iyi de gececi iken kaçta gidip kaçta geliyor
gündüzcü iken de kaçta gidip kaçta geliyor
bunları da yazsan
biz sizin vardiyayı nerden bilelim
bir de gececi olunca işte yemek var mı saat kaçta
yooo gidicez biletler alındı pasaportrlar hazır diye yazdım zaten hangi tarihte gidicegimide yazmıyım yani tanıdık cıkarSen yurt dışına gidecektin diğer konunda vaz mı geçtin buralardasın :) yazık Ada'ma ya biraz aparatif şeyler hazırla iş yerinde yesin poğaça falan yap ver sende arkadaşlarını çağır ailene falan git elin vardiyada olduğu Zaman Can'ın sıkılmaz
iste bendede aynen böyle 1 hafta lahvaltı sonra gunduze gecince aksam ne yemek yapcam diye düsünmek sinir ediyo beni cünkü diger düzene alısmıs oluyorum esim gececiyken ailemin yanına gittigim icin kendim icin aksam yemeyi hazırlamıyorum ama sabahcı olunca offff gene diyorum aksam yemek yapmak lazım sizin belli bi listeniz varmı pazartesi etli salı balık vs vs diyeaynı durum bizim evde de mevcut
bir hafta kahvaltı hazırlıyorum bir hafta yemek
zaten gececi iken yemek yapıyoruz dememden gunduz 1 2 ge kalkıyo kahvaltı ediyo aksam ise gidiyo dan anlaman lazımiyi de gececi iken kaçta gidip kaçta geliyor
gündüzcü iken de kaçta gidip kaçta geliyor
bunları da yazsan
biz sizin vardiyayı nerden bilelim
bir de gececi olunca işte yemek var mı saat kaçta
kızlar esleri gececi calısanlar aksam düzenlerini nasıl oturduyor aksam yemekleri yanlız oluyosunuz yada esiniz oldug
unda nasıl düzen kuruyosunuz
esim haftalık vardiyalı bi hafta gececi bi hafta sabahcı
gececiyken zaten yemek yok gunduz 1 2 gibi uyanıp sıkı bi kahvaltı edip aksam ise gidiyo
benim ailem başka şehirde olduğu için sizi çok şanslı buldum şu aniste bendede aynen böyle 1 hafta lahvaltı sonra gunduze gecince aksam ne yemek yapcam diye düsünmek sinir ediyo beni cünkü diger düzene alısmıs oluyorum esim gececiyken ailemin yanına gittigim icin kendim icin aksam yemeyi hazırlamıyorum ama sabahcı olunca offff gene diyorum aksam yemek yapmak lazım sizin belli bi listeniz varmı pazartesi etli salı balık vs vs diye
esim in is yerinde yemek her cesit var o yüzdne güne göre asla yemek yapama aynı anda tavukta var ette var balıkta varbenim ailem başka şehirde olduğu için sizi çok şanslı buldum şu an
akşam yemeklerini eşimin iş yerindeki yemek listesine göre ayarlamaya çalışıyorum çünkü kafama göre yapınca öğlen ne yediyse akşamda onu yemek zorunda kalıyor çok güzel denk getiririm
biz eşim gündüzdeyken haftanın bir günü eşimin ailesine gidiyoruz genelde perşembe oluyor ve balık yapmış oluyorlar. ben yemediğim için evde yapmıyorum o şekilde hallediyoruz.
ama 3 gün sebze yiyoruz garanti.
1 gün kırmızı et
1 gün tavuk şeklinde
benim eşimin işyerindede çeşitli çıkıyor ama listeyi önceden bildiği için ben bugün bunu yerim yarın bunu yerim diye kafasında plan program yapıyor.esim in is yerinde yemek her cesit var o yüzdne güne göre asla yemek yapama aynı anda tavukta var ette var balıkta var
ok ya esim hic ses duymaz 2 kere gun agarladım esim evde uyurken gunduz mesela isimi yaparım eletrik süpürgesi cekerim sarkı söyler sesi acarım odasına girer cıkarım hayatta duymaz hatta tv le uyur esim sesi acıkYemek haricinde gündüz uyuduğu için,ses çıkarmadan iş yapmak ta sorun oluyor.Hele birde küçük çocuk varsa.Ne kadar sakınırsan sakın illaki ses oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?