- 11 Aralık 2014
- 800
- 91
- 38
- 41
- Konu Sahibi Hubble-Bubble
çok güzelmiş eviniz güle güle oturun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim gerçekten beğenmenize sevindimGerçekten herşey çok güzel duruyor, güle güle musmutlu oturun evinizde![]()
çok güzel, sağlıkla oturun.
O konuda haklısınız evet zaten çok halımız yok alırken de fazla para veremediğimiz için çok güzellerini seçemedik ama salon halımı seviyorum :))hrsey cok güzel halılar hariç güle güle oturun :))
bayıldım
herşey çok güzel ev de sıfır herhalde
ağız tadıyla oturun mutluluklar![]()
İnşallah amin daha güzelleri sizin olsun.. Evet orası zaten keyif köşesi koltuğa oturup ayakları uzattın mı mis oluyor :) çok sağolun valla darısı sizeÇokk güzel darısı başıma...çok tatlı şirin bir ev olmuş..kitaplık olan oda cokk hoş olmuş...kahve keyfi yapılacak bir mekan...Masallah rabbim bir ömür mutluluk nasip etsin sizlere![]()
çok güzelmiş eviniz güle güle oturun
Evleneli 3 ay oldu ben resimleri silmişim bazılarını yeni çektim bazıları eski özellikle gelin yatağı resmini güzel bulamadım kusura bakmayın ona yeni halleri yataklarımız topiğinde mevcuttur :) Tabiki herkes gibi bizde binbir emekle oluşturduk evimizi.. kimine göre belki çok özenli bulunmayabilir ancak ben iki şehrin hikayesini yaşadım eşyalarımı seçmem almam çok zor oldu istanbul izmir arasını resmen yakınlaştırdım. Bu yüzden evim için hiç aksesuar alışverişi yapamadım her şey o kadar sıkıntılı oldu ki şu an bu huzur yuvassında olduğum için çok mutluyum çok şükür Allahıma eşime yuvama kavuştum. Belki aynı şehirde yaşasaydık evimize aldığımız ekstralarda olabilirdi.. Bazen mutluluk için çok şeyden fedakarlık yapmak gerekiyor.. Şimdiden güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum daha güzelleri sizlerin olsun
Eki Görüntüle 1337419
Evimizin giriş bölümü ayakkabılık var o kadarcık :))
Eki Görüntüle 1332679
bu nacizane yatak odamız biraz bozulmuş ama böyleydi çeyiz serilirken :)
Eki Görüntüle 1384338
Başka bir zaman çekilmiş yatak odasının diğer bölümü :)
Eki Görüntüle 1332681
burası oturma odası :)
Eki Görüntüle 1332682
Yemek bölümü
Eki Görüntüle 1332684
Salonumuz :)
Eki Görüntüle 1332692
Salon devamı.. Bulanıklaştırdım malum resimler falan var o yüzden.. Bir de bu kitaplık bölümü evin kendisinde var biz ayrıca yaptırmadık daha yeni olduğumuz için boşluklar var tabi :)
Eki Görüntüle 1332696
Burası da mutfak bölümü yine bulanık malum :)
Eki Görüntüle 1337421
Mutfağa başka bir yerden bakış :)
Eki Görüntüle 1337418
Misafir banyosu olarak geçen banyom :)
maşallah canım çok güzel bir evin var güle güle oturun
maşallah güle güle oturun
herşey çok güzel, güle güle oturun...
Sağlıkla huzurla oturun evinizde çok güzel..
çok şirin bir eviniz var. İyi günlerde oturun.
tek kelimeyle mükemmel
güle güle oturun bir ömür boyu mutlu olun
Merhaba bir şey sorabilir miyim bulaşık makinesi ie buzdolabı arasında ton farkı oluyor mu gride ?
bizim baktığımız buzdolabı inox görünümlü bulaşık makinesi çelik o yüzden ton farkı olduğunu en yakın olanı seçeceğimizi söylediler de ondan size de sorayım dedim teşekkürler :)Merhaba canım bir fark olmuyor onlar ankastre ürün oldukları için hepsinin gri tonu aynı oluyor![]()
Valla benim eşyalarım bir arada alınmadı ama şöyle diyim buzdolabı ve bulaşık mak inox o yüzden renk farkı yok ancak su sebilim gri onun rengi diğerlerinden farklı duruyor yani kısacası özelliklerinde renk olarak inox yazıyosa sıkıntı yok ama gri yazarsa fark eder :) bu arada inox ürün alırsan mutlaka inox yağlarından al hayat kurtarırbizim baktığımız buzdolabı inox görünümlü bulaşık makinesi çelik o yüzden ton farkı olduğunu en yakın olanı seçeceğimizi söylediler de ondan size de sorayım dedim teşekkürler :)
Buzdolabı inox görünümlü yazıyor gri falan yazmıyor bulaşık mak.çelik yani inox oluyor :) bir de ankastre ocakta sanırım inox temizliği falan rahat mı ? onuda inox yağı ile halledebilirim sanırım :)Valla benim eşyalarım bir arada alınmadı ama şöyle diyim buzdolabı ve bulaşık mak inox o yüzden renk farkı yok ancak su sebilim gri onun rengi diğerlerinden farklı duruyor yani kısacası özelliklerinde renk olarak inox yazıyosa sıkıntı yok ama gri yazarsa fark eder :) bu arada inox ürün alırsan mutlaka inox yağlarından al hayat kurtarır![]()
Ocak temizliğinde valla inox yağını havlu peçete gibi bişeye damlat sil arada hiç leke bişey kalmıyor. Ama tabi o her zaman olmuyo cifleyince de parlar ocak mis gibi olur yaniBuzdolabı inox görünümlü yazıyor gri falan yazmıyor bulaşık mak.çelik yani inox oluyor :) bir de ankastre ocakta sanırım inox temizliği falan rahat mı ? onuda inox yağı ile halledebilirim sanırım :)
oh iyi bari bir yerde ocak baktık bize inox yerine cam önerdi bir övdü falan inoxun da temizliği hakkında yerdi durdu cam olanlar daha iyi temizleniyor falan diye ama burada okudum cam daha çok leke su belli ediyormuş bir de patlama riski falan varmış sizde inox yağı deyince içim rahatladı teşekkürler :)Ocak temizliğinde valla inox yağını havlu peçete gibi bişeye damlat sil arada hiç leke bişey kalmıyor. Ama tabi o her zaman olmuyo cifleyince de parlar ocak mis gibi olur yani