J Jellybon_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2016 1.433 1.169 133 27 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Jellybon_ #1 merhaba Kocaeli Umuttepe araştırma hastanesinde Histeroskopi ameliyatı olan var mı ya da onerebileceginiz doktor
merhaba Kocaeli Umuttepe araştırma hastanesinde Histeroskopi ameliyatı olan var mı ya da onerebileceginiz doktor
S sapsik-88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2016 1.177 823 53 22 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Jellybon_ #2 Jellybon_ .!.: merhaba Kocaeli Umuttepe araştırma hastanesinde Histeroskopi ameliyatı olan var mı ya da onerebileceginiz doktor Genişletmek için tıkla... Merhabalar geçmiş olsun öncelikle Bende kocaeli de histeroskopi ameliyatı ile polibimi aldırmak istiyorum Bu konuda hiç bilgim yok doktor ve hastane araştırıyorum siz ameliyatinizi oldunuz mu
Jellybon_ .!.: merhaba Kocaeli Umuttepe araştırma hastanesinde Histeroskopi ameliyatı olan var mı ya da onerebileceginiz doktor Genişletmek için tıkla... Merhabalar geçmiş olsun öncelikle Bende kocaeli de histeroskopi ameliyatı ile polibimi aldırmak istiyorum Bu konuda hiç bilgim yok doktor ve hastane araştırıyorum siz ameliyatinizi oldunuz mu