Kocacığımla Aşk yuvamız eksiği gediğiyle evimiz <3

Hubble-Bubble

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
505
697
323
:nazar::nazar::nazar::nazar:Evleneli 3 ay oldu ben resimleri silmişim bazılarını yeni çektim bazıları eski özellikle gelin yatağı resmini güzel bulamadım kusura bakmayın ona yeni halleri yataklarımız topiğinde mevcuttur :) Tabiki herkes gibi bizde binbir emekle oluşturduk evimizi.. kimine göre belki çok özenli bulunmayabilir ancak ben iki şehrin hikayesini yaşadım eşyalarımı seçmem almam çok zor oldu istanbul izmir arasını resmen yakınlaştırdım. Bu yüzden evim için hiç aksesuar alışverişi yapamadım her şey o kadar sıkıntılı oldu ki şu an bu huzur yuvassında olduğum için çok mutluyum çok şükür Allahıma eşime yuvama kavuştum. Belki aynı şehirde yaşasaydık evimize aldığımız ekstralarda olabilirdi.. Bazen mutluluk için çok şeyden fedakarlık yapmak gerekiyor.. Şimdiden güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum daha güzelleri sizlerin olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:
IMG_4568.webp
Evimizin giriş bölümü ayakkabılık var o kadarcık :))
IMG_3425.webp
bu nacizane yatak odamız biraz bozulmuş ama böyleydi çeyiz serilirken :)
IMG_4744.webp
Başka bir zaman çekilmiş yatak odasının diğer bölümü :)
IMG_4539.webp
burası oturma odası :)
IMG_4542.webp
Yemek bölümü
IMG_4543.webp
Salonumuz :)
IMG_4544.webp
Salon devamı.. Bulanıklaştırdım malum resimler falan var o yüzden.. Bir de bu kitaplık bölümü evin kendisinde var biz ayrıca yaptırmadık daha yeni olduğumuz için boşluklar var tabi :)
IMG_4541.webp
Burası da mutfak bölümü yine bulanık malum :)
IMG_4569.webp
Mutfağa başka bir yerden bakış :)
IMG_4567.webp

Misafir banyosu olarak geçen banyom :)

Son düzenleme:
Cok güzel güle güle oturun...:)

Mutlu mesut oturmayı nasip etsin.

maşaallah güle güle oturun çok şirin

maşallah aşkla oturun :)

güle güle oturun aşkla huzurla
Çok teşekkür ederim amin :)))
güle güle oturun, yemek masası üzerindeki deri runner mı?nereden aldınız, çok hoşmuş
Yok deri değil normal keçe servislerden eminönünden almıştım mutfak tarafında da kırmızılarından var hatta teşekkür ederim :)
Gule gule oturun:)
Oturma odanizin duvari bi tablo vb. İstiyor bence :)
Çok teşekkür ederimm :) evde ztn eksikler var yavaş yavaş alıcaz inşallah sırada 3 tane fotoğraf bekliyor çerçevelencek işte zamanla yapıcaz :))

Çok teşekkür ederim amin :)))

Yok deri değil normal keçe servislerden eminönünden almıştım mutfak tarafında da kırmızılarından var hatta teşekkür ederim :)

Çok teşekkür ederimm :) evde ztn eksikler var yavaş yavaş alıcaz inşallah sırada 3 tane fotoğraf bekliyor çerçevelencek işte zamanla yapıcaz :))
Allah gonlune gore versin canm evin icinde huzurun olsun da bi cerceven eksik olsun:)

Back
X