Yani işte yatmadan önce gitmiştim 15 dk beklediysem orda yarım saat uyumuşumdur:) 45 dk ortada yokum odaya gidince adam "nerde kaldın yeaaaa" diye tepki verdi. 3 adım atıp bakcana 45 dk beklemiş :)
Desene olsen adamin haberi bile olmayacak, horul horul uyuyacak.Yani işte yatmadan önce gitmiştim 15 dk beklediysem orda yarım saat uyumuşumdur:) 45 dk ortada yokum odaya gidince adam "nerde kaldın yeaaaa" diye tepki verdi. 3 adım atıp bakcana 45 dk beklemiş :)
Çok fenadır o konularda. Asla telefonuma bakmaz, mailime bakmaz...kk daki nickimi şifremi bildiği halde konularımı okumaz... geçen tatil konusundaki konuyu anlatıyorum ona ya adam aç bak okusana niye yoruyosun beni... yok der sen anlat şimdi upraşamam okumakla...Mahremiyete saygıda doruk noktası...
Ben bazen tuvalette bile dan diye kapıyı açar bakarım noluyo içerde diyeSiz o lsaydiniz bakardiniz oldumu kaldimi bayildimi diye ahhhhhh bu erkekler
Ayyy sagolun kizlar kac yillik evliligimde ilk defa kocacigim dedim size minnettarimmmhadi yine iyisin KK kadınları bu konuda da artık seni merak etmeyecek hale getirdi
her derde devayız maşallah
bak 2 günde kocan kocacığın oldu
Çok fenadır o konularda. Asla telefonuma bakmaz, mailime bakmaz...kk daki nickimi şifremi bildiği halde konularımı okumaz... geçen tatil konusundaki konuyu anlatıyorum ona ya adam aç bak okusana niye yoruyosun beni... yok der sen anlat şimdi upraşamam okumakla...
Ben bazen tuvalette bile dan diye kapıyı açar bakarım noluyo içerde diye
Valla cok gerildim canim yaa formda bir derdim var kosesine kedisini kisirlastirmis birine en azindan benim konum daha normal o insanlar gibi sadist degilim!Kocamla ben
Ne meraksız adam yahu
bu kocan mas....yaptı galiba seninde tahmin edeceğin gibiArkadaslar ben cok fazla konu acmam bu konuyu acarkende tereddüt ettim..kocam tuvalette uzun kalir normalde sorarim napiyosun bu kadar zaman diye sordugun soruya bak der yada guler.gecen gece yattik uyuduk bende adetliyim karnim cok agriyordu ben donup duruyorum yatakta oda uyuyamadi bi sigara yakti tuvalete girdi baktim çıkmıyor gittim kapisina dinledim napiyo bayildimi diye dusundum: ) duyduklarima inanamadim sakur sukur sesler geliyor arada ve cikacagindada nefes alip verdi derin derin baktim cikiyor hemen yattim nefes nefese kalmissin noldu dedim bisey yok hadi uyu dedi karnin agriyosa hap getiriyimmi dedi yok istemem dedim noldu ya sen bosaldinmi tuvalette dedim ne bosalmasi dedi sonra baktim bana sariliyo yakinlasiyo fln ben adetliyim dedim sonra yattik uyuduk zaten yaz gunu sabah kalkinca dusunu aldi gitti 37 yasindan sonra azdimi kocama ne oluyor
Valla cok gerildim canim yaa formda bir derdim var kosesine kedisini kisirlastirmis birine en azindan benim konum daha normal o insanlar gibi sadist degilim!
Tatlım takılma bu kadar seni sancılı görünce söyleyememiştir.Erkekler rahatlamayınca ağrıları felan oluyor mecbur kalırsa yapsın büyütme bu kadar.Gidip dışırda karşılasa daha mı az sinirlenecektinGenelde uzun kalir sigara fln icer ilk defa 25 dk kaldi
Ne yapmisim ben hı?eşinin yaptığı normal karşılanabilir de senin şu yaptıkların
hı ne ya allasen hı ne ...yeni üyesin kocanın yaptığı işi ince ayrıntısına kadar irdeliyosun hiç mi utanmıyosun fazla senin hiç mi aklından geçmiyor bazı şeyler evliliğin büyük bir kısmının ihtiyaçlar olduğuna kafan mı basmıyor evladım var diyosun adamı neden arkasından gidip utandırıyosun ..adamın kendi evi içinde nefes alacağı alanların tepesine zebellah gibi ne çöküyosun..tuvalette naptığından sanane..ben de giriyorum s...çmaya 1 saat çıkmıyorum şimdi bende mi şey yapıyorum..bazen boş yazıyorsunuz..boş yazmayıda geçtim çocuktan beter cevap veriyosunuz..hı'mış yaşın kaç senin (hıh)Ne yapmisim ben hı?
Tatlım takılma bu kadar seni sancılı görünce söyleyememiştir.Erkekler rahatlamayınca ağrıları felan oluyor mecbur kalırsa yapsın büyütme bu kadar.Gidip dışırda karşılasa daha mı az sinirlenecektin[/QUOT biliyorum esim bana eziyet etmemek icin yapti ben suna hayret ediyorum insanlar bu konuyla ne kadar çok ilgilendiler
Arkadaslar ben cok fazla konu acmam bu konuyu acarkende tereddüt ettim..kocam tuvalette uzun kalir normalde sorarim napiyosun bu kadar zaman diye sordugun soruya bak der yada guler.gecen gece yattik uyuduk bende adetliyim karnim cok agriyordu ben donup duruyorum yatakta oda uyuyamadi bi sigara yakti tuvalete girdi baktim çıkmıyor gittim kapisina dinledim napiyo bayildimi diye dusundum: ) duyduklarima inanamadim sakur sukur sesler geliyor arada ve cikacagindada nefes alip verdi derin derin baktim cikiyor hemen yattim nefes nefese kalmissin noldu dedim bisey yok hadi uyu dedi karnin agriyosa hap getiriyimmi dedi yok istemem dedim noldu ya sen bosaldinmi tuvalette dedim ne bosalmasi dedi sonra baktim bana sariliyo yakinlasiyo fln ben adetliyim dedim sonra yattik uyuduk zaten yaz gunu sabah kalkinca dusunu aldi gitti 37 yasindan sonra azdimi kocama ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?