iste aksam kacta gidiyo ama benim esim 12 14 saat calısıyoEsim sabah isten gelince fazla uyumaz. 12 gibi kahvalti ederiz. Aksam 5te yemek yeriz. Ve ekstra yanina borek pogaca kek tarzi atistirmalik koyuyorum onuda gece yiyor.
Aksam 6da gidiyor sabah 7de geliyor.iste aksam kacta gidiyo ama benim esim 12 14 saat calısıyo
Şanslısınız o zaman.Benim eşim bir ara vardiyalı işte çalıştı.En ufak sesi bile duyuyordu,bende huzursuz oluyordum.sesten sorunum y
ok ya esim hic ses duymaz 2 kere gun agarladım esim evde uyurken gunduz mesela isimi yaparım eletrik süpürgesi cekerim sarkı söyler sesi acarım odasına girer cıkarım hayatta duymaz hatta tv le uyur esim sesi acık
İyi o Zaman iyi tatiller size :)yooo gidicez biletler alındı pasaportrlar hazır diye yazdım zaten hangi tarihte gidicegimide yazmıyım yani tanıdık cıkar
zaten gececi iken yemek yapıyoruz dememden gunduz 1 2 ge kalkıyo kahvaltı ediyo aksam ise gidiyo dan anlaman lazım
esim iste zaten aksam yemeyini yiyo ben sabahcıyken bi düzen istiyorum burdaki ev kadınlarından yani pazartesi et salı balık gib gibi
yok restorant sahibi felan degil.kendisi bi ara surekli oyle konu aciyodu.hep disardan yemek yiyorum diye kocasi gececi oldugu icin yemek hazirlamadigi icin.Kızlar konu sahibinin eşinin restoranti filan mi var neden herkes siparis et demiş.
Anladigim kadariyla konu sahibi calismiyor zaten bu devirde hergün dışardan yemek mi yenir para mi dayanır ona
sıkı bir kahvaltı edip 4 te işe gidiyorsa tamam ama 24:00-08:00 vardiyası ise yazık adama limoncu. Aç kalıyordur.kızlar esleri gececi calısanlar aksam düzenlerini nasıl oturduyor aksam yemekleri yanlız oluyosunuz yada esiniz oldugunda nasıl düzen kuruyosunuz
esim haftalık vardiyalı bi hafta gececi bi hafta sabahcı
gececiyken zaten yemek yok gunduz 1 2 gibi uyanıp sıkı bi kahvaltı edip aksam ise gidiyo
gececiyken iste yiyo kızlar ben kendim yanlız takılıyorum 1 hafta sonra öbür hafta aksamları evde olup gunduzlri iste olunca sinir oluyorum bu seferde aksam yemek yapmak cnm istemiyosıkı bir kahvaltı edip 4 te işe gidiyorsa tamam ama 24:00-08:00 vardiyası ise yazık adama limoncu. Aç kalıyordur.
Eee limoncu bakacağın bir koca... Ona da yemek hazırlamak çok zor gelmemeli.. Eşin o kadar çalışıyor, evini dönderebilmek, geçimini sağlayabilmek için. Sende eşine gereken hürmetini göstermen gerekir.. Yapacağın 2 tabak yemek. Yarım saatini almaz..gececiyken iste yiyo kızlar ben kendim yanlız takılıyorum 1 hafta sonra öbür hafta aksamları evde olup gunduzlri iste olunca sinir oluyorum bu seferde aksam yemek yapmak cnm istemiyo
Gececi dediğin kaç oluyor?gececiyken iste yiyo kızlar ben kendim yanlız takılıyorum 1 hafta sonra öbür hafta aksamları evde olup gunduzlri iste olunca sinir oluyorum bu seferde aksam yemek yapmak cnm istemiyo
Ne sorun var ki anlamadım?iste bendede aynen böyle 1 hafta lahvaltı sonra gunduze gecince aksam ne yemek yapcam diye düsünmek sinir ediyo beni cünkü diger düzene alısmıs oluyorum esim gececiyken ailemin yanına gittigim icin kendim icin aksam yemeyi hazırlamıyorum ama sabahcı olunca offff gene diyorum aksam yemek yapmak lazım sizin belli bi listeniz varmı pazartesi etli salı balık vs vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?