KOCACIGIM NE YAPIYOR ARTIK MERAK ETMIYORUM!!!

Hamilelikte belli bir aya kadar seks yapılabiliyor. Bu hamilelik de sorunlu geçecek diye bir kural yok kendinizi şartlamayın bence.
Onceki hamileligimde dusuk tehlikesi vardi ve 5 yildan sonra oldu bebegimiz tamam bebegimin sagligi onemli esim icinde benim icinde ama yakinlasmamiz olmadigi icinde kendimi kotu hissettim esim oyle dusunme bebegimizi kucagimiza sag salim alalim sen uzulme dedi o hep destek oldu bana 2.cocuguda kendisi cok istiyor yasim gecmeden olsun diyor ben ilk defa karsilasiyorum boyle bir durumla cok garibime gitti cok kizdimayrica desteginiz icin cok tesekkurler konu fake degil gercek

Benim Esim de bi civara yakar girer WC ye. Sigara bitene kadar cikmaz. Alaturka değil WC allahtan yoksa dizler tutmazdi:)

fanteziye bile dökülebilir bence bu iş madem yapamıyorlar
sen adama onu yasakla bunu yasakla sıkboğaz et sonra ay kocam bana yanaşmıyor
ne hoş
Aynen yasaklar cazip geliyor maalesef.
Bence aliskanlik olmadigi surece mast.yapabilir evli ciftler.
Ama ben bu adamin baska sikintisi oldugunu dusuyorum. İnsan mast.yaparken nefes nefese kalmaz ki aksine rahatlar. Ama cinsel iliskide efor sarfettigin icin kalirsin nefes nefese.
Bence bu adamin saglik sorunu var.

Ben size inanıyorum ama üzülecek durum değil bu. Eşimle evlenmeden evvel çok sık birlikte olurduk şimdi iş ev işi yorgunluk derken azaldı. Ben de bazen endişeye kapılıyorum ama neler var okuyoruz ... Eşinizinki çok masum inanın.

fanteziye bile dökülebilir bence bu iş madem yapamıyorlar
sen adama onu yasakla bunu yasakla sıkboğaz et sonra ay kocam bana yanaşmıyor
ne hoş
Kocam bana yakinlasiyodu adetim 8 gun surdu 1 gun daha bekleyemedimi ben sordum sen niye nefes nefes kaldin bosaldinmi dedim yok ne bosalmasi dedi sonra bana sariliyo opuyo fln ben adetliyim yapma dedim eee tuvalette bosaldiysa 2.vdefa bana niye sirnasti

Biraz tombis ondan olabilir

Sonucta durdugu yer tuvalet isterse saatlerce dursun en fazla ne yapabilir biriyle konusmus olsa duyardın öyle birseyde yok ortada fazla kafani yormaya degmez

iyi de her tuvalete girdiginde mi bu kadar uzun süre kalıyor yoksa arada sırada mı ?

Esim masum biliyorum baska bir kadin yok telefonu ortada saklisi gizlisi yok burosuna giderim gelme demez hatta mutlu olur ben ilk defa karsilasinca boyle biseyle uzuldum benden isteseydi bi sekilde rahatlatirdim oda biliyo bunu daha sonra sirnasti ama sinirlendim bikere dokundurmadim

Bence boşuna üzüyorsunuz kendinizi. Regl olduğunuz için yanaşamamış olduğundan rahatlama ihtiyacını kendisi gidermiş olabilir. Karnınız ağrıdığı için de bencillik edip sizi yormak istememiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…