Valla seni hic ilgilendirmez (hı)hı ne ya allasen hı ne ...yeni üyesin kocanın yaptığı işi ince ayrıntısına kadar irdeliyosun hiç mi utanmıyosun fazla senin hiç mi aklından geçmiyor bazı şeyler evliliğin büyük bir kısmının ihtiyaçlar olduğuna kafan mı basmıyor evladım var diyosun adamı neden arkasından gidip utandırıyosun ..adamın kendi evi içinde nefes alacağı alanların tepesine zebellah gibi ne çöküyosun..tuvalette naptığından sanane..ben de giriyorum s...çmaya 1 saat çıkmıyorum şimdi bende mi şey yapıyorum..bazen boş yazıyorsunuz..boş yazmayıda geçtim çocuktan beter cevap veriyosunuz..hı'mış yaşın kaç senin (hıh)
işte kimsenin k...na müdahale edemezsin iyi misin der geçersin naptın içerde bo...ldın mı şunu mu yaptın demek çok ayıp ve saygısızca anlatabildim mi..Valla seni hic ilgilendirmez (hı)senn s.....a gidince 1 saat cikmayinca kocan noldu hatun sana iyimisin demeye gelmiyormu?benim kocam gelir bakar iyi degilsen acile gidelim istersen der ben s.....a gidince 1 saat durmam en fazla 10 dk
KiValla seni hic ilgilendirmez (hı)senn s.....a gidince 1 saat cikmayinca kocan noldu hatun sana iyimisin demeye gelmiyormu?benim kocam gelir bakar iyi degilsen acile gidelim istersen der ben s.....a gidince 1 saat durmam en fazla 10 dk
o sizin dusunceniz kisi bosalma sorunu yuzunden Jinekologa giderken utanmiyorda ben kocama noldu bosaldinmi diyince mi ayip oluyor?işte kimsenin k...na müdahale edemezsin iyi misin der geçersin naptın içerde bo...ldın mı şunu mu yaptın demek çok ayıp ve saygısızca anlatabildim mi..
yok öyle denince ayıp olmuyor tepesine zebellah gibi çöküp şunu mu yaptın boşal...n bunu mu yaptın boş..ldın deyince ayıp oluyor..sorun olduğunu düşünüyorsan jinekoloğa git ama kocanı üroloğa götür jinekoloğa değil hadi kolay gele.Ki
o sizin dusunceniz kisi bosalma sorunu yuzunden Jinekologa giderken utanmiyorda ben kocama noldu bosaldinmi diyince mi ayip oluyor?
Konu gayet normal bir konu elestriyede acigim sizemi sorucam kapatip kapatmiyacagimi?Konunun seviyesi zaten belliydi. Hala ne yazılıyor diye girdim baktım seviye iyice düşmüş. Kapattırın şu konuyu madem artık merak etmiyorsunuz.
Yogun ilgi var canim bu konuya ha gayret 30 olucak: ):) canım ya eşinle konussana burda konu açıcana sayfalarca adam wc de ne yaptı neden nefes nefesee kusura bakma ama komik
Konu gayet normal bir konu elestriyede acigim sizemi sorucam kapatip kapatmiyacagimi?
Yardim edin lutfen kocam birdaha tuvalette bosalmasin fln demedim sadece uzuldum dedim ilk defa karsilasiyorum dedim lutfen hanimlar kocamla konusun birdaha beni eliyle aldatmasin fln demedimNasıl ya hem yazım yardım istiyosun,hemde anlamadım niye ilgelendiler bu kadar mı diyosun.Şimdi düşünüyorumda yazık o adama ya
can sıkıntısından mı actın konuyu anlayamadımYogun ilgi var canim bu konuya ha gayret 30 olucak: )
Siz haklisiniz gercekten bu konuyu acmak bir hataydi deseydim cokmu hosunuza gidecekti?siz mahallede cokmu kavga ediyosunuz?"kisi kendinden bilir isi"..İyi o zaman mahallede kavga eden kadınlar gibi iletişim kurmaya devam edin insanlarla. Bu sizi rahatsız etmiyorsa bana bir şey demek düşmez.
Siz haklisiniz gercekten bu konuyu acmak bir hataydi deseydim cokmu hosunuza gidecekti?siz mahallede cokmu kavga ediyosunuz?"kisi kendinden bilir isi"..
Hayircan sıkıntısından mı actın konuyu anlayamadım
Tabiki hayir endiselenmistim ama insanlarin cinsellik konusuldugunda sapiklik yada basitlik olarak nitelendirmelerine daha cok uzgunum suancan sıkıntısından mı actın konuyu anlayamadım
Benim uslubum gayet dogru siz elestirdiginiz icin bu konuyu size ters gelebilir baska sorunuz var mi?Valla bir benim yazdıklarıma bakın bir kendi yazdıklarınıza. Öyle mahalle kavgalarım olmadı, öyle bir ortamım yoktu. Bana hak vermeniz de değil derdim. Eğer hala insanlarla karşılıklı bu üslupla devam etmek istiyorsanız edin zaten. Ben ne diyebilirim ki buna.
Ne yani dediklerimden bunu mu anladın pes,kimse gidip eşinle konuşmayı düşünmedi zaten,yardımı moralin bozulduğu için moral ve akıl almak için istedin,sonrada anlamadım niye bu kadar ilgi gösterdiniz diyosun.Yardim edin lutfen kocam birdaha tuvalette bosalmasin fln demedim sadece uzuldum dedim ilk defa karsilasiyorum dedim lutfen hanimlar kocamla konusun birdaha beni eliyle aldatmasin fln demedim
Sen ne yazsan altına imzasımı atarım tatlımValla bir benim yazdıklarıma bakın bir kendi yazdıklarınıza. Öyle mahalle kavgalarım olmadı, öyle bir ortamım yoktu. Bana hak vermeniz de değil derdim. Eğer hala insanlarla karşılıklı bu üslupla devam etmek istiyorsanız edin zaten. Ben ne diyebilirim ki buna.
Benim uslubum gayet dogru siz elestirdiginiz icin bu konuyu size ters gelebilir baska sorunuz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?