solovoi bunalmadım emin ol, çünkü ben de ben aldırdım ve insan herşeyiyle merak ediyo ve araştırıyo sormak istediğin bişey olursa her zaman burdayım :) doktoru birebir tanımıyordum, hastane personeliydm ama bunun için bi ayrıcalık olmadı çünkü 2. gittiğimde benden önce normal bir hastanın benlerini aldı. kozmetik amaçlı diye doktroun kendi almak istememiştir, sağlık açısından bi sakıncası yok diye kendi öyle tercih etmiş olabilir. devlette çalışan doktorlar özel açamıyor ama şuanda yasak, varsa da eskiden vardır? derince devlete gittim demişsin, kocaeli devlete de bi git ordaki hekimle de bir görüş istersen. sekaya da plastik doktoru atanacaktır mutlaka ama ne zaman ve kim olur bilinmez. devlette ben alan doktor bundan güzel de bir puan alıyor o doktor niye almak istememişse anlamadım. akademi hastanesinde eskiden sekada çalışan doktor nezih bey var ama o da özel. ne kadar tutar bilemiyorum canım.
neden hemen insanları bilmeden yargılıyorsun belki de iftira atıyorsun
devlet hastanesi doktorları çok yoğun oluyorlar
plastik cerrahlar filan malum ki öncelikle kanserlere deformasyonlara filan bakıyo o yüzden sırf kozmetik amaçlı bi operasyonu yoğun diye yapmıyordur belki
neden hemen insanları bilmeden yargılıyorsun belki de iftira atıyorsun
devlet hastanesi doktorları çok yoğun oluyorlar
plastik cerrahlar filan malum ki öncelikle kanserlere deformasyonlara filan bakıyo o yüzden sırf kozmetik amaçlı bi operasyonu yoğun diye yapmıyordur belki
çook teşekkürler yanlız karışıklık olmuş sanırım kocaeli devlet hastanesine gittiğim ve başka bir doktorla daha uzman estetik merkezi diye bir yerleri varmış bunu da bugün öğrendim kocaelide plastik cerrahileri araştırırken. Özelde almak varken o yüzden almadığını düşünüyorum açıkcası keşke buraya bikaç ay önce girseymişim bende senin hemen ardından giderdim yarın derince araştırmaya gidicem orda dermatologlar yakma yöntemiyle alıyomuş yani dermatolog bölümüne girdiğinde bölümün içeriğine yazmışlar yapılan uygulamayı. bugün seka devlette gittiğim dermatolog benlerimde sorun olmadığını söylediğinden içim rahat inşallah burdaki alır. eylem emel arıkan burdaki doktorun adı bakalım yarın ne dicek sekadaki dermatolog bizde yok derince yada devlete gidebilirsin demişti bi tarih falan vermedi anlıcağın. yarın gidim gelişmeleri gene yazarım buraya olur inşallahda aldırdımmmmmmm diye bi başlıkla giriş yapabilirim
hmmm tamam ben öyle anlamamıştım:) derince devlet daha büyük bir hastane, orda kaç plastik cerrahı var bilmiyorum ama muhtemelen tek değildir. evet keşke 1 ay önce felan görseydin forumda olsun kısmet demek ki :) gelişmeleri takip ederim.
sonunda aldırdımmm ikisinide. bi antibiyotik birde ağrı kesici verdi hafif sızlama var özellikle bişi yerkenüstünde bandaj var özel bişiymiş 2 gün sonra yıkamaya başlıcam yüzümü bandaj kendilinden düşücekmiş. malesef 10 gün kadar ööle yüzümde dikişle dolancam siyah siyah haftaya cuma gidicem dikişler için bakalım
geçmiş olsun :) en önemli kısmı atlatmışsın dikişler kolay tekrar geçmiş olsun.
sağol canım :) dikişlerde haftaya cumaya göstercem işte sonra şu contracubex jelden var bizde onu sürcem de burdan biri dikiş üstüne sürmeye başlamış doktor dikişi almadan hiçbişe sürme dedi bana :44: sen nası yapmıştın?
Bu konuyu yeni gördüm.Ben İstanbul'da oturuyorum ama İzmit'te aldırdım. Çünkü burda ağustos ayında doktora gittim bana taa 28 ekime gün verdiler. Ben de bekleyemem dedim İzmit'e gittim 22 ağustosta Seka devlet hastanesine gittik. Hatta pazartesi günüydü. Doktor çarşamba gelin alalım dedi. Biz de İstanbul'dan geldik falan dedik. O da o zaman yarın gelin halledelim dedi
Adam o kadar rahattı ki hiç korkmadımOperasyon sırasında da doktor ve hemşireyle muhabbet ettik Her şey çok güzeldi. Ama benim tek sorunum anestezinin pek etki etmemesiydi Resmen acı hissettim. Doktor ikinci defa iğne yaptı ama yine de acıdı. Dikişleri attıktan sonra daha çok ağrı yaptı ama dayandım. Dikişlerimi aldırmaya burdaki özel bir hastanenin dermatoloğuna gittim. Doktor bu dikişler çok güzel atılmış dedi. İp de çok inceydi kadın göremedi ve alamadı dikişleri Sonra tecrübeli bir hemşire geldi o aldı. İpler çok ince olduğu için hissetmedim acı Ve şu an kimse fark etmiyor yüzümdeki dikiş izlerini. Bir tanesini ben bile unuttum neredeyse :131: Kısacası doktorumu tavsiye ederim. Seka Devlet Hastanesi'nde, Op.Dr. Ali KILIÇ.
solovoi canım inan eskisinden çok daha iyi olacak, aynaya baktığında kendini çok iyi hissedeceksinDikişler üzerine de kafanı yorma. Ayrıca contractubex pek işe yaramadı bende. O yüzden devamlı kullanmadım, ama geçti o olmasa da
evet biliyorum cnm Ali KILIÇ ı ykmzdan öğrendim zaten ama o burda değilmiş 1 yıllığına amerikaya gitmiş eyülde sanırımşansımayoksa bende ona gidicekdim. Bende devlet hastanesine gittim doktora orda aldırdım dikiş iplerim mavi olduğundan gayet belirgin ama alındıkdan sonra nası ılır bilemiyorum. Bana dedi zaten doktor bi ilaç yazıcam diye olmadı ona göre yazdırırım ikisini kullanırım bakalım yüzümdeki ben sayısı çoook malesef 7 tane ve sadece 2 tanesi büyükdü. 2 tane daha var et ben ama o toplu iğne arkasından da küçük kalan 4 tanesi de yüzeysel ona lazer lazım dedi doktor o da devletde yokmuş kaldım özele anlıcağın özelde de en azından ikisini daha aldırırsam işte o zaman benden mutlusu olmaz orda da tanesi 100-150 tl imiş bi yerde para birikitirip aldırcam onlarıda. çoğu kişi elleme falan diyodu ama benimkiler doğuştan değil sonradan çıktı ve hiç kabullenemedim napim en az 2 belki 3 tanesini daha aldırıcam kesin kafama taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?