- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi ceylin2011
-
Bir ayağım izmitte, İstanbul'dayım ama İzmit için ekstra ücret almam. Derya Aydoğan diye aratarak, portfolyo başlığından düğün hikayesi çalışmalarımı değerlendirebilirsiniz...
selam ceylin,benim eşim dügün fotoğrafcısı istanbul pendikte yaşıyoruz ama kocaeli uzak biyer değil geliriz yanifiyatlarımızda gayet uygun istersen facebook adresimizden eşimin çektiği düğün fotolarına bakabilirsin adres Doğa C-p
yok işte yok burdada kimse bilmiyor,internetten araştırdım şehir dışından gelenlerde pahalı istiyor.
selam canım,bakarım tabi,iş yerinden giremiyorum ancak akşam evde bakabileceğim,peki internet siteniz varmı,
ceylin2011 çok güzel fotoğrafların olur inş. Yer olarak izmitte nereleri düşünüyorsunuz. banada fikir vermiş olursun. şimdiden mutluluklar dilerim canım...
evet canım İzmitteyim bende. Seka park favori mekan orası :) ne zaman gitsem mutlaka çekim oluyor:) inşallah vaktin olur canım sapancayada gidebilirsin :) değişik ve güzel fotoğrafların olur. SAna şimdiden mutluluklar canım, merakla fotoğraflarını yayınlarsan bekliyor olucam
tamam canım vallahi paylaşırsan çok iyi olur :)) evinide döşemişsin gördüm eşyalarını çok güzel beyaz beyazsana kolaylıklar diliyorum ceylincim...
Bende izmitteyim dış mekan çekim yapan bi fotografçı arıyorum ceylin senin fotolarını araım bulamadım bana örnek olsun diye bakıcamda inş.herşey gönlünce olmuştur darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?