KOCACIGIM NE YAPIYOR ARTIK MERAK ETMIYORUM!!!

Yani işte yatmadan önce gitmiştim 15 dk beklediysem orda yarım saat uyumuşumdur:) 45 dk ortada yokum odaya gidince adam "nerde kaldın yeaaaa" diye tepki verdi. 3 adım atıp bakcana 45 dk beklemiş :)
Desene olsen adamin haberi bile olmayacak, horul horul uyuyacak.

Mahremiyete saygıda doruk noktası...
Çok fenadır o konularda. Asla telefonuma bakmaz, mailime bakmaz...kk daki nickimi şifremi bildiği halde konularımı okumaz... geçen tatil konusundaki konuyu anlatıyorum ona ya adam aç bak okusana niye yoruyosun beni... yok der sen anlat şimdi upraşamam okumakla...
Siz olsaydiniz bakardiniz oldumu kaldimi bayildimi diye ahhhhhh bu erkekler
Ben bazen tuvalette bile dan diye kapıyı açar bakarım noluyo içerde diye

hadi yine iyisin KK kadınları bu konuda da artık seni merak etmeyecek hale getirdi
her derde devayız maşallah
bak 2 günde kocan kocacığın oldu

Son düzenleme:

Kocamla ben

Ne meraksız adam yahu

bu kocan mas....yaptı galiba seninde tahmin edeceğin gibi

Valla cok gerildim canim yaa formda bir derdim var kosesine kedisini kisirlastirmis birine en azindan benim konum daha normal o insanlar gibi sadist degilim!

Ben zaten sizi anormal bulmadım en başından beri zaman zaman benim de olur böyle endişelerim. Ama kedileri kısırlaştırmak eziyet değil inanın, görüyoruz sokaklarda neler ediyorlar kedilere.. En son meczupun biri ezdi yavrucakları sanki sigara söndürür gibi öldürdü Eğer yeterli imkanlar olsa kedi ve köpekler için yani barınaklar yeterli olabilse orada barınabilirler ama öteki türlü mecbur üremeyi önlemek gerek

eşinizin ne yaptığı gayet açık bence sizde regl olduğunuz için çok üzerinde durmayın..

Genelde uzun kalir sigara fln icer ilk defa 25 dk kaldi
Tatlım takılma bu kadar seni sancılı görünce söyleyememiştir.Erkekler rahatlamayınca ağrıları felan oluyor mecbur kalırsa yapsın büyütme bu kadar.Gidip dışırda karşılasa daha mı az sinirlenecektin

eşinin yaptığı normal karşılanabilir de senin şu yaptıkların

Ne yapmisim ben hı?
hı ne ya allasen hı ne ...yeni üyesin kocanın yaptığı işi ince ayrıntısına kadar irdeliyosun hiç mi utanmıyosun fazla senin hiç mi aklından geçmiyor bazı şeyler evliliğin büyük bir kısmının ihtiyaçlar olduğuna kafan mı basmıyor evladım var diyosun adamı neden arkasından gidip utandırıyosun ..adamın kendi evi içinde nefes alacağı alanların tepesine zebellah gibi ne çöküyosun..tuvalette naptığından sanane..ben de giriyorum s...çmaya 1 saat çıkmıyorum şimdi bende mi şey yapıyorum..bazen boş yazıyorsunuz..boş yazmayıda geçtim çocuktan beter cevap veriyosunuz..hı'mış yaşın kaç senin (hıh)

sanırım internette adult sayfalarını keşfetti ve merak saldı..
kötü niyetli olmak istemem ama aklıma ilk bu geldi.
ve dilerim öyle değildir..zira 40'ndan sonra azma sendromu çok can yakıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…