KOCACIGIM NE YAPIYOR ARTIK MERAK ETMIYORUM!!!

Bende zaten o yoruma bukadar geberinceye kadar guldugune sasirdim!kelimelerini secerek kullan basitlesme!!! optum
sanamı sorcam senin konun kadar basit bi konuda istediğim geyiği yaparım hadi cnm bb git kapı dinle kapıya gizli delik aç bi dahada yazmıycam yoksa cidden ban yerim

Konu başlığı güzel oldu , şimdi gereksiz yere üzerine gelenler rahatlasınlar

Konunu takip ediyordum başlğı değiştirdiğini görünce yazayım dedim

Konu başlığı güzel oldu , şimdi gereksiz yere üzerine gelenler rahatlasınlar
Konunu takip ediyordum başlğı değiştirdiğini görünce yazayım dedim
Aynen canim Cok garip bir konuymus gibi yorumlar aldim tamam bende guldum cogu yorumda ama yok ben kocami cok bunaltiyomusum yok kocama Allah sabir verecekmis yok tuvaletimde lavabo nasil olmazmis ayyy yeter sizin icin onemsiz bir konu olabilir ama benim icin onemli!

Bu tarz bir konu benim içinde önemli... Bunaltmak neresinde ki bunun anlamadım. Bazı insanlar dobra olayım derken kırıcı bir üslup takıntıklarını farketmiyorlar ne yazık ki...

Bu tarz bir konu benim içinde önemli... Bunaltmak neresinde ki bunun anlamadım. Bazı insanlar dobra olayım derken kırıcı bir üslup takıntıklarını farketmiyorlar ne yazık ki...
Bunaltmak neresinde soyluyum esim baya bi durunca merak edip baktimya burdaymis hadi hic cikamasaydi hadi saglik problemi olsaydi cok sukur sadece mastürbasyon yapmis

Bunaltmak neresinde soyluyum esim baya bi durunca merak edip baktimya burdaymis hadi hic cikamasaydi hadi saglik problemi olsaydi cok sukur sadece mastürbasyon yapmis
Sağlık sorunu olabilrdi evet...Sağlık sorunu olsaydı bakmasaydınız bu seferde neden bakmadınız çok duyarsızsınız denilirdi [/QUOTE]

Bir gün ben muzurluk olsun diye banyoda bayılmış numarası yapacaktım... Girdim içeri, yattım yere...Hani bir süre çıkmayınca telaşlanır diye düşündüm, gelen giden yok uyumuşum öyle...
Yine iyi en azından merak edip bakmışsınız ben de bozulmuştum bu herif hiç merak etmiyor mu diye

Asdsfgffjhf iyi carpilmamissin sende

Koptum kac saat uyudun?

Çok güldümmm

Mahremiyete saygıda doruk noktası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…