Onceki hamileligimde dusuk tehlikesi vardi ve 5 yildan sonra oldu bebegimiz tamam bebegimin sagligi onemli esim icinde benim icinde ama yakinlasmamiz olmadigi icinde kendimi kotu hissettim esim oyle dusunme bebegimizi kucagimiza sag salim alalim sen uzulme dedi o hep destek oldu bana 2.cocuguda kendisi cok istiyor yasim gecmeden olsun diyor ben ilk defa karsilasiyorum boyle bir durumla cok garibime gitti cok kizdimHamilelikte belli bir aya kadar seks yapılabiliyor. Bu hamilelik de sorunlu geçecek diye bir kural yok kendinizi şartlamayın bence.
Aynen yasaklar cazip geliyor maalesef.fanteziye bile dökülebilir bence bu iş madem yapamıyorlar
sen adama onu yasakla bunu yasakla sıkboğaz et sonra ay kocam bana yanaşmıyor
ne hoş
Onceki hamileligimde dusuk tehlikesi vardi ve 5 yildan sonra oldu bebegimiz tamam bebegimin sagligi onemli esim icinde benim icinde ama yakinlasmamiz olmadigi icinde kendimi kotu hissettim esim oyle dusunme bebegimizi kucagimiza sag salim alalim sen uzulme dedi o hep destek oldu bana 2.cocuguda kendisi cok istiyor yasim gecmeden olsun diyor ben ilk defa karsilasiyorum boyle bir durumla cok garibime gitti cok kizdimayrica desteginiz icin cok tesekkurler konu fake degil gercek
Kocam bana yakinlasiyodu adetim 8 gun surdu 1 gun daha bekleyemedimi ben sordum sen niye nefes nefes kaldin bosaldinmi dedim yok ne bosalmasi dedi sonra bana sariliyo opuyo fln ben adetliyim yapma dedim eee tuvalette bosaldiysa 2.vdefa bana niye sirnastifanteziye bile dökülebilir bence bu iş madem yapamıyorlar
sen adama onu yasakla bunu yasakla sıkboğaz et sonra ay kocam bana yanaşmıyor
ne hoş
Biraz tombis ondan olabilirAynen yasaklar cazip geliyor maalesef.
Bence aliskanlik olmadigi surece mast.yapabilir evli ciftler.
Ama ben bu adamin baska sikintisi oldugunu dusuyorum. İnsan mast.yaparken nefes nefese kalmaz kiaksine rahatlar. Ama cinsel iliskide efor sarfettigin icin kalirsin nefes nefese.
Bence bu adamin saglik sorunu var.
Esim masum biliyorum baska bir kadin yok telefonu ortada saklisi gizlisi yok burosuna giderim gelme demez hatta mutlu olur ben ilk defa karsilasinca boyle biseyle uzuldum benden isteseydi bi sekilde rahatlatirdim oda biliyo bunu daha sonra sirnasti ama sinirlendim bikere dokundurmadimBen size inanıyorum ama üzülecek durum değil bu. Eşimle evlenmeden evvel çok sık birlikte olurduk şimdi iş ev işi yorgunluk derken azaldı. Ben de bazen endişeye kapılıyorum ama neler var okuyoruz ... Eşinizinki çok masum inanın.
Ilk defa karsilastim normalde tuvalette uzun kalir ama 25 dk kalmazdi gittim dinledim bayildimi noldu dedim yok bayilmamis şak suk sesler gelince tansiyonum firladi yattimCanim normalde de mi oluyo yoksa sadece sen adetliyken mi oluyo?
Evliyken masturbasyonu normal gorenler var ama esi helali varken bence cok tuhaf.İhtiyacini esi gideremiyo mu ?
Genelde uzun kalir sigara fln icer ilk defa 25 dk kaldiiyi de her tuvalete girdiginde mi bu kadar uzun süre kalıyor yoksa arada sırada mı ?
Eğer sürekli uzun kalıyorsa sağlık problemi olabilir,basur gibi.Genelde uzun kalir sigara fln icer ilk defa 25 dk kaldi
Genelde uzun kalir sigara fln icer ilk defa 25 dk kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?