Bende zaten o yoruma bukadar geberinceye kadar guldugune sasirdim!kelimelerini secerek kullan basitlesme!!! optumbi kes yaa sinirlendim ağzıma geleni sayıp ban yemek istemiorum senle muhattap olmadım bana bulaşıyosun bi oku ben neye kopmuşum ala alla safmısın nesin
sanamı sorcam senin konun kadar basit bi konuda istediğim geyiği yaparım hadi cnm bb git kapı dinle kapıya gizli delik aç bi dahada yazmıycam yoksa cidden ban yerimBende zaten o yoruma bukadar geberinceye kadar guldugune sasirdim!kelimelerini secerek kullan basitlesme!!! optum
Nolur yaz yazmazsan keserim sekerimsanamı sorcam senin konun kadar basit bi konuda istediğim geyiği yaparım hadi cnm bb git kapı dinle kapıya gizli delik aç bi dahada yazmıycam yoksa cidden ban yerim
Bencede boylesi daha guzel olduKonu basligi guzel olmus azraguldurdun beni
Son noktayi koymussun
Aynen canim Cok garip bir konuymus gibi yorumlar aldim tamam bende guldum cogu yorumda ama yok ben kocami cok bunaltiyomusum yok kocama Allah sabir verecekmis yok tuvaletimde lavabo nasil olmazmis ayyy yeter sizin icin onemsiz bir konu olabilir ama benim icin onemli!Konu başlığı güzel oldu , şimdi gereksiz yere üzerine gelenler rahatlasınlar
Konunu takip ediyordum başlğı değiştirdiğini görünce yazayım dedim
Bu tarz bir konu benim içinde önemli... Bunaltmak neresinde ki bunun anlamadım. Bazı insanlar dobra olayım derken kırıcı bir üslup takıntıklarını farketmiyorlar ne yazık ki...Aynen canim Cok garip bir konuymus gibi yorumlar aldim tamam bende guldum cogu yorumda ama yok ben kocami cok bunaltiyomusum yok kocama Allah sabir verecekmis yok tuvaletimde lavabo nasil olmazmis ayyy yeter sizin icin onemsiz bir konu olabilir ama benim icin onemli!
Bunaltmak neresinde soyluyum esim baya bi durunca merak edip baktimya burdaymis hadi hic cikamasaydi hadi saglik problemi olsaydi cok sukurBu tarz bir konu benim içinde önemli... Bunaltmak neresinde ki bunun anlamadım. Bazı insanlar dobra olayım derken kırıcı bir üslup takıntıklarını farketmiyorlar ne yazık ki...
Ewetkonu başlığını kendimiz değiştiriyormuyuz ki..
Sağlık sorunu olabilrdi evet...Sağlık sorunu olsaydı bakmasaydınız bu seferde neden bakmadınız çok duyarsızsınız denilirdiBunaltmak neresinde soyluyum esim baya bi durunca merak edip baktimya burdaymis hadi hic cikamasaydi hadi saglik problemi olsaydi cok sukursadece mastürbasyon yapmis
AsdsfgffjhfBir gün ben muzurluk olsun diye banyoda bayılmış numarası yapacaktım... Girdim içeri, yattım yere...Hani bir süre çıkmayınca telaşlanır diye düşündüm, gelen giden yok uyumuşum öyle...
Yine iyi en azından merak edip bakmışsınız ben de bozulmuştum bu herif hiç merak etmiyor mu diye
KoptumBir gün ben muzurluk olsun diye banyoda bayılmış numarası yapacaktım... Girdim içeri, yattım yere...Hani bir süre çıkmayınca telaşlanır diye düşündüm, gelen giden yok uyumuşum öyle...
Yine iyi en azından merak edip bakmışsınız ben de bozulmuştum bu herif hiç merak etmiyor mu diye
[/QUOTE]Sağlık sorunu olabilrdi evet...Sağlık sorunu olsaydı bakmasaydınız bu seferde neden bakmadınız çok duyarsızsınız denilirdi
Kocasi sabah kalkip ise gitmisKoptumkac saat uyudun?
Asdsfgffjhfiyi carpilmamissin sende
Koptumkac saat uyudun?
Bir gün ben muzurluk olsun diye banyoda bayılmış numarası yapacaktım... Girdim içeri, yattım yere...Hani bir süre çıkmayınca telaşlanır diye düşündüm, gelen giden yok uyumuşum öyle...
Mahremiyete saygıda doruk noktası...Bir gün ben muzurluk olsun diye banyoda bayılmış numarası yapacaktım... Girdim içeri, yattım yere...Hani bir süre çıkmayınca telaşlanır diye düşündüm, gelen giden yok uyumuşum öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?