kocaeli' de ben aldıranlar

evet doktor dikiş izinden daha mı kötü ben falan demişti. ya zaten onlar pek gözüme batmıyo büyük olanlarda lazerle aldırabilceğim benler malesef o yüzden bundan sonra paramı biriktirip direk benimi aldırıcam cebimde parayla gidip aldırarak çıkmak istiyorum beklemek zor geliyo

Bu dünyada bu kadar kafasına takan bendim sanıyordum, yalnız değilmişim demek ki İnşaallah en kısa zamanda aldırırsın, insan mutlu oluyor

Bu dünyada bu kadar kafasına takan bendim sanıyordum, yalnız değilmişim demek ki İnşaallah en kısa zamanda aldırırsın, insan mutlu oluyor

sağol canım innşallah gerçi sevgilim yasakladı daha fazla aldırmamı ne gerek varmış bilmem neymiş diye ama bu benim çocukluk hayalim küçükken siyah camlar olurdu ya ona bakardım çok mutlu olurdum Allahdan askerde gelmeden hallederim o 2-3 tanesini de ben iş işten geçtikden soonraa bişe demez zaten gerçi dese de fark etmez güzelleşmemi mi istemiyo nedir

Canım seni en iyi anlayan benimdir Sevgilinin sözlerine bakma hiç, aldır gitsin Gerçekten senin mutluluğunu istiyorsa zaten birşey diyemez Ya gerçekten insan rahatlıyor aldırdığı zaman..

kartal devlet hastanesinde aldıramadım estetik amaçla olanları almadıklarını söylemişlerdi pendik bölge hastanesinde plastik cerrahla pazarlık ede ede ede 5 ad yuz bölgesi 500e kasım 2012 de aldırdım :d:d:d içlerinden böyle iğrenççç kıllar felanda çıkıyodu bana sormadan o kökleride temizledi saolsun doktorum çok memnun kaldım basit bir minosetle geçecek ilk gun sızıları oluyo sora hiçbişiy hissetmedim lokal anesteziyle 2 saat surdu dikişleri muntazam atması biraz zaman aluyo tabi

canım bayaa önceden yazmışsın ama belki görürsün memnun musun nasıl oldu? nerede aldırdın doktorunun ismini söyleyebilir misin acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…