Evet harama gitmiyo ama ihtiyacini giderebilecegi bi esi var .Bi kadin olarak ben kendimi yetersiz hissederim sahsen esim benle degil de masturbasyonla cinsel ihtiyaclarini gideriyosa.
Ewet bende aynen yetersiz hissettim tamam ozel gunumdeyim ama isteseydi illa cinsel ilişki mi olacak baska bir şekilde rahatlatirdim AMa o gece karnim çok ağrıyordu eziyet etmek istemedi heraldeEvet harama gitmiyo ama ihtiyacini giderebilecegi bi esi var .Bi kadin olarak ben kendimi yetersiz hissederim sahsen esim benle degil de masturbasyonla cinsel ihtiyaclarini gideriyosa.
bence masturbasyon degil olay.. nefes nefese kalmaz bir insan masturbasyondan sonra hemde oradan cikana kadar.. ihtiyacini giderdikten snra sana gelipte yanasmaz ztn.. cnku gitmis oluyor o istek o anda.. baska birsey var bu iste
Damardan girip konuşmayı denediniz mi hiç . Sonuçta beyninizi kemirip durcak bu düşünce bence akşam geldiğinde karşınıza alıp konuşun.Soylemez utanir o baya utangaç
Ama hanimefendi zaten soyluyo bana soylese ben rahatlatirdim diye cinsel iliski olmasa da baska anlamda yani.ihtiyacini giderebilecegi bi es yok o anda cunku esi adet doneminde ne yapsin adam yani
adamın canı öyle ıstemış,pipisinin derdi bizi gerdi..Ama hanimefendi zaten soyluyo bana soylese ben rahatlatirdim diye cinsel iliski olmasa da baska anlamda yani.
ardindan da karnim cok agriyodu rahatsiz etmek istememis olabilir dedi bence mantikli. kim acidan kivranan birine gel beni rahatlat diyebilir kiAma hanimefendi zaten soyluyo bana soylese ben rahatlatirdim diye cinsel iliski olmasa da baska anlamda yani.
Bence de size eziyet etmek istememistirEwet bende aynen yetersiz hissettim tamam ozel gunumdeyim ama isteseydi illa cinsel ilişki mi olacak baska bir şekilde rahatlatirdim AMa o gece karnim çok ağrıyordu eziyet etmek istemedi heralde
Sen manyakmisin der bana yok ne ezberleyip durucammi demem bidaha yaparsa tuvaletin kapisini sanki onun oldugundan haberin yokmus gibi acicam zaten icerden ışık yandiginda disardan gozukmuyor kapi camsiz bide neye yanarim biliyomusun ben esimi hic reddetmedim bakimliyim istese verirdim vermiycem demedimki sonradan istedi vermedim:))Damardan girip konuşmayı denediniz mi hiç . Sonuçta beyninizi kemirip durcak bu düşünce bence akşam geldiğinde karşınıza alıp konuşun.
Ama hanimefendi zaten soyluyo bana soylese ben rahatlatirdim diye cinsel iliski olmasa da baska anlamda yani.
Sen manyakmisin der bana yok ne ezberleyip durucammi demem bidaha yaparsa tuvaletin kapisini sanki onun oldugundan haberim yokmus gibi acicam zaten icerden ışık yandiginda disardan gozukmuyor kapi camsiz bide neye yanarim biliyomusun ben esimi hic reddetmedim bakimliyim istese verirdim vermiycem demedimki sonradan istedi vermedim:))Damardan girip konuşmayı denediniz mi hiç . Sonuçta beyninizi kemirip durcak bu düşünce bence akşam geldiğinde karşınıza alıp konuşun.
Ama kendi kaşınmış bu seferSen manyakmisin der bana yok ne ezberleyip durucammi demem bidaha yaparsa tuvaletin kapisini sanki onun oldugundan haberim yokmus gibi acicam zaten icerden ışık yandiginda disardan gozukmuyor kapi camsiz bide neye yanarim biliyomusun ben esimi hic reddetmedim bakimliyim istese verirdim vermiycem demedimki sonradan istedi vermedim:))
Bu olayi sizin gibi elle bosalt dicek kadar kaba dusunemedim..Ben sonradan farkettim eziyet etmemek icin boyle biseye basvurdugunu.Adam incelik yapmış, konu sahibi diyor yatakta ağrıdan kıvranıyordum. Bu durumda ben azdım beni elinle boşaltsana diyen bir kocaya bizim orda öküz diyorlar ama genel kanı ne bilmiyorum.
1kere bosaldiysa 2.ciyi niye istesin ben bosaldinmi diyince 2.ciyi istemis olabilirmi beni kandirmak icin yani surekli nefes nefese degildi tam cikacaginda bi rahatlama sesi geldi cikincada yorgunduardindan da karnim cok agriyodu rahatsiz etmek istememis olabilir dedi bence mantikli. kim acidan kivranan birine gel beni rahatlat diyebilir kinormal zamanda olsa haklisiniz ama bu durum farkli kaldi ki masturbasyon yaptigindan da emin degiliz
Ben sonradan farkettim eziyet etmemek icin oyle yapmis olabiliceginiardindan da karnim cok agriyodu rahatsiz etmek istememis olabilir dedi bence mantikli. kim acidan kivranan birine gel beni rahatlat diyebilir kinormal zamanda olsa haklisiniz ama bu durum farkli kaldi ki masturbasyon yaptigindan da emin degiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?