KOCACIGIM NE YAPIYOR ARTIK MERAK ETMIYORUM!!!

Valla seni hic ilgilendirmez (hı)senn s.....a gidince 1 saat cikmayinca kocan noldu hatun sana iyimisin demeye gelmiyormu?benim kocam gelir bakar iyi degilsen acile gidelim istersen der ben s.....a gidince 1 saat durmam en fazla 10 dk ki sen tuvalette 1 saat s.... anlatinca ayip olmuyorda ben kocam mastürbasyonmu yaptiki acaba diyincemi ayip etmis oldum s...ihtiyac mastürbasyon yapmakta ihtiyac

Valla seni hic ilgilendirmez (hı)senn s.....a gidince 1 saat cikmayinca kocan noldu hatun sana iyimisin demeye gelmiyormu?benim kocam gelir bakar iyi degilsen acile gidelim istersen der ben s.....a gidince 1 saat durmam en fazla 10 dk
işte kimsenin k...na müdahale edemezsin iyi misin der geçersin naptın içerde bo...ldın mı şunu mu yaptın demek çok ayıp ve saygısızca anlatabildim mi..

Valla seni hic ilgilendirmez (hı)senn s.....a gidince 1 saat cikmayinca kocan noldu hatun sana iyimisin demeye gelmiyormu?benim kocam gelir bakar iyi degilsen acile gidelim istersen der ben s.....a gidince 1 saat durmam en fazla 10 dk
Ki
işte kimsenin k...na müdahale edemezsin iyi misin der geçersin naptın içerde bo...ldın mı şunu mu yaptın demek çok ayıp ve saygısızca anlatabildim mi..
o sizin dusunceniz kisi bosalma sorunu yuzunden Jinekologa giderken utanmiyorda ben kocama noldu bosaldinmi diyince mi ayip oluyor?

:) canım ya eşinle konussana burda konu açıcana sayfalarca adam wc de ne yaptı neden nefes nefesee kusura bakma ama komik

Ki
o sizin dusunceniz kisi bosalma sorunu yuzunden Jinekologa giderken utanmiyorda ben kocama noldu bosaldinmi diyince mi ayip oluyor?
yok öyle denince ayıp olmuyor tepesine zebellah gibi çöküp şunu mu yaptın boşal...n bunu mu yaptın boş..ldın deyince ayıp oluyor..sorun olduğunu düşünüyorsan jinekoloğa git ama kocanı üroloğa götür jinekoloğa değil hadi kolay gele.

Konunun seviyesi zaten belliydi. Hala ne yazılıyor diye girdim baktım seviye iyice düşmüş. Kapattırın şu konuyu madem artık merak etmiyorsunuz.

Nasıl ya hem yazıp yardım istiyosun,hemde anlamadım niye ilgelendiler bu kadar mı diyosun.Şimdi düşünüyorumda yazık o adama ya

Nasıl ya hem yazım yardım istiyosun,hemde anlamadım niye ilgelendiler bu kadar mı diyosun.Şimdi düşünüyorumda yazık o adama ya
Yardim edin lutfen kocam birdaha tuvalette bosalmasin fln demedim sadece uzuldum dedim ilk defa karsilasiyorum dedim lutfen hanimlar kocamla konusun birdaha beni eliyle aldatmasin fln demedim

valla konu yine tartisma ortamina donmus ,ama bende iki kelam yazayim dedim Adam wc de ne yapti bilemeyiz sanane diyende olmus olurmu oyle sey diyende ben orasini bilemem o sizin aranizdaki iliskiye bagli ama tuvalet ihtiyacida baska bi ihtiyacida olsa bana gore nefes nefese kalmasi pek normal degilgidip bi kalbine baktirin isterseniz

Siz haklisiniz gercekten bu konuyu acmak bir hataydi deseydim cokmu hosunuza gidecekti?siz mahallede cokmu kavga ediyosunuz?"kisi kendinden bilir isi"..

Valla bir benim yazdıklarıma bakın bir kendi yazdıklarınıza. Öyle mahalle kavgalarım olmadı, öyle bir ortamım yoktu. Bana hak vermeniz de değil derdim. Eğer hala insanlarla karşılıklı bu üslupla devam etmek istiyorsanız edin zaten. Ben ne diyebilirim ki buna.

Benim uslubum gayet dogru siz elestirdiginiz icin bu konuyu size ters gelebilir baska sorunuz var mi?

Yardim edin lutfen kocam birdaha tuvalette bosalmasin fln demedim sadece uzuldum dedim ilk defa karsilasiyorum dedim lutfen hanimlar kocamla konusun birdaha beni eliyle aldatmasin fln demedim
Ne yani dediklerimden bunu mu anladın pes,kimse gidip eşinle konuşmayı düşünmedi zaten,yardımı moralin bozulduğu için moral ve akıl almak için istedin,sonrada anlamadım niye bu kadar ilgi gösterdiniz diyosun. ben burdaki tezatı anlamadım,insanlarla dalgamı geçiyosun.Başta gerçekten moralin bozulmuştur konunun seviyesine bakmadan kendimce destekliyim dedim ama bu yazdığını okuyunca artık daha fazla seviyeyi düşürmeden uzaklayman gerektiğini düşünüyorum

Sen ne yazsan altına imzasımı atarım tatlım

Benim uslubum gayet dogru siz elestirdiginiz icin bu konuyu size ters gelebilir baska sorunuz var mi?

Arkadaşım diyorum ya, s.çma falan gibi kelimeler kullanıp üslubum gayet düzgün diyorsan benim sana ne diyeceğim olabilir ki. Ha onu insanlar önce kullanıyor sonra ben kullanıyorum dersen de senin üslubunu insanlar mı belirliyor derim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…