kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

olsun iyiki gelmiş Allah aratmamış ne güzel inşallah bulursun gönlüne göre biryer ben konak hastanesine yakın oturuyorum ve oraya gidiyorum

merhaba kızlar aranıza cihan a lütfiye hanım a giden var mı ?
memnun musunuz ?

cihan hastanesinin kadın doğum ünitesini iyi değil diye duyumlar aldım herkes bir şey söylüyor insanın canını sıkıyorlar
hiç orada doğum yapan bir tanıdığınız var mı

canım ben lütfiyeye gidiyorum..çokta memnunum ben bişe demden o söylüyor.sorum şeyi güler yüzle kaşılıyor cvplıyor..sverimm drumu :))
ztn cihan açıllı ne kdr oldukii mayısta açıldı.ama benm ordydım dün..doğum yapan lar çıkıyordu..eşne dönüp iyikli burda doğurdumherşey içime sindi dedi..bilmm yani..

sanırım bugün aşılama olcaksın yani sabah:))inşşlhh hayırlı haberlirini alırız canımyaa...rabbm artmasın bu son olsun ve kucana göstersn cnm benm

Kizlaaaar sesiniz solugunuz çıkmıyor.Nasilsiniz bebisleriniz ve siz? Hapı bıraktıktan sonra 3 ay beklicektik söylemiştim daha önce de ama biraz sabirsiziz biz :) ağustosta adet görüp ondan sonra baslayacaktik çalışmalara ama bu ay bi kaç denememiz oldu :) sonuçta hap kullanırken bile hamile kalanlar var fazla olumsuz etkisi yoktur diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?

teşekkür ederim bi nebze de olsun içimi rahatlattın inşallah her şey çok ama çok güzel geçer

yaa sen takma kafana sal gitsin olacağı varsa olur bak bizimki gayet bize sormadan oldu Allah büyüktür yakında müjdeli haberlerini alırız inşallah

sevgili hamişler ve hamiş olmayı bekleyenler kısaca izmitliler nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor ama darılıyorum biz 16 haftalık olduk artık haftaya cinsiyet öğrenecez içinize ne doğuyor gerçi öğrenecek diyom ama tabikide allah nasip ederse hadi tahmin edin

ay cnaım sen sal her şeyi bende çok bekledim o tarihleri..evliğimin tadı kaçıyordu nerdeyse..
eşimle bebk için berber oldumuzu düşünyorduk artık..saldımız ay hamile kaldım ztn..
olurmu olur canım..rabbm artmadan versin kuzcumm
teşekkür ederim bi nebze de olsun içimi rahatlattın inşallah her şey çok ama çok güzel geçer
inşşlhh cnaım sen karr verdinmii lütfiyeyemi gidiyorsunn cnaım şimdi..
ayy cnm ben de 18 haftalık oldum..18+2 sata göre....ultrasona görede 18+5 olduk kuzum..benmkii kız canımm...seniki bilmmki snei tanmıyorum içime bir şey doğmadı dersem yalan olura ama erkk gbi geldi bana şimdi

okuduğum an içimden erkek geçti hayırlısı olsun canım

selammmmmm canlarrrrr

aşılamamı oldum çok şükür bugün 4.günüm salı günü tekrar çağırdı bakalım inş ilk denemede tutar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun iyi ki varsınız:)

1 günün kaldı kontrol için dualarım seninle canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

buldum galiba seni :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…