birakin yahu ne yaparsa yapar
evlisiniz diye özeline bu kadar parmak sokmayin bence
sonuclari hüsran olur
adam wc de grup sex yapmis olamaz degil mi
masturbasyon yaptiysa yapti
bu onun ne sapik oldugunu gösterir ne azdigini
İlk kez oluyosa bu kadar sey yapmayin bence.Ama aliskanlik seklindeyse bisey diyemicemIlk defa karsilastim normalde tuvalette uzun kalir ama 25 dk kalmazdi gittim dinledim bayildimi noldu dedim yok bayilmamis şak suk sesler gelince tansiyonum firladi yattim
Sabun yokki wcdesabunun şapırtısı mı ki
Soylemez utanir o baya utangaçBöyle bir şey yapsada neden söylemesin ki
e ne o zaman ?? sakur sukur edecek ne var wc de ?Sabun yokki wcde
Sencee ne o zaman ?? sakur sukur edecek ne var wc de ?
Evet harama gitmiyo ama ihtiyacini giderebilecegi bi esi var .Bi kadin olarak ben kendimi yetersiz hissederim sahsen esim benle degil de masturbasyonla cinsel ihtiyaclarini gideriyosa.Eşi helali tamam da adam harama gitmiyo ki zaten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?