- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
- Konu Sahibi Hubble-Bubble
Hepsi çok güzeller güle güle aşkla oturun .Bende Bursaya gelin gidicem tüm mobilyalarımı inegölden alıcam zaten sevdiceğim inegöllü :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi çok güzeller güle güle aşkla oturun .Bende Bursaya gelin gidicem tüm mobilyalarımı inegölden alıcam zaten sevdiceğim inegöllü :) :)
Ben beğendim çok fazla sıkışıklık yok çok eşya yok çok güzel güle güle oturun inşallah![]()
tek eleştrim şu konuda onu unutmuşumkitaplığın önündeki tekli koltuk,puf,zigon sehpa sanki orayı sıkıştırmış biraz pufu başka yere alabilirseniz ve de sehpayı sanki nefes alacak gibi ..Sehpa salondaki camın önüne iki koltuğun arasına girse ,puh ya giriş kapısının önüne olmadı oturma odasına gitse fena olmaz gibi
![]()
Bulanık buldum
Şaka şaka
Ben cok beğendim aydınlık şiringüle güle oturun
![]()
Ah ah sormayın valla İstanbul u özlüyorum.. Gerçi çok şükür evim güzel muhitim güzel sessiz sakin istanbul gibi kalabalık değil o açıdan mutluyum :) dört sene muğlada okudum ordan geldim evlendim istanbul bana uzak yıllardır alıştım :)) Bu arada teşekkür ederim kendi tarzımıza göre dayadık döşedik işte şükürrmutlulukla otur...istanbuldan izmire gelin gittin demek.. tatlım sağlıkla huzurla otur evinde istanbulu özliceksin söylemedi demeeee.evin çok güzel misler gibi yeni gelin evi olduğu herhalinden belli..
Gule gule oturun
Mutluluklarrrrr.
![]()
bayıldım çok güzel.
Çok güzel bir ev güle güle oturun.
çok guzel. allah agız tadıyla oturmayı nasip etsın :)