- Konu Sahibi ceylin2011
-
kızlar bende dış mekan düğün fotografı çektirmek istiyorum kocaelideyim bi fotografçı buldum ama antalyadan gelmesi felan bayağı masraflı oluyo dinçer özdemir dedi bi arkadaş sitesine girdim ingilizce nasıl ulaşabilirim bu fotografçıya yardımcı olursanız sevinirim başka bilen çektiren varsa ne olur isim yazın sekadaki arkadaş hangi fotografçıya çektirdin canımmm cevap bekliyorummmm
Kizlar bende seka park düsünüyorum dis mekan yaparsak eger. Ama tabi uygun bir fotografci bulabilirsem. Az önce hatta facebookta kocaelinde olan bir fotografcinin reklami vardi sag tarafa :) Hemen inceledim fotograflari gayet basarili. Mail attim umarim cevap gelir.
,yolcu41 merhaba, bulabildin mi acaba izmitte dış mekan için iyi birisini?benimde nisan başında nikahım olacak..hatta nikah istanbulda olacak ama ailem izmitte olduğu için izmitten alacaklar beni, o yüzden foto işini izmitte bitirmem lazım..kimseyi bulamadım
,
serhan budak ist dısına gelio bi görüş istersen canım
Teşekkür ederim canım, arıyım bakalım.
bi de istanbuldaki meşhur bir fotoğraf stüdyosu izmitte şube açmışorayla görüştüm,fiyatı biraz yüksek geldi ama dış çekim yapıyor tabi ki. isim yapmış bir firma olduğu için de güvenilir kalitede resimler çekeceğini umuyorum. Tabi gidip incelemek lazım
bu siteye bakmanızı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?