26 yaşındayım bende süpriz yumurtamız evliliğimizin 5.ayında geldi çok korktum çok ağladım ama şimdi iyikide süpriz yapmış bize diyorum :) 60 evlerde oturuyorum ama merkezi bir yere taşınmak istiyorm henüz ev arayışındayım ama
merhaba kızlar aranıza cihan a lütfiye hanım a giden var mı ?
memnun musunuz ?
cihan hastanesinin kadın doğum ünitesini iyi değil diye duyumlar aldım herkes bir şey söylüyor insanın canını sıkıyorlar
hiç orada doğum yapan bir tanıdığınız var mı
selam arkadaslarrrrrrrrr
bugün kontrolüm vardı yumurtalıklarımın durumu çok iyi yeterince büyüme olmuş:)çarşamba günü aşılama olucam hepinizden dua bekliyorum inş herşey yolunda gider Allah hepimizin gönlüne göre versin
canım ben lütfiyeye gidiyorum..çokta memnunum ben bişe demden o söylüyor.sorum şeyi güler yüzle kaşılıyor cvplıyor..sverimm drumu :))
ztn cihan açıllı ne kdr oldukii mayısta açıldı.ama benm ordydım dün..doğum yapan lar çıkıyordu..eşne dönüp iyikli burda doğurdumherşey içime sindi dedi..bilmm yani..
Kizlaaaar sesiniz solugunuz çıkmıyor.Nasilsiniz bebisleriniz ve siz? Hapı bıraktıktan sonra 3 ay beklicektik söylemiştim daha önce de ama biraz sabirsiziz biz :) ağustosta adet görüp ondan sonra baslayacaktik çalışmalara ama bu ay bi kaç denememiz oldu :) sonuçta hap kullanırken bile hamile kalanlar var fazla olumsuz etkisi yoktur diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?
ay cnaım sen sal her şeyi bende çok bekledim o tarihleri..evliğimin tadı kaçıyordu nerdeyse..Kizlaaaar sesiniz solugunuz çıkmıyor.Nasilsiniz bebisleriniz ve siz? Hapı bıraktıktan sonra 3 ay beklicektik söylemiştim daha önce de ama biraz sabirsiziz biz :) ağustosta adet görüp ondan sonra baslayacaktik çalışmalara ama bu ay bi kaç denememiz oldu :) sonuçta hap kullanırken bile hamile kalanlar var fazla olumsuz etkisi yoktur diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?
inşşlhh cnaım sen karr verdinmii lütfiyeyemi gidiyorsunn cnaım şimdi..teşekkür ederim bi nebze de olsun içimi rahatlattın inşallah her şey çok ama çok güzel geçer
ayy cnm ben de 18 haftalık oldum..18+2 sata göre....ultrasona görede 18+5 olduk kuzum..benmkii kız canımm...seniki bilmmki snei tanmıyorum içime bir şey doğmadı dersem yalan olura ama erkk gbi geldi bana şimdisevgili hamişler ve hamiş olmayı bekleyenler kısaca izmitliler nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor ama darılıyorum biz 16 haftalık olduk artık haftaya cinsiyet öğrenecez içinize ne doğuyor gerçi öğrenecek diyom ama tabikide allah nasip ederse hadi tahmin edin
sevgili hamişler ve hamiş olmayı bekleyenler kısaca izmitliler nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor ama darılıyorum biz 16 haftalık olduk artık haftaya cinsiyet öğrenecez içinize ne doğuyor gerçi öğrenecek diyom ama tabikide allah nasip ederse hadi tahmin edin
okuduğum an içimden erkek geçti hayırlısı olsun canım
yaa sen takma kafana sal gitsin olacağı varsa olur bak bizimki gayet bize sormadan oldu Allah büyüktür yakında müjdeli haberlerini alırız inşallah
selammmmmm canlarrrrr
aşılamamı oldum çok şükür bugün 4.günüm salı günü tekrar çağırdı bakalım inş ilk denemede tutar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun iyi ki varsınız:)
selammmmmm canlarrrrr
aşılamamı oldum çok şükür bugün 4.günüm salı günü tekrar çağırdı bakalım inş ilk denemede tutar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun iyi ki varsınız:)
kimse demeden ben diyim sana konak hastanesi erkan bey ben ona gitmiyorum ama herkes ona gidiyor çok iyi bir doktor belli çünkü bende ona gitmek istedim ama randevu almakta sıkıntı çekince vazgeçtim herkes tavsiye ediyor ama bende izmit kadın sağlığı merkezinde demet boyacıya gidiyorum gayet memnunum
buldum galiba seni :)))
yemek arkadaşım senmisin yoksa
evet benimm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?