Kocacığımla Aşk yuvamız eksiği gediğiyle evimiz <3

Hepsi çok güzeller güle güle aşkla oturun .Bende Bursaya gelin gidicem tüm mobilyalarımı inegölden alıcam zaten sevdiceğim inegöllü :) :)

tek eleştrim şu konuda onu unutmuşum ;) kitaplığın önündeki tekli koltuk,puf,zigon sehpa sanki orayı sıkıştırmış biraz pufu başka yere alabilirseniz ve de sehpayı sanki nefes alacak gibi ..Sehpa salondaki camın önüne iki koltuğun arasına girse ,puh ya giriş kapısının önüne olmadı oturma odasına gitse fena olmaz gibi ;)

Hepsi çok güzeller güle güle aşkla oturun .Bende Bursaya gelin gidicem tüm mobilyalarımı inegölden alıcam zaten sevdiceğim inegöllü :) :)

İnegöl candır ya her şey var ve kaliteli yani :) Seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

Ben beğendim çok fazla sıkışıklık yok çok eşya yok çok güzel güle güle oturun inşallah :D

tek eleştrim şu konuda onu unutmuşum :KK66: kitaplığın önündeki tekli koltuk,puf,zigon sehpa sanki orayı sıkıştırmış biraz pufu başka yere alabilirseniz ve de sehpayı sanki nefes alacak gibi ..Sehpa salondaki camın önüne iki koltuğun arasına girse ,puh ya giriş kapısının önüne olmadı oturma odasına gitse fena olmaz gibi :KK66:

Öncelikle teşekkür ederim beğendiniz için :) valla o konuda bende aynı fikirdeyim normalde puf oturma odasında olması lazım ama eşim özellikle onu salonda istiyor zaten gün içinde sürekli yer değiştiriyo o sehpa yapıyoruz ayaklarımızı uzatıyoruz falan boşta kalınca oraya atıyorum :) şimdi sehpayı aldım oturma odasına orası bir ferahladı yani :) o konuda haklısınız :)) :KK48:

mutlulukla otur...istanbuldan izmire gelin gittin demek.. tatlım sağlıkla huzurla otur evinde istanbulu özliceksin söylemedi demeeee.evin çok güzel misler gibi yeni gelin evi olduğu herhalinden belli..

mutlulukla otur...istanbuldan izmire gelin gittin demek.. tatlım sağlıkla huzurla otur evinde istanbulu özliceksin söylemedi demeeee.evin çok güzel misler gibi yeni gelin evi olduğu herhalinden belli..
Ah ah sormayın valla İstanbul u özlüyorum.. Gerçi çok şükür evim güzel muhitim güzel sessiz sakin istanbul gibi kalabalık değil o açıdan mutluyum :) dört sene muğlada okudum ordan geldim evlendim istanbul bana uzak yıllardır alıştım :)) Bu arada teşekkür ederim kendi tarzımıza göre dayadık döşedik işte şükürr :nazar::nazar:

Çokk güzel darısı başıma...çok tatlı şirin bir ev olmuş..kitaplık olan oda cokk hoş olmuş...kahve keyfi yapılacak bir mekan...Masallah rabbim bir ömür mutluluk nasip etsin sizlere;)

Back
X